Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή: «Εάν ο Γεωργιάδης θέλει να βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό ας ρωτήσει τον Σαμαρά που το έχει κάνει από το 2011»

Δήλωση - καταπέλτη σε σχέση με τις περίφημες δηλώσεις Γεωργιάδη (που είπε ότι σε περίπτωση πτώσης της κυβέρνησης θα βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό) έκανε η Ραχήλ Μακρή.
"Ο Σαμαράς εμφανίζοντας απόλυτο έλλειμμα εμπιστοσύνης στους μελλοντικούς κυβερνητικούς εταίρους του αλλά και στην μετέπειτα δική του Κυβέρνηση εμφανίζεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Δεκέμβριο του 2011 να έχει μεταφέρει τα χρήματα του στο εξωτερικό" τονίζει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων που συνεχίζει στο ίδιο αποκαλυπτικό τόνο:
"Τότε ο Σαμαράς ήταν αντιμνημονιακός και διερρήγνυε τα ιμάτια του στο Ζάππειο για τον αγώνα κατά του άδικου χρέους. Ύστερα του προσφέρθηκε η θέση του υποτακτικού πρωθυπουργού. Συνεργάστηκε με αυτούς που δεν εμπιστευόταν, μάζεψε τα αζήτητα μικρών κομμάτων της εποχής που έκλαιγαν για έναν υπουργικό θώκο, αλλά δεν ξέρουμε εάν έφερε τα χρήματα του στις ελληνικές τράπεζες που ανακεφαλαιοποίησε με λεφτά των Ελλήνων πολιτών".
"Σήμερα ο Άδωνης απειλεί ότι θα πάρει τα «κεφάλαια» του, υπονοώντας ότι θα δημιουργήσει συστημικό κίνδυνο εάν ο Ελληνικός λαός τους στείλει στην θέση που τους αρμόζει. Δεν μας είπε όμως πόσα χρήματα έχει. Δεν μας είπε πως τα απέκτησε. Δεν μας είπε εάν η συγκεκριμένη ενέργεια εμπεριέχεται στην αρχαία ελληνική γραμματεία των βιβλίων που πουλά, σε πακέτα προσφορών μέσω τηλεμάρκετινγκ γιατί δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα" δηλώνει με νόημα η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
"Το θέατρο σκιών μιας καταρρέουσας κυβέρνησης συνεχίζει να προκαλεί το κοινωνικό σύνολο. Ο αποπροσανατολισμός του Άδωνη από την προκλητική του δήλωση προσφέρθηκε ως ασπίδα στον υποτακτικό πρωθυπουργό. Σκοπός της πρόκλησης ήταν να κρύψει ότι στη συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ η ελληνική πλευρά όταν δεν έλεγε ναι , απλά σιωπούσε σκύβοντας το κεφάλι. Δυστυχώς, για εσάς, και ευτυχώς, για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, δεν κοροϊδεύετε πλέον κανένα" καταλήγει η Ραχήλ Μακρή.

 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/09/2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters