Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Γιατί κύριε πρωθυπουργέ & Κα Κεφαλογιάννη μέσα από τα επίσημα ΚΡΑΤΙΚΑ site γινόσαστε ντίλερ συγκεκριμένου ταξιδιωτικού γραφείου;

Γιατί κύριε πρωθυπουργέ μέσα από τα επίσημα site ...
Επιστολή στον πρωθυπουργό κ.Αντώνη Σαμαρά, με κοινοποίηση στην υπουργό Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη, έστειλε ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), στη οποία διατυπώνει την έντονη δυσαρέσκεια του κλάδου για την προβολή μέσα από το επίσημο site της Ελλάδας www.visitgreece.gr διεθνών ιστοσελίδων κρατήσεων, αλλά και για τη συνεργασία του ΕΟΤ με τουριστικό γραφείο για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, δίνοντας, όμως, έτσι τη δυνατότητα κρατήσεων για όλες τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε ένα γραφείο.
Επισημαίνεται ότι για το ίδιο θέμα έχουν σταλλεί στον ΕΟΤ αρκετές επιστολές διαμρτυρίας από Γραφεία Ταξιδίων....
Το Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ έχει ζητήσει συνάντηση με την κυρία Κεφαλογιάννη για να συζητηθεί το θέμα, καθώς ο ΕΟΤ και το υπουργείο Τουρισμού εμφανίζονται με αυτές τις δράσεις ανταγωνιστές των ταξιδιωτικών γραφείων. Επί του παρόντος, όμως, συνάντηση έγινε μόνο με τον γ.γ. του υπουργείου κ.Αναστάσιο Λιάσκο. 
Οπως επισημαίνει ο ΗΑΤΤΑ στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, στην πρόσφατη παρουσίαση της επικοινωνιακής πολιτικής του ΕΟΤ παρουσιάζονται και χρησιµοποιούνται στο επίσηµο site της Ελλάδας www.visitgreece.gr οι πλατφόρµες expedia.com, lastminute.com, tripadvisor.com, travelocity.com, travelzoo.com, yahoo.com και orbitz.com, οι οποίες παραπέµπουν τον τουρίστα στα συγκεκριµένα sites για την οργάνωση του ταξιδιού και την αγορά υπηρεσιών. Επιπλέον παρουσιάστηκε η «συνεργασία µε Greek Travel Pages και ενσωµάτωση δροµολογίων πλοίων σε όλους τους προορισµούς της Ελλάδας µε λιµάνι, στην ιστοσελίδα www.visitgreece.gr. Αξίζει να σηµειωθεί ότι στην εν λόγω σελίδα, δίνεται η δυνατότητα κρατήσεων, µέσω ενός τουριστικού γραφείου, το οποίο βεβαίως προσφέρει εκτός από ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το σύνολο των τουριστικών υπηρεσιών (ξενοδοχεία, µεταφορές, κλπ), όπως και τα περίπου 4.000 νοµίµως λειτουργούντα τουριστικά γραφεία της χώρας.  

"∆εν είναι δυνατό το υπουργείο Τουρισµού και ο ΕΟΤ να προωθούν ενεργά, µέσω της επίσηµης ιστοσελίδας της Ελλάδας, εµπορικές πράξεις κατευθυνόµενης προβολής ή µονοπώλησης πωλήσεων τουριστικών υπηρεσιών και τον αθέµιτο ανταγωνισµό των ελεύθερων επαγγελµατιών, µε επιλεκτικές συνεργασίες ηµεδαπών και αλλοδαπών διαδικτυακών πυλών πώλησης, εισιτηρίων, ξενοδοχείων, µεταφορών, εκδροµών", τονίζει ο ΗΑΤΤΑ.

"∆εν είναι δυνατό το υπουργείο Τουρισµού και ο ΕΟΤ να γίνονται ανταγωνιστές των τουριστικών γραφείων τα οποία δραστηριοποιούνται στη χώρα, πληρώνουν φόρους, απασχολούν δεκάδες χιλιάδες εργαζόµενους και βέβαια επενδύουν.  ∆εν είναι δυνατό το Υπουργείο Τουρισµού και ο ΕΟΤ να γίνονται ανταγωνιστές του συνόλου των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και να κάνουν συµµάχους µεγάλα ξένα και ελληνικά διαδικτυακά συστήµατα κρατήσεων / εµπορικές επιχειρήσεις. Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι πάνω από το 70% των τουριστών της Ελλάδας διακινούνται από τα ελληνικά τουριστικά γραφεία, τα οποία προβάλουν και προωθούν την Ελλάδα σε όλο τον κόσµο µε ίδια µέσα και κόστος"

 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/site.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters