Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Nέο βίντεο φρίκης από τους ισλαμιστές της ISIL διάρκειας 55 λεπτών-ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ


Oι ισλαμιστές του ISIL έδωσαν νέο βίντεο φρίκης διάρκειας 55 λεπτών με τα κατορθώματά τους στην δημοσιότητα. Ο αφηγητής μιλάει για τα κατορθώματα της εγκληματικής οργάνωσης με ΑΨΟΓΗ αμερικανική προφορά.
 
Λίγες ημέρες μετά το τρέιλερ, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα και προανήγγειλε την κυκλοφορία ολοκληρωμένης ταινίας, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους διέρρευσαν στο Διαδίκτυο βίντεο 55 λεπτών με τίτλο «Flames of War» (Φλόγες του Πολέμου).
 
Σε αυτό καταγράφονται επιθέσεις των εξτρεμιστών κατά αμερικανικών στρατευμάτων, επί εποχής εισβολής στο Ιράκ υπό την προεδρία του Τζορτζ Μπους, ενώ απεικονίζονται και μαζικές εκτελέσεις κρατουμένων.
 
Την ίδια στιγμή, στην ταινία συμπεριλαμβάνονται και πλάνα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, αλλά και του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ ακούγεται αφηγητής να μιλάει άπταιστα αγγλικά με αμερικανική προφορά.
 
Ο αφηγητής εκθειάζει το αιματηρό έργο των τζιχαντιστών και προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι δεν πρέπει να μπει στο δρόμο των εξτρεμιστών στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα ισλαμικό χαλιφάτο στο Ιράκ και τη Συρία.
 
Παράλληλα, στην ταινία ακούγεται και ο  Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, επικεφαλής του Ισλαμικού Χαλιφάτου να απειλεί πως «η μάχη έχει αρχίσει και στο όνομα του Αλλάχ θα είμαστε νικητές».
 
Σύμφωνα με ειδικό που πραγματοποίησε δηλώσεις στο αμερικανικό δίκτυο CNN πρόκειται για προπαγάνδα που στόχο έχει την στρατολόγηση νέων μελών.
 
Ωστόσο, στο στοιχείο που εστιάζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είναι ο Αμερικανός αφηγητής του βίντεο, ο οποίος εμφανίζεται τα τελευταία λεπτά της ταινίας να μιλάει με προφορά από τις βόρειες πολιτείες των ΗΠΑ.
 
Στα πλάνα πριν την ολοκλήρωση της ταινίας, ο άνδρας παρουσιάζει άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο είναι κρατούμενοι στρατιώτες του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ Άσαντ, και σκάβουν τον τάφο τους με τα ίδια τους τα χέρια. Μάλιστα, δευτερόλεπτα πριν το τέλος του βίντεο, ο «Αμερικανός» εκτελεί εν ψυχρώ τους άνδρες με μία σφαίρα στο κεφάλι.
 
Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο είναι πολύ νωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για Αμερικανό υπήκοο ή για άνθρωπο που έχει ζήσει στις ΗΠΑ, ωστόσο οι ειδικοί ήδη μελετούν το βίντεο σε μία προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τον μασκοφόρο άνδρα.
Σύμφωνα με τον αναλυτή για θέματα τρομοκρατίας του CNN, Πολ Γκρουκσανκ, ο άνδρας ενδέχεται να είναι αραβικής καταγωγής που εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ, αλλά θα μπορούσε να είναι Αμερικανός ή ακόμα και Καναδός, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για τον πρώτο βορειοαμερικανό τζιχαντιστή ο οποίος εμφανίζεται ενώπιον της κάμερας εκτελώντας Σύρους.
 
«Είναι ξεκάθαρο ότι το Ισλαμικό Κράτος μελέτησε βήμα προς βήμα το σχέδιό του, τοποθετώντας τον άνδρα αυτόν μπροστά στην κάμερα. Γιατί; Γιατί μοιάζει με Αμερικανό. Το μήνυμα απευθύνεται σε δυτικό κοινό», αναφέρει ο Φρανκ Τσιλούφο, αναλυτής σε θέματα ασφαλείας του Πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσιγκτον, ο οποίος επισημαίνει πως σκοπός των εξτρεμιστών μέσω του βίντεο αυτού είναι να προκληθεί φόβος στους Αμερικανούς και να περάσουν το μήνυμα πως το ΙΚ είναι ισχυρό.
 
Σημειώνουμε κάτι. Όποιος σκεφτηκε αυτό το βίντεο πρέπει να είναι λάτρης του περιβόητου καταπληκτικού μυθιστορήματος του Frank Herbert "Dune". Η αφήγηση εξιστορεί ακριβώς την συγκεκριμένη ιστορία, αρκεί να αντικαταστήσετε τους ισλαμιστές με τους Fremen οι οποιοι και εκεί κάνουν "τζιχάντ" εναντίον του κακού Αυτοκράτορα του Σύμπαντος Saddam the 4th.Ναι μέχρι και το όνομα Σαντάμ εμπλέκεται στην ιστορία. Οι Fremen έχουν έναν ηγέτη τον Μουαντίμπ τον οποίο και θεωρούν Μεσσία, όπως και εδώ στο βίντεο αναφέρεται το "οne leader" (ένα Ηγέτης αναφερόμενος προφανώς στον Αμπού Μπακρ Μπαγκνταντί) με προφορά μεσσιανικής εσχατολογίας
 
Oι πόλεμοι στο Dune γίνονται για το "spice" μια ουσία με την οποία γίνονται τα αστρικά ταξίδια. Στη θέση της βαλτε το πετρέλαιο. Το "spice" υπάρχει μόνο σε έναν πλανήτη, τον Dune,βάλτε στη θέση της την Ανατολική Μεσόγειο, γιατί εκεί έχει σκοπό να διαδραμτιστεί το δράμα της ISIL.
 
O "Aμερικανός" που μιλάει στο βίντεο είναι σίγουρα αμεικανικής παιδείας, αυτή την προφορά και ροή στο λόγο την αποκτά κάποιος που γεννήθηκε εκεί. Δεν γίνεται αλλιώς. Οι Αμερικανοί έχουν να δώσουν πολλές εξηγήσεις για το πως πολίτες τους βρέθηκαν εκεί. Κανείς δεν ξεχνά ότι η CIA  αποδεδειγμένα εξόπλιζε τους ισλαμιστές εναντίον του προέδρου Άσαντ, για να γίνει αυτό χρειάζονται "σύνδεσμοι" στις περιοχές αποστολής όπλων. Οι "σύνδεσμοι" αυτοί πάντα είναι πολίτες της προμηθεύουσας χώρας με φυλετική καταγωγή από το μέρος όπου αποστέλεται ο οπλισμός.
 
Έτσι βρέθηκαν εκεί "Βρετανοί", "Γερμανοί", "Αμερικανοί", "Γάλλοι", "Βέλγοι" και άλλοι Ευρωπαίοι, δεν πήγαν τυχαία, πήγαν για δουλειά, η ευθύνη της Δύσης για το τέρας που έφτιαξε δεν  είναι απλώς μεγάλη είναι ΑΠΟΛΥΤΗ.
 
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters