Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ !!!

ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , ΓΙΑΤΊ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΚΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΑΡΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΣΠΙΡΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Ο ΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ  ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΛΑΙΜΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΕΖΟΥΒΙΟΥ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ  ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ . ΕΝΑΜΙΣΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΠ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΥΣΗ(ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ) . ΜΙΑ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ , ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΖΟΠΟΛΤΟΣ   ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΗΣ.  ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ  ΜΟΡΜΟΛΙΚΙΑ , ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΥΣ,  ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΟΥΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ  . Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΜΑΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ . ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ  ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΚΛΑΒΙΑ.
ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

 
 
 
 

Οι κάτοικοι της Πομπηίας εχαίροντο τον πολιτισμό τους και ευμάρεια αλλά δεν είχαν πάρει είδηση (ούτε καν υποψία) ότι ο Εγκέλαδος εργαζόταν γι αυτούς στα υποχθόνια βάθη της Γης κάτω από τον Βεζουβιο. 
 
Κάτι το υποχθόνιο ετοιμάζεται και σήμερα κάτω από τον Βεζούβιο της Αμερικανικής Ν.Τ.Π. (ερήμην του Αμερικανού πολίτη). Και εμείς διασκεδάζουμε σαν πολιτισμένοι προοδευτικοί ετοιμάζοντας αντιρατσιστικούς νομους, απόρρητη μυστικότητα προσωπικών δεδομένων, ανθρωπιστική υποδοχή και φιλανθρωπική περίθαλψη της εισβολής στις εστίες μας εκατομμυρίων θεϊστών του Αλλάχ που είναι προετοιμασμένοι να χρησιμοποιησουν το όπλο του θρησκευτικού φανατισμού σαν ατομική βόμβα εκατομμυρίων μεγατόνων (αρκεί ως όπλο ένα κουτί σπίρτα ο καθένας τους!).  Υποδεχόμαστε ως "καλοί καγαθοί" και αδρανείς ¨πολιτισμένοι" ξαπλωμένοι στις βελούδινες πολυθρόνες μας τον νεο Μεσαιωνα που παραμονεύει πίσω από την πόρτα μας. Έχετε φανταστει τι τεράστια δύναμη σωρεύεται με εκατομμύρια "πιστούς" αναθρεμένους με θρησκευτικό μίσος κατά των "απίστων";  Εχετε ακούσει τους Ιμάμηδες να κηρύσσουν την ανασύσταση της Αραβικής Αυτοκρατορίας μέχρι την Ισπανία; 'Εχετε διαβάσει το Mein Kampf του Νταβούτογλου με τις ονειρώξεις του περί ανασυστάσεως της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (από την Αδριατική μέχρι τον Ινδικό και από το Εύξεινο μέχρι το Σουέζ");


ΟΧΙ, δεν έχετε ακούσει ούτε θέλετε να ακούσετε. Αυτή είναι η ψυχική προετοιμασία της παρακμής που προηγείται κάθε μεγάλης ιστορικης αναταραχής. Αυτό ήταν το πνεύμα ησυχασμού στις παραμονές της πτώσεως του Βυζαντίου.


Θα πείτε τι μπορούμε να κάνουμε;

Δυστυχώς ΤΙΠΟΤΕ, Όπως και οι Βυζαντινοί που είχαν μόνο να διαλέξουν μεταξύ φακιολίου και τιάρας. Είναι ήδη πολύ αργά για να σταματήσει να κυλά το ορμητικό ποτάμι της Ιστορίας.

Ας πούμε μόνον ότι ΔΕΝ είναι πλέον πολύ αργά. Και ας ελπίσουμε... (αλλά η κατάστασις είναι πολύ σοβαρή και, το χειρότερο, η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΕΓΕΤΕΣ! Στις Βρυξέλλες βρίσκονται ανθρωπάκια ή puppets της Ν.Τ.Π.)


Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Ph.D. (Uni de Genève)

Geneva
==============================================
Πολλές  απόψεις  εμφανίζονται τελευταία για τον Α και Β παγκόσμιο πόλεμο ως και τον Γ που ήδη έχει αρχίσει με την χρηματοδότηση από τη Ν.Τ.Π. …και με το νέο φρούτο των διεθνών τζιχαντιστών.

Δείτε τα παρακάτω.

Στυλιανός  

The Georgia Guidestones (People on earth only 500.000.000)
http://www.radioliberty.com/gg3.gif
Τον Ιούνιο του 1979, ένας καλοντυμένος ξένος επισκέφθηκε το γραφείο της Elberton Granite Finishing Company και ανακοίνωσε ότι ήθελε να χτίσει ένα οικοδόμημα με σκοπό να μεταδίδει ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε ως RC Christian, αλλά σύντομα έγινε προφανές ότι δεν ήταν το πραγματικό του όνομα. Είπε ότι εκπροσωπεί μια ομάδα ανδρών που ήθελε να προσφέρει μία κατεύθυνση πορείας για την ανθρωπότητα.

   Πέρασαν 3 δεκαετίες μέχρι σήμερα αλλά κανείς δεν έμαθε  ποίος πραγματικά ήταν αυτός ο RC Christian, ή ποία ακριβώς  ήσαν τα ονόματα αυτών που εκπροσωπούσε.  

 Το τεράστιο οικοδόμημα-μνημείο από γρανίτη κατασκευάστηκε σε μία από τις υψηλότερες κορυφές των λόφων στο Elbert County της Γεωργίας. Στο μνημείο χαράχτηκαν, σε τέσσερις γιγαντιαίους λίθους, με κοινή επιστέγαση, 10 Οδηγοί ή Εντολές σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες. Αυτό το μνημείο  εναλλάξ αναφέρεται ως το Georgia Guidestones ή το αμερικάνικο Στόουνχεντζ. 

   Το μνημείο αυτό έχει στηθεί από μία απόκρυφη οργάνωση στη Georgia των ΗΠΑ. Αν και είναι άγνωστo στους περισσότερους ανθρώπους, είναι ένας σημαντικός κρίκος στην Απόκρυφη Ιεραρχία που κυριαρχεί απόλυτα στον κόσμο στον οποίο ζούμε. 

   Τα μηνύματα που είμαι χαραγμένα στο μνημείο  αναφέρονται σε  (4) μεγάλους τομείς:

(1)  Στη Διακυβέρνηση και στην Εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης,

(2) Στη μείωση του πληθυσμού της γης όχι πάνω από 500.000.000 ανθρώπους και κατόπιν στον έλεγχο της αναπαραγωγής τους στη βάση αυτή.

(3)  Στο περιβάλλον και στη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και

(4) Στην Πνευματικότητα [Περισσότερα και φοβερότερα στο siteThe Georgia Guidestones]

Σημείωση: Προάγγελοι τoυ Guidestones ήταν το ΄Εγκλημα της χωρίς Θεό Επιστήμης, ο πόλεμος των άστρων, τα UFO, για να αρχίσουν οι πόλεμοι στο Ιράκ μέχρι και Λιβύης – Συρίας, τα  CHEMTRAILS, το HAARP για Σεισμούς, Κατακλυσμούς, ο Κώδικας Διατροφής, η Κάρτα του Πολίτη και το σημερινό  Παγκόσμιο Χρέος (59,09 ΤΡΙΣ Δολάρια) του συνόλου των ΚΡΑΤΩΝ της ΓΗΣ στους Διεθνείς Τοκογλύφους, που έβαλαν δικούς τους ανθρώπους στις περισσότερες Κυβερνήσεις για να  επιμηκύνουν τα χωρίς αντίκρυσμα  ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ  ΧΡEH των Λαών στο διηνεκές. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.


http://amphiktyon.blogspot.gr/2014/11/blog-post_778.html?zx=32e7d7a55c360854

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters