Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΠΑΣ ΣΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΞΥΛΕΥΣΕ ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΔΕΝΔΡΑ!!!

ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:… «κάνε με παπά και πέτα με στο λόγγο»… ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΤΕΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ… ΝΑ… ΞΕΛΟΓΓΟΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ… ΕΛΕΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ… ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!  
……………………………………………………..
Πρωτοφανές οικολογικό έγκλημα από ιερωμένο: Έκοψε αιωνόβια δένδρα
14-09-23_221523_5 
Παπάς στα Λεχαινά έκοψε τα αιωνόβια δένδρα στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου στην παραλία προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.
« Πρόκειται για ένα πρωτοφανές οικολογικό έγκλημα για το οποίο ο παπάς θα πρέπει να τιμωρηθεί. Χωρίς καμιά άδεια έκοψε αιωνόβια δένδρα και κανείς δεν ξέρει τι έγιναν οι 30 τόνοι ξύλων…»  κατήγγειλε στο IONION FM ο Γιάννης Καρκαβίτσας κάτοικος της περιοχής.

http://ionionfm.gr/player.php?clipid=51940&Narea=%CB%C5%D7%C1%C9%CD%C1&Mid=17&sub1=1&Sid&sub2

 http://alfeiospotamos.gr/?p=9732

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters