Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Ε4″: Η Ε4 ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 1η ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ…

512566-Ε4-ΣΗΜΑ 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ
<<< ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Ε4 >>>
Η Ε4 ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 1η ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ……
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !!
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 150 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1-2 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΩΣ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ Ε4 ΟΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΤΧΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. Η ΙΔΙΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΧΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ 1η ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΑΣ.
Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η Ε4.
Σύσταση Εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 741 επ. ΑΚ , και υπαγόμενη στις διατυπώσεις δημοσιότητας του άρθρου 784 ΑΚ ως αποτελούσα αυτοτελές νομικό πρόσωπο
Σκοποί βάσει του καταστατικού :
1. Σκοποί της αστικής εταιρείας, είναι:
α) Η αξιολόγηση φυσικών ή νομικών προσώπων και οργανισμών που ασκούν εξουσία στον χώρο της πολιτικής της διοίκησης και της οικονομίας.
β) Η αξιολόγηση της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον ως αυτό εννοείται από την εδαφική της κυριαρχία, το διαχρονικό πολιτισμό των Ελλήνων, ω ς και την ηγετική θέση, την οποία κατέχουν οι Έλληνες της διασποράς στους τομείς της Επιστήμης, της Παιδείας, της Οικονομίας και της Επιχειρηματικότητας.
γ) Η δια νομίμων μέσων αξιολόγηση και εξάλειψη του εξωτερικού χρέους της χώρας και η συνταγματική θεσμοθέτηση ισοσκελών κρατικών προϋπολογισμών.
δ) Η ενδελεχής αξιολόγηση όλων των φυσικών πόρων της χώρας προς όφελος όλων των Ελλήνων.
ε) Η επιδίωξη επαναπροσδιορισμού της ελληνικής παιδείας και η επαναφορά της ελληνικής γλώσσας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
στ) Η επιδίωξη αναθεώρησης του Συντάγματος με στόχο την άμεση Δημοκρατία ως εξεφράσθη υπό του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, ο οποίος κατήρτισε το Σύνταγμα της Ελβετίας.
ζ) Η επιδίωξη περιορισμού της Βουλευτικής Θητείας σε δύο τετραετίες και επιλογή Υπουργών αμιγώς εξωκοινοβουλευτικών.
η) Η επιδίωξη αντικατάστασης της κεντρικής τραπέζης της Ελλάδος με μία αμιγώς ελληνικής ιδιοκτησίας.
2. Για την επίτευξη του σκοπού η εταιρεία θα αξιοποιήσει την υλικοτεχνική και στελεχιακή υποδομή, την εμπειρία και τις γνώσεις των συμβαλλομένων μελών.
Επίσης η Εταιρεία δύναται να συνάπτει συμβάσεις ή συμφωνίες με φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου, που αφορούν στους σκοπούς της εταιρείας.
——————————————————————————————–
ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ Ε4 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ Ε4 ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙ” ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΒΗΜΑ…..
Χρήστος Μπαλαντίνας
https://www.facebook.com/events/1597756830452775/?ref_newsfeed_story_type=regular
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε4
……………………………………….
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ (Αστική Εταιρεία Εθνικής Πολιτικής και Οικονομικής αξιολόγησης με την ευρεία έννοια)
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !
10341687_745470538856524_6758241226068031559_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=10449

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters