Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ 24/11/11 κλείνουν 3 ΧΡΟΝΙΑ ακριβώς από την Έσχατη Προδοσία και κατοχή της χώρας μας στους ξένους επικυρίαρχους!

  ιερη δηλωση εφαρμογης του αρθρου 120 και καταγγελια κατα του απο (24 11_2011) διαρκούς κακουργηματος καταπατησης του ορκου2 
Σάββας Μελικίδης.
ΣΗΜΕΡΑ 24/11/11 κλείνουν 3 ΧΡΟΝΙΑ ακριβώς
από την Έσχατη Προδοσία και κατοχή της χώρας μας
στους ξένους επικυρίαρχους! Εκκρεμοδικεί ποινική ευθύνη
κατά 173 υπουργών-μελών της κυβέρνησης και οι υπόλοιποι 127 της Βουλής για συνεργοί της έσχατης προδοσίας! Συγκαλύπτουν ΟΛΟΙ το ΕΙΔΕΧΘΕΣΤΕΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (3ΙΣΟΒΙΑ) της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!!
!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!
ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ !!!!
Ολοι αυτοί που ακούτε να κάνουν μυνήσεις και να φτάνουν μέχρι και στον Αρειο Πάγο μας λένε 9 αλήθειες την 10η ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!
Η 10η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΤΑΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ (ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!! ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΟΛΟΙ !!!!!!! ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.. (αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι..!) ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ !!!!!!!!
ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ !!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!! ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ !!!! (ΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ!!!!!) ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ !!!!!!!!!! ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ!!!!!!!!!! (ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΑ ΑΚΡΑ, ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΩΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΜΕ !!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ !!!!!! ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ !!!!!!!!!! ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!!!!! ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙΤΕ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ, ΠΡΙΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!!!!!!!! ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ?? ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ» ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ !!!?!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ???? ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ??? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ !!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!! Τούτο καταθέτουμε (declearation)και παίρνουμε οπωσδήποτε (και επιτόπου ) , επικυρωμένο αντιγραφο απ την αστυνομία  


https://www.facebook.com/l.php…
Ανέβηκε στις 19 Δεκ 2011
Παρακολουθήστε το στιγμιότυπο της ανακοίνωσης ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής στην συνεδρίαση 24/11/2011 για την διαβίβαση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της δικογραφίας της μήνυσης κατά των Βουλευτών που εψήφισαν υπέρ του Μνημονίου και της αίτησης δίωξης τριών από τότε παραιτηθέντων Βουλευτών με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας.

Η δικογραφία αναφέρεται ότι αφορά τους Υπουργούς καθώς υπάγεται στον Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών αφού οι απλοί Βουλευτές "συμπαρασύρονται" από τους Υπουργούς που ασκούσαν τα Υπουργικά τους καθήκοντα κατά τον χρόνο τέλεσης του αδικήματος για το οποίο κατηγορούνται. Για τον λόγο αυτό και αναφέρεται τυπικά ότι η δικογραφία αφορά Υπουργούς και όχι το σύνολο των Βουλευτών που εψήφισαν υπέρ του Μνημονίου το 2010 αλλά και των τριών, από τότε, παραιτηθέντων.

Η μήνυση κατά των βουλευτών που εψήφισαν το Μνημόνιο το 2010 υπεβλήθη από τον κ. Δημήτρη Αντωνίου. Τον Οκτώβριο 2011 κατετέθη και αίτηση διώξης τριών παραιτηθέντων βουλευτών από κοινού από τους κ.κ. Δημήτρη Αντωνίου και Παντελή Γιαμαρέλλο. Και οι δύο υποθέσεις έχουν γίνει δεκτές από τον Αρειο Πάγο ο οποίος και τις διεβίβασε μαζί προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τελικά στην Βουλή από όπου και το στιγμιότυπο της ανακοίνωσής της στην Ολομέλεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters