Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ: Οι ισλαμοφασίστες κυνηγούν τώρα τα ορφανά του ζευγαριού που έκαψαν ζωντανό στο Πακιστάν (βίντεο)

ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ: Οι ισλαμοφασίστες κυνηγούν τώρα τα ορφανά του ζευγαριού που έκαψαν ζωντανό στο Πακιστάν (βίντεο)Ο 28χρονος Sajjad Masih και η 25χρονη σύζυγός του Shama Bibi κάηκαν ζωντανοί στις 4 Νοεμβρίου στο Kot Radha Kishan του Πακιστάν, όταν εξαγριωμένοι ισλαμιστές τους πέταξαν μέσα στο καμίνι της τουβλοποιίας που εργάζονταν, κατηγορώντας τους ότι βεβήλωσαν το Κοράνι.

Ο 6χρονος γιος του άτυχου ζευγαριού, μιλώντας για τα αποτρόπαια γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο των γονιών του, αναφέρει ότι το πλήθος τους κακοποίησε, τους έσυρε στη γειτονιά δεμένους σε ένα τρακτέρ και στη συνέχεια τους πέταξε μέσα στο καμίνι, όπου κάηκαν ζωντανοί. 


Ο πατέρας της Shama, ο οποίος έχει αναλάβει τη φροντίδα των τεσσάρων παιδιών, είπε ότι φοβάται για τη ζωή τους και για λόγους ασφαλείας αλλάζουν συνεχώς το χώρο της διαμονής τους.
Ο ηλικιωμένος άνδρας ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, λέγοντας ότι παρά τις συλλήψεις, οι κύριοι υπεύθυνοι της φρικτής δολοφονίας της κόρης και του γαμπρού του είναι ακόμα ελεύθεροι.
Ο επίσκοπος του Ισλαμαμπάντ, Rufin Anthony κατήγγειλε την ένοχη σιωπή των μουσουλμάνων ηγετών, οι οποίοι απέφυγαν να καταδικάσουν «το χειρότερο έγκλημα μίσους στην ιστορία του Πακιστάν».
«Οι εν ψυχρώ εκτελέσεις ατόμων των θρησκευτικών μειονοτήτων που κατηγορούνται για βλασφημία στο Πακιστάν αντιμετωπίζονται με χαιρεκακία και επιδοκιμασία», δηλώνει ο Επίσκοπος.





hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters