Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος Φούχτελ; Μετά τις κατασχέσεις λογαριασμών τώρα & κατασχέσεις ακινήτων για 600 ευρώ από τον δήμαρχο Πηνειού!

14-09-11_184340_25

Ο…ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 5/10/2013 ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ, ΜΕΤΑΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΟΥΝΗ, ΟΠΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ, ΕΓΙΝΕ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΣΩΡΡΑ!!!

ΒΟΜΒΑ!ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ Η END ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΗΝΕΙΟΥ!ΘΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ «ΠΡΩΤΗΣ»

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!!! 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ- END:ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Α.ΣΩΡΡΑΣ & EI END: H ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΟΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ! ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ! ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ;;; ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ; ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΑΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΑΣ!… ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ!!!!!
ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!! 

«Κατασχετήριο Δήμου Πηνειού»! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!
…………………………………………………………………
14-09-23_230003_11

Σοκ και δέος στο δήμο Πηνειού! 
Ο δήμος προχωρά σε αναγκαστικές κατασχέσεις ακινήτων για χρέη 600 και 1.000 ευρώ! Μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει την προηγούμενη εβδομάδα από την δημοσιοποίηση καταγγελιών, ότι ο δήμος μπλόκαρε τους τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών, αυτή την φορά με βάση τα νέα έγγραφα που προσκόμισαν στο IONION FM, κάτοικοι του δήμου Πηνειού, ο δήμος έχει προχωρήσει σε ακόμα πιο ανάλγητα μέτρα. Στέλνει σε οφειλέτες του δήμου κλητήρες, που θυροκολλούν εκθέσεις αναγκαστικής κατάσχεσης πρώτης κατοικίας, για οφειλές 600 και 1.000 ευρώ. Ερωτηματικά προκαλεί η σκληρή στάση του δήμου Πηνειού, με πρωτοφανείς ενέργειες για τους κατοίκους Γαστούνης, Τραγανού και Βαρθολομιού, τους οποίους απειλεί με πλειστηριασμό των σπιτιών τους, για μικροποσά…Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Πηνειού, Σοφία Μαρινοπούλου χαρακτήρισε το μέτρο σκληρό, ακραίο και απαράδεκτο. «Ο δήμαρχος ασκεί μια μορφή τρομοκρατίας προς τους πολίτες, αδιαφορώντας για την οικονομική τους κατάσταση και θέλει να τους μετατρέψει σε υποτελείς», αναφέρει η κ. Μαρινοπούλου και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο άφησε ο δήμος τα χρέη να διογκωθούν, ενώ προανήγγειλε παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο.
http://ionionfm.gr/player.php?clipid=51958&Narea=%C4%C7%CC%CF%D3+%D0%C7%CD%C5%C9%CF%D5&Mid=17&sub1=1&Sid&sub2


ΠΗΓΗ:  http://alfeiospotamos.gr/?p=9738

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters