Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Δήμαρχος, Πρόεδρος και κάτοικοι της Νάξου «πέταξαν» στη θάλασσα Μηχανικό του ΤΑΙΠΕΔ!


Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Δεν δέχτηκε ιδιώτη Τοπογράφο – Μηχανικό, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, να χαρτογραφήσει δημόσια κοινόχρηστη έκταση, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Προκοπίου. Ο εν λόγω τοπογράφος εκτελούσε εντολή της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) σε αγαστή συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ.

Η αντίδραση του δημάρχου, Μανώλη Μαργαρίτη, ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Μηχανικός να αποχωρήσει «κακήν κακώς» κι ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος να ακυρώσει όλο τον προγραμματισμό.

Σημειώνεται πως ο Τοπογράφος – Μηχανικός κλήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου και απαιτήθηκε να σταματήσει κάθε ενέργεια και να αποχωρήσει άμεσα από την περιοχή. Εντονότατη ήταν και η αντίδραση του Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Αρσενίου, αλλά και κατοίκων της περιοχής., Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του, του Τοπογράφου – Μηχανικού. εμποδίζοντας την διαδικασία.

Σε ανακοίνωση, δε, του Δήμιου επισημαίνονται τα εξής: «Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλης Μαργαρίτης, δρομολογούν τις επόμενες ενέργειές τους, εμμένοντας στην αρχική τους τοποθέτηση ότι ο τόπος μας ανήκει και θα τον προστατεύσουμε με κάθε τρόπο» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

Γ. Σπ. Π

 πηγή
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters