Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΝΝΟΕΙΤΟ ΟΥΤΕ Ο ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ !


djj7dk
ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣΒΙΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

 “ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ” Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΖΟΦΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΣΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΨΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ


Ακόμη και η λέξη εφιάλτης θα ήταν πραγματικά πολύ λίγη για να αποδώσει το μέγεθος της κόλασης που περιμένει τον Έλληνα πολίτη με τη νέα “Βιοταυτότητα”, ενώ οι ημίτρελοι θρησκόληπτοι που επί χρόνια παραληρούν μιλώντας για την Αποκάλυψη του Ιωάννη και για το “χάραγμα”, τελικά αποδεικνύονται απλώς χωρίς… αρκετή φαντασία.
Διότι, το νέο “περιβάλλον” που μας ετοιμάζουν είναι πέρα ακόμη και από την πιο διεστραμμένη φαντασία, καθώς, και η πλέον ιδιωτική πτυχή της ζωής μας δεν θα αποτελεί τίποτε περισσότερο από ένα απλό data, ιδιοκτησίας του εκάστοτε μηχανισμού εξουσίας και με ό,τι φυσικά μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την υπόσταση του ανθρώπου, την ελευθερία του πολίτη και φυσικά για την ίδια την ιδιοσυστασία της δημοκρατίας.
Wireframe Human Heads Face Faces with Binary Code digital data talking 
Το “MAΚΕΛΕΙΟ” αποκαλύπτει το έγγραφο με το οποίο, στις 05 Φεβρουαρίου του 2014, η “Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα” , δίνει το πράσινο φως σε ένα “πείραμα” που διενήργησε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με την ιδιωτική εταιρεία “G4S TELEMATIX AE”, και αφορά την ταυτοποίηση του πολίτη μέσω φρικωδώς εξελιγμένων λογισμικών που μπορούν πλέον να προχωρούν μέχρι και σε ψυχογραφικές ή πολιτισμικές κατατάξεις, μετατρέποντας τον υποκείμενο πολίτη σε αντικείμενο προϊόν και δίνοντας τροφή στους επαγγελματίες εσχατολόγους…

Με τα δακτυλικά αποτυπώματα να ανήκουν πλέον στην… προϊστορία της ταυτοποίησης και την αναγνώριση μέσω της ίριδας να είναι απλά ξεπερασμένη, η λέξη multimodal (πολυπαραγοντική) βιομετρία μπαίνει πλέον στη ζωή μας, για να θέσει από το γέλιο μας και τις γκριμάτσες μας μέχρι τον τρόπο που περπατάμε ή αντιδρούμε σε καταστάσεις, στην υπηρεσία μιας Αρχής, που έχοντας τέτοια στοιχεία ανά χείρας, μπορεί ανά πάσα στιγμή, να ελέγχει και να χειραγωγεί εύκολα το σύνολο του πληθυσμού, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πώς θα αντιδράσει το “δείγμα” κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.
198465_b2 
Έτσι λοιπόν, μπορεί ο Αδόλφος Χίτλερ να πέθανε, αλλά οι απανταχού άρρωστες εξουσίες, όχι μόνο κράτησαν ολοζώντανο το… “όνειρό” του για μετατροπή της κοινωνίας σε ελέγξιμη μάζα, αλλά και το εξέλιξαν σε επίπεδα που, ακόμη και πριν από ελάχιστα χρόνια, θα έμοιαζαν πως ανήκουν στην (πλέον διεστραμμένη) επιστημονική φαντασία.
Και καθώς ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να μη ζητήσει νομιμοποίηση, το Υ.Δ.Τ αλλά και η ”G4S TELEMATIX AE” κατέφυγαν στην Α.Π.Δ.Π.Χ. ώστε να πάρουν την έγκρισή της ώστε να μην μπορεί κάποιος να τους κατηγορήσει για το “μη σύννομον” του εφιαλτικού εγχειρήματος, για το οποίο μάλιστα, η  ”G4S TELEMATIX AE” χρηματοδοτήθηκε και με κοινοτικά κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ !
Ωστόσο η γνωστή υπουργική ρήση που ταύτιζε το “ηθικό” με το “νόμιμο” γνώρισε τη μέγιστη χλεύη της κοινωνίας, και ως εκ τούτου, δεν θα ήταν και ιδιαίτερα σοφό να την επικαλείτο σήμερα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης που, ειρήσθω εν παρόδω, -τι ειρωνία- συμπληρώνει τον βαρύγδουπο τίτλο του με το ψευδεπίγραφο “Προστασίας του Πολίτη” (…)
A1 a2
Όπως αναφέρεται και στο έγγραφο, δεν θα αναφερόμαστε από εδώ και στο εξής σε μια απλή ταυτότητα αλλά σε μια ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, η οποία θα περιλαμβάνει, όχι μόνο τα γνωστά μέχρι σήμερα ως “στατικά” χαρακτηριστικά, δηλαδή ύψος, χρώμα μαλλιών και ματιών, εθνικότητα, υπηκοότητα κλπ αλλά και τα λεγόμενα “δυναμικά” χαρακτηριστικά όπως, ο τρόπος που περπατάμε, γελάμε, μορφάζουμε, εκφραζόμαστε λεκτικά, και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, δηλαδή τον πυρήνα της προσωπικότητας αλλά και της ίδιας μας της ψυχοσύνθεσης ! 

a3 
Σύμφωνα με το έγγραφο, πειραματόζωα θα αναλάβουν να γίνουν “εθελοντικά” τόσο κάποιοι εκ των ίδιων των εργαζόμενων στο ΥΔΤ όσο και εκείνων της ιδιωτικής  ”G4S TELEMATIX AE”, και κάτι τέτοιο ίσως να αποτελεί ένα ακόμη σκάνδαλο, καθώς είναι γνωστό και στους πλέον αφελείς, το κατά πόσο θα μπορούσε να αρνηθεί κάποιος εργαζόμενος να μην συμμετάσχει σε ένα “εθελοντικό” πείραμα, και μάλιστα τέτοιας μορφής, που ευτελίζει την ατομικότητα του εργαζόμενου.
 a4 
Το τονισμένο με πράσινο χρώμα απόσπασμα της παραπάνω σελίδας, δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για την φασιστική και κτηνώδη φύση του τελικού “ζητουμένου” : Να μπορεί η “Αρχή” να προβαίνει σε ταξινομήσεις και κωδικοποιήσεις “από άποψη φυσική, βιολογική, ψυχική, οικονομική πολιτιστική, πολιτική ή κοινωνική” (!!!)
 a5
Στο ίδιο έγγραφο της Α.Π.Δ.Π.Χ. διευκρινίζεται πως, η συγκεκριμένη έγκριση που αφορά στην πιλοτική αυτή “έρευνα” δεν καλύπτει μια κανονική της εφαρμογή και πως σε μια τέτοια θα απαιτούσε νέα έγκριση, ωστόσο λίγο παρακάτω, η ίδια “ανεξάρτητη” Αρχή ομολογεί πως έχει ήδη προβεί σε ανάλογες εγκρίσεις πραγματικού και όχι “πειραματικού” περιβάλλοντος, για τον έλεγχο πρόσβασης εργαζομένων σε εγκαταστάσεις (;;;)a6 a7
Και αν όλη αυτή η ελεεινή ιστορία προκαλεί ρίγη ανατριχίλας για το άμεσα επερχόμενο των νέων ΒΙΟΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ, η επιπέδου βουδιστή μοναχού νιρβάνα όλων των κομμάτων της Αντιπολίτευσης προκαλεί οργή, καθώς, όλα τούτα λαμβάνουν χώρα κάτω από την ίδια τους τη μύτη.
Μέγα θέμα οι μικροί μας μισθοί, μείζον η μικρή μας ΔΕΗ, όλων μέγιστο όμως η μικρή μας ζωή. Που ακριβώς επειδή είναι μικρή, έχουμε δικαίωμα να τη ζήσουμε πραγματικά ελεύθεροι και χωρίς κάποια “Αρχή Προστασίας”  να παρερμηνεύει την έννοια του προστάτη, ταυτίζοντάς την με εκείνη του προαγωγού…
Π.Κ.

 http://www.makeleio.gr/?p=128278
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters