Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ; ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ?


Φωτίζοντας λοιπόν λίγο παραπάνω τη σκιά της ταφόπλακας,

Ένα
 μαρμάρινο χώρισμα αποκαλύφθηκε από κάτω, που μάλιστα σε προκαλεί να το χαρακτηρίσεις, ανάγλυφο! 




ΣΚΟΠΙΜΑ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.


Επειδή για αρχαίο ανθρώπινο σκελετό μας είπαν, αλλά σκελετό δεν μας έδειξαν, βάλθηκα να παρατηρώ τις (για μία ακόμη φορά αποσπασματικές) φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης που έδωσε το ΥΠΠΟ, από το "τελικό στάδιο της ανασκαφής" όπως χιλιοείπε η Γ.Γ. Λίνα Μενδώνη,  [πολλή επιμονή να μας κάνει σαφές το "τελικό"] 

Φωτίζοντας λοιπόν λίγο παραπάνω τη σκιά της ταφόπλακας, έπεσα σε κάτι πολύ ενδιαφέρον. 
Ενα μαρμάρινο χώρισμα αποκαλύφθηκε από κάτω, που μάλιστα σε προκαλεί να το χαρακτηρίσεις,ανάγλυφο! 


Κι αυτά, τη στιγμή που στο επίσημο Δελτίο του το Υπουργείο αναφέρει περιγράφοντας τον τάφο, πως:"Εντός του τάφου δημιουργήθηκε μια επιμήκης βάθυνση πλάτους 0,54μ. και μήκους 2,35μ.  Πρόκειται για τη θέση στην οποία τοποθετήθηκε ξύλινο φέρετρο", διευκρινίζοντας έτσι πως το "αυλάκι" αυτό στο δάπεδο του τάφου είναι ενιαίο και  άνευχωρισμάτων. 

Η φωτογραφία όμως άλλα δείχνει. 

Και φυσικά προσθέτει στοιχεία στην πτωχή πληροφοριών ανακοίνωση του ΥΠΠΟ, το οποίο επιπλέον αυτή τη φορά, δεν απομαγνητοφώνησε ούτε καν τις ερωτήσεις που διατύπωσαν οι 35συνάδελφοι δημοσιογράφοι που κάλυψαν τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου. 
Και προφανώς δεν δημοσιοποίησε ούτε τις απαντήσεις που έδωσαν οι Κ. Περιστέρη και Λ. Μενδώνη. 


Δεν θέλω να πιστέψω πως αυτό έγινε επειδή η εκπρόσωπος Τύπου της ανασκαφής του Τάφου Άννα Παναγιωταρέα, θεώρησε ανάξια λόγου ( ή γελοιότητες όπως προσβλητικά είπε σε δημοσιογράφο τοπικού καναλιού η κ. Λίνα Μενδώνη) όσα ρώτησαν οι συνάδελφοι. 

Δείτε το Δ.Τ και τις φωτό που έδωσε το ΥΠΠΟ
 ΕΔΩ

ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ



kathrefti
kastamonitis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters