Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ

ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΠΤΑ (7) ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ
.
Ακούστηκαν, γράπτηκαν, θ’ ακούονται και θα γράφονται πολλά και διάφορα ως προς την Αμφίπολη και κάθε φορά που αναγνώθουμε ή ακούμε κάτι τις περί ταύτης μας φαίνεται εκ νέου αληθινόν, σοφόν και ορθόν. Τούτον αποδεικνύει τόσον σ’ αυτήν όσον και σε κάθε άλλη περίπτωση πόσον κοντά είναι η αλήθεια από το ψεύδος, ήτοι σ’ απόσταση μικρότερη μεταξύ δύο ηλεκτρονίων! Τα ίδια ισχύουν ως προς την σύγκριση θρησκειών αλλά και των επιμέρους διαφορετικών πεποιθήσεων στην ίδια θρησκεία, στην φιλοσοφία, στην επιστήμη, στην ψυχολογία, στην κοινωνιολογία, στον εθνισμόν κ.ο.κ..
.
Η σύγχυση που προξενεί ο αρχαιολογικός χώρος στην Αμφίπολη όποιον ή ΟΠΟΙΟΥΣ!!!! Και αν αποκαλύψει μας οδηγεί χωρίς να το συνειδητοποιούμε στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΣΜΙΖΟΜΕΘΑ!
.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑΝ: Αφού χάθηκαν χιλιάδες βιβλία στην Αλεξάνδρεια και άλλα τόσα στην Κωνσταντινούπολην εν έτει 1204 μ.Χ. μετά από οργανωμένη δόλια εισβολή ψευδοφιλίας των Σταυροφόρων, τότε γιατί ό,τι ευρίσκουμε στην Ελλάδαν από αρχαιολογικής ιστορικής σκοπιάς τόσον σε κτήρια όσον και σε ιστορικά πρόσωπα, γεγονότα και ανακαλύψεις (αν και το έσχατον εκπλήττει και εδώ είναι που αποσαφηνίζεται η μεγάλη απάτη όπως θα αποκαλυφθεί παρακάτω) είναι πάντοτε αυτά που υπάρχουν στα βιβλία που δεν χάθηκαν στην Αλεξάνδρεια, την Αλικαρνασσό και την Κωνσταντινούπολη (ξανά διαβάστε προσεκτικά το μεγάλον ερώτημαν για να καταλάβετε την αλήθεια που ακολουθεί);
.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ή τίποτε δεν χάθηκε από τις τρεις προαναφερθέντες ή και περισσότερες βιβλιοθήκες της αρχαιότητος και όσα αναφέρονται περί απώλειας αρχαίων ελληνικών συγγραμμάτων είναι μύθοι ή έχουν διασωθεί ή υπήρχαν περισσότερα αντίγραφα του ενός, ή η μετέπειτα Ιστορία των ανακαλύψεων σε ό,τι αφορά την Αρχαία Ελλάδα και την Μεσοαρχαία Ελλάδα (Βυζάντιον) τροχιοδρομείται από συγκεκριμένα μυστικά κέντρα εξουσίας, ώστε να έρχονται στο φως και στην επιφάνεια ιστορικά μνημεία, πρόσωπα, γεγονότα που ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ/ΜΕΣΟΑΡΧΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;
.
Για να κατανοήσετε τι εννοώ κάνω το εξής ερώτημα:  «Πως είναι δυνατόν να γνωρίζουμε όλον το φάσμα της Ιστορίας μας και ειδικά των πολέμων που είναι κάτι πολύ έντονο στην κοινωνία, αφού πολλά βιβλία έχουν χαθεί; Είναι δυνατόν ν’ απωλαίσθηκαν τόσα πολλά βιβλία στις προαναφερθέντες βιβλιοθήκες αλλά να μην χάθηκε κανένα βιβλίο που ν’ αναφέρεται σε πολέμους, στρατηγούς, εκστρατείες, επιδρομές κ.α.;;;;
.
ΔΗΛΑΔΗ, αν όντως χάθηκαν το 90% των βιβλίων της ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ/ΜΕΣΟΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΠΗ που δεν ακούσαμε ποτέ; Όπως άγνωστες επιδρομές Περσών, Βορείων, Μογγόλων κ.α.;;;; Ή έστω των οποιωνδήποτε αφού δεν κυριολεκτώ! Για να κατανοήσετε το μέγεθος της υπόθεσης αυτής αναλογιστείτε αν εκεί στην Αλεξάνδρεια, την Αλικαρνασσό, την Κωνσταντινούπολη καίγετο και χάνετο διαπαντός ένα βιβλίο του Θουκιδίδη ή του Ηρόδοτου πόσα πολλά δεν θα γνωρίζαμε για τους περσικούς πολέμους ή άλλα έπη!!!! Κατά συνέπεια, γιατί στην Αμφίπολη να μην είναι θαμμένο/θαμμένα κάποια πρόσωπα άγνωστα σ’ εμάς επειδή απλούστατα χάθηκαν οι βιβλικές ιστορικές αναφορές που τα μαρτυρούσαν;;;; Που ίσως να ήταν γραμμένα σε κάποιον βιβλίο του Θουκιδίδη ή του Ηρόδοτου ή κάποιου άλλου γνωστού ή άγνωστου συγγραφέα;;;; Επίσης, αν έγινε τέτοια απάτη που θ’ αναφερθούμε παρακάτω, τότε σημαίνει ότι αν κάποιον ιστορικό πρόσωπο ή γεγονός ή μνημείο αναφέρετο από κάποιον γνωστόν συγγραφέα της Ελλάδος μεταγενέστερα αφερέθηκε από το σύγγραμμα του.
Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΦ’ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
.
Ποίος μας πείθει ότι δεν υπήρξε μία εκστρατεία εφάμιλλη του Μεγαλέξανδρου πριν ή μετά τον ίδιον; Άλλωστε, μυθικά πρόσωπα και εκστρατείες πριν απ’ αυτόν διασώθηκαν στους αιώνες και πήραν την μορφή πρώιμου παραμυθιού ήτοι μύθου, όπως η εκστρατεία του Διόνυσου και πριν του Ηρακλή, των Αργοναυτών κ.α.. Γιατί νομίζετε; Επειδή κάποιοι είχαν φροντίσει την έγγραφη λεπτομερή και ημερομηνιακή καταγραφή να την εξαφανίσουν με μεθόδους τύπου καταστροφής της Αλεξάνδρειας, Αλκαρνασσού, Κωνσταντινούπολης, ακόμη και η καύση της Ρώμης από τον Νέρωνα ίσως σ’ αυτόν αποσκοπούσε, στην απώλεια έγγραφων τεκμηρίων!!!!
.
Πριν οι Σταυροφόροι εισβάλουν στην Κωνσταντινούπολη με κυριότατον σκοπόν την εξαφάνιση ή καταστροφή των έγγραφων πηγών ήσαν ενημερωμένοι από κατασκόπους για το πού ευρίσκεται έκαστος τόμος και αντίγραφο έκαστου βιβλίου. Διοίκησαν την Πόλη για καμπόσες δεκαετίες ώστε να μην αφήσουν τίποτε όρθιον, μήπως και ανευρεθεί κάτι τις μεταγενέστερα σε χέρια που να μην ήταν Ελληνικά ή Φιλελληνικά!!!!
.
Πως είναι δυνατόν και οι Αρχαίοι Έλληνες ή οποισδήποτε άλλος λαός δεν είχε ημερολογιακή μέτρηση ετών και αιώνων π.Χ. όπως κάνουμε από την ημέρα Του Γενέθλιου Του Χριστού; Λέμε επί παραδείγματι, 7ος αιών π.Χ. αλλά δεν λέμε π.χ. 5,000 μετά τον Διόνυσο ή 25,000 μετά τον Ερμή τον Τρισμέγιστο επειδή κάποιοι μερίμνησαν ώστε να απωλαιθεί η πανάρχαια ιστορική ημερομηνιακή αφετηρία του Ελληνισμού = Πολιτισμού, η οποία υπό κάποιες σοβαρές ενδείξεις/τεκμηριώσεις χρονολογείται εξ εκατομμυρίων ετών αλλά δεν είναι του παρόντος συγγράμματος θέμα.
.
Το μυστήριον με την Αμφίπολη είναι ακόμη πιο περίπλοκο αν αναλογιστούμε και υπολογίσουμε το γεγονός ότι έγιναν ανασκαφές την δεκαετία του 1970 μ.Χ. και ανευρέθηκαν προϊστορικοί τάφοι στην κορυφή του τύμβου/λόφου Καστάς, που σημαίνει ότι ο λόφος υπήρχε εκεί από την Προϊστορία και δεν είναι ανάχωμα της πρόσφατης π.Χ. ελληνικής Ιστορίας!!!! Τούτον, υπαινίσσεται, ότι ο τύμβος Καστάς είναι οικογενειακός τάφος από την Προϊστορία έως την εποχή που τάφηκε εκεί το πρόσωπο ή τα πρόσωπα όπου περί των οποίων εξελίσσεται τούδε η ανασκαφή, εκτός και αν η σημερινή ανασκαφή είναι πολύ παλαιότερη έως και προϊστορική με την χρονολογική μέτρηση να καταρρίπτεται παταγωδώς λόγω χημικών αντιδράσεων σε συγκεκριμένα κλίματα ή χώματα που δεν γνωρίζουμε, όπως και το γεγονός να έκτιζαν οι προϊστορικοί Έλληνες μνημεία αρχιτεκτονικής που νομίζουμε ότι πρωτοεφαρμόστηκαν από το 600 π.Χ.. Πριν γελάσετε, στην προϊστορική πόλη του Ακρωτηρίου της Σαντορίνης υπάρχει κιωνόβαση δωρικού ρυθμού με τον χώρον να χρονολογείται από το 2800-3000 π.Χ.!!!!
.
Τώρα εξηγείται γιατί γίνεται τόσο συγχυστική, μυστικοπαθής και κεκλεισμένων των θυρών ανασκαφή στην Αμφίπολή. Το χειρότερο για τους εχθρούς της Ελλάδος δεν είναι ν’ ανευρεθεί ο τάφος του Μεγαλέξανδρου  αλλά ο τάφος κάποιου σπουδαίου ανθρώπου που μερίμνησαν να χαθεί από προσώπου γης μετά την καταστροφή των μεγάλων βιβλιοθηκών και να ταραχθεί ο κόσμος, η Ιστορία με αποτέλεσμα να ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!! Άλλωστε, οι βιβλιοθήκες καταστράφηκαν για να ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ και το επέτυχαν.
.
Πως είναι δυνατόν να έχουμε στα ιστορικά μας βιβλία πληροφορίες μόνον για τους Έλληνες της Δυτικής Ελλάδας και υπερελάχιστες πληροφορίες, βιβλία, λεπτομέρειες, για τους Έλληνες της Μικρασσίας, του Καυκάσου, της Ευρώπης, της Μαύρης Θάλασσας και αλλού; Μα είναι δυνατόν η τύχη να έκανε τόσον στιγματισμένη επιλογή να χαθούν τα βιβλία του Ελληνισμού και οι λεπτομέρειες στα σωθέντα βιβλία όπου αφορούν την Ελλάδα πέρα ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΑ με ελάχιστε εξαιρέσεις;;;;; ΟΧΙ ΔΑ, τέτοια διαλογή μόνον ο Θεός, ή ο άνθρωπος μπορεί να την κάνει!!!!
.
Γιατί οι Ρωμαίοι έκαιγαν τις αρχαιότερες βιβλιοθήκες; Για να γράψουν αυτοί την Ιστορία ή εκείνοι που τους έλεγχαν μέσω μυστικών οργανώσεων!!!! Οι αρχαίες πηγές ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ με τα ελληνικά καλά ή κακά κατορθώματα!!!!
.
Όμως για να μπορούν να επιτρέπουν τι θα έρχεται στο φως σήμερα και τι όχι σημαίνει ότι όσα βιβλία κατέστρεψαν Ρωμαίοι αξιοματούχοι και άλλοι τα είχαν αντιγράψει από πριν, ώστε να τα έχουν αυτές οι μυστικές εταιρείες αλλά να θεωρούνται επισήμως ανύπαρκτα, καμένα, χαμένα. Η μοναδική περίπτωση να διαψευστούν είναι ν’ ανευρεθούν στοιχεία σε μνημεία ή βιβλία που δεν γνώριζαν την ύπαρξη τους ή τους διέφυγαν από την κατασκοπική καταμέτρηση για να τα καταστρέψουν πριν ή μετά τις καταστροφές των αρχαίων βιβλιοθηκών.
.
Τα κενά, τα ανεξήγητα και τα αντιφατικά στοιχεία της Ιστορίας που εμφανίζονται κατά καιρούς από τις ανασκαφές, τις ανακαλύψεις και τις συγκρίσεις είναι οι πνιγμένες φωνές της αγανάκτησης, της αλήθειας, της μαθηματικής γεωμετρικής λογικής.
.
ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ, πως είναι δυνατόν να μην αναγράφονται σε μεγάλα μνημεία που ανασκάπτονται σοβαρές αναφορές ως προς τα πρόσωπα, τα γεγονότα, την καταγωγή, την ημερομηνία; Ενώ άλλες φορές ευρίσκουμε ονόματα σε τάφους και άλλα μνημεία άγνωστα στην Ιστορία, αλλά ποτέ δεν ευρίσκουμε ονόματα στα μεγαλοπρεπέστερα εξ αυτών. Στα Ουράλια Όρη ανευρέθηκαν επτά πόλεις σε μορφή τριών στρογγυλών διαζομάτων με το καθένα προς τα επάνω μικρότερο από το άλλο, σε μορφή τούρτας, όπως ήταν η Τροία, και θεωρούνται μεταγενέστερα της Τροίας. Για τις πόλεις αυτές έγιναν κατηγορίες ότι σβύστηκαν από τους τοίχους τους σημαντικές αναφορές σε πρόσωπα και άλλα στοιχεία και τα γράμματα ήταν ελληνικά. Η πυραμίδα του Χέωπα = Χέωψ = Έωψ = έως+όψη/οψ δηλαδή αυτός που έχει φωτεινή όψη, το γράμμα χι καλείται από τους βάρβαρους όπως το ιστορία το καλούν Χιστορία. Στην πυραμίδα αυτή δεν αναγράφεται το όνομα του Έωψ/Χέωψ το οποίον ως γνωστόν σβύστηκε, γιατί άρα γε;;;; Πόσα έτη έζησε ο Έωψ αφού χρειάστηκαν εκατόν έτη για να κατασκευαστεί η πυραμίδα (πυραμίς = πυρ+εμού), άρα τε οι πυραμίδες εκτίζοντο για να ταφούν μεταγενέστεροι φαραώνες ή ζούσαν 200 έτη. Η λέξη φαραώ από το φάρος = φωστήρ που σημαίνει ό,τι και η λέξη έωψ, ΛΕΞΕΙΣ ΥΠΕΡΕΛ΄ΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ. Στην Αίγυπτον δεν ξέρουν τι σημαίνει πυραμίς ή Αίγυπτον την ίδια στιγμή που στα ελληνικά σημαίνει αιγός ύπτιον και που οι εκεί ανθρώποι έβαφαν προέκταση των οφθαλμών τους χρώμα για να φαίνονται όπως η προέκταση του οφθαλμού του τράγου/αιγός. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΚΑΘ’ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

http://news-cobra.blogspot.gr/2014/11/blog-post_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters