Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Παραίτηση-χαστούκι του πρέσβη μας στο Βερολίνο

ζωγραφος
Παραιτήθηκε ο πρέσβυς μας στο Βερολίνο, Π. Ζωγράφος, ένα 24ωρο μετά από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ωστόσο οι αιτίες της παραίτησης -που επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί- έχουν να κάνουν μάλλον με τις δηλώσεις “δυσαρέσκειας” που είχε κάνει σε πρόσφατο ταξίδι του στο Βερολίνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Ο κ.Παπούλιας είχε δηλώσει:
«Για μια ακόμη φορά φεύγω απογοητευμένος από την υπό κατασκευή πρεσβεία μας στο Βερολίνο, ένα έργο που έπρεπε να έχει ήδη τελειώσει. Δεν έχει τελειώσει, έχει γίνει της Άρτας το γεφύρι» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο προσκεκλημένος του Γερμανού Ομοσπονδιακού Προέδρου, Γιοάχιμ Γκάουκ.
«Νομίζω ότι πρέπει να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι αυτής της μεγάλης καθυστέρησης -καθυστέρησης ετών- και επιτέλους πρέπει να αναληφθεί μια πολύ σοβαρή προσπάθεια για να τελειώσει αυτό το πολύ αναγκαίο έργο, έργο σημαντικής εκπροσώπησης της Ελλάδας σε μια μεγάλη πρωτεύουσα όπως είναι το Βερολίνο και μάλιστα σε αυτόν τον πολύ ωραίο χώρο και σε αυτό το πολύ ωραίο κτίσμα» πρόσθεσε.
Το νέο κτίριο χτίζεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Ελληνικού Δημοσίου, όπου βρισκόταν προπολεμικά η πρεσβεία. Εκεί αναμένεται να μεταφερθούν όλες οι υπηρεσίες της ελληνικής αποστολής, η πρεσβεία, το προξενείο, αλλά και η πρεσβευτική κατοικία, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων.
Σύμφωνα με την αρχική πρόβλεψη, το κτίριο έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2012.

olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/09/blog-post_575.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters