Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Είναι απίστευτοι αυτοί οι "πολιτισμένοι Δυτικοί"... των Rothschild τα γιουσουφάκια.


Αφού σκοτώσουν μερικά εκατομμύρια αμάχων για να τους "εκδημοκρατίσουν" ,δηλαδή για να τους ληστέψουν και να τους σκλαβώσουν με δάνεια ... ,μετά μας παραδίδουν μαθήματα ανοχής και πολιτισμού.

Έτσι με τους νέους όρους που θέτει το Βρετανικό Ιστιτούτο κινηματογράφου ... για να μπορέσει μία παραγωγή να τύχει χρηματοδότησης οφείλει να συμπεριλάβει στην παραγωγή , μπρος και πίσω από τις κάμερες ... gay, ανάπηρους και μειονοτικές ομάδες.

Αυτοί που χρηματοδότησαν τον Ρωσικό εμφύλιο μέσω του Λένιν και του Τρότσκι , προκαλώντας δεκάδες εκατομμυρίων νεκρών , αυτοί που έριξαν 2 ατομικές βόμβες σε άμαχο πληθυσμό στην Ιαπωνία προκαλώντας τερατογενέσεις μέχρι σήμερα , αυτοί που έκαιγαν ζωντανούς τους κατοίκους του Βιετνάμ με τις "δημοκρατικές" Ναπάλμ, αυτοί που άδειασαν εκατοντάδες τόνους απεμπλουτισμένου ουρανίου σε Γιουγκοσλαβία και Ιράκ, που ευθύνονται για τον θάνατο πολλών εκατοντάδων χιλιάδων μωρών , που επιτέθηκαν και ισοπέδωσαν πολιτισμένες χώρες αφήνοντας πίσω τους το χάος του εμφυλίου που διατηρούν ζωντανό οι τρομοκράτες που εκπαίδευσαν κι εξόπλισαν η CIA και η Mossad... θέλουν να διδάξουν σ' εμάς (!) ... τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΑΝΟΧΗ στη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.



 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/rothschild.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters