Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Βρετανός οικονομολόγος: "Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε ευθύνονται για την κατάσταση στην Ελλάδα"-ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ(Α ' & Β' Π.Π, ΚΑΤΟΧΗ) ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ!



 
Την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφκαγκ Σόιμπλε δείχνει ως υπεύθυνους για την Ελλάδα ένας διάσημος Βρετανός οικονομολόγος, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Βέβαια δεν θα υλοποιούνταν τόσο εύκολα όλα αυτά τα μέτρα αν δεν υπήρχαν και οι πολιτικοί τους σύμμαχοι στην Ελλάδα που χωρίς δεύτερη σκέψη εφάρμοζαν τα μέτρα χωρίς αντίδραση και χωρίς να έχουν σκεφτεί τις επιτπώσεις στην ελληνική κοινωνία.
 
Ο Φιλίπ Λεγκρέν, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Αυστρίας υποστηρίζει ότι η γερμανίδα Καγκελάριος και ο υπουργός της επί των Οικονομιών φέρουν την ευθύνη για τους «απόλυτα λανθασμένους» χειρισμούς και την «καταστροφική στρατηγική» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξέλιξη της κρίσης στη χώρα μας.
 
Το χρέος δεν ήταν βιώσιμο
 
«Το ελληνικό δημόσιο χρέος προφανώς δεν ήταν βιώσιμο και θα έπρεπε να διαγραφεί, κάτι που όμως θα σήμαινε απώλειες για γαλλικές και γερμανικές τράπεζες, οι οποίες είχαν δανείσει μεγάλα ποσά στην Ελλάδα, αλλά αντί αυτού οι ιθύνοντες των πολιτικών αποφάσεων ενήργησαν ως να επρόκειτο μόνον για πρόσκαιρες οικονομικές δυσκολίες της Ελλάδας, δανείζοντας της χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων» δήλωσε ο διάσημος οικονομολόγος.
 
Γιατί απειλούσαν με GRexit
 
Αποκαλύπτει ότι στην περίπτωση της Ελλάδας και της Ιρλανδίας, η Γερμανία και άλλες χώρες απείλησαν να τις αποπέμψουν από την Ευρωζώνη, «επειδή γνώριζαν ότι οι Έλληνες και οι Ιρλανδοί ήθελαν απεγνωσμένα να είναι ένα τμήμα της Ευρώπης, ενώ φοβούνταν μήπως χάσουν το ευρώ, κάτι που οι χώρες-πιστωτές εκμεταλλεύθηκαν για να τους θέσουν άδικους όρους, κάτι που είναι το τελείως αντίθετο από αλληλεγγύη».
 
«Τα λάθη έγιναν αποκλειστικά και μόνον από μία κυβέρνηση, εκείνη της Άγγελα Μέρκελ, η οποία ήταν όλη αυτή την περίοδο καγκελάριος, και την ευθύνη φέρουν αυτή και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και κανένας άλλος», τονίζει.
 
Θεωρεί μάλιστα ότι ο γερμανικός δρόμος ήταν ο λανθασμένος και για την ίδια τη Γερμανία, καθώς «είναι ψευδαίσθηση να πιστεύει κανείς ότι η Γερμανία αποτελεί μια τεράστια οικονομική επιτυχία τη στιγμή που οι Γερμανοί (αφαιρώντας κανείς τον πληθωρισμό) έχουν σήμερα μικρότερο εισόδημα από το 1999».
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters