Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Μόσχα: Ουκρανικό πολεμικό πετούσε κοντά στο Μπόιγκ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ από τον Αντιστράτηγο Andrey Kartopolov

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι διαθέτει στοιχεία κατά τα οποία ένα αεροσκάφος της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας πέταξε πολύ κοντά, σε απόσταση 3-5 χλμ. από το επιβατικό αεροσκάφος της Malaysia Airlines το οποίο κατερρίφθη και ζήτησε εξηγήσεις από το Κίεβο.

Σύμφωνα με τον στρατηγό Αντρέι Καρταπόλοφ, του επικεφαλής του γενικού επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, το μαχητικό αυτό ήταν ένα Σουχόι Su-25.

«Καταγράψαμε την πτήση ενός ουκρανικού αεροσκάφος Su-25 στην κατεύθυνση του μαλαισιανού Boeing το οποίο βρισκόταν σε μια απόσταση 3 ως 5 χιλιομέτρων. Το Su-25 μπορεί να φθάσει σε ύψος 10.000 μέτρων. Διαθέτει πυραύλους αέρος-αέρος οι οποίοι έχουν βεληνεκές έως και 12 χλμ. και εγγυώνται την καταστροφή οποιουδήποτε στόχου σε απόσταση έως και 5 χλμ.», δήλωσε ο στρατηγός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο Αμύνης.

Εξάλλου ο στρατηγός είπε ότι δεν εντοπίστηκε η εκτόξευση πυραύλων από το έδαφος σε οποιοδήποτε σημείο κοντά στην πορεία του Boeing και κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να δώσουν στη δημοσιότητα δορυφορικές φωτογραφίες, «εάν έχουν» τέτοιες.

Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως η Ρωσία δεν παρέδωσε κανένα σύστημα αντιαεροπορικών πυραύλων Buk (ή SA-11) στους αυτονομιστές της ανατολικής Ουκρανίας, ή «οποιαδήποτε άλλα όπλα».

Με τις δηλώσεις αυτές η Ρωσία αμφισβητεί σαφώς την κατηγορία από το Κίεβο και πολλές δυτικές κυβερνήσεις ότι οι αυτονομιστές που πρόσκεινται στη Ρωσία ευθύνονται για την κατάρριψη του επιβατικού αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση 17 στον εναέριο χώρο της ανατολικής Ουκρανίας.

Ωστόσο, μια πηγή των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε σήμερα πως το Κίεβο επιμένει στην ορθότητα των πληροφοριών κατά τις οποίες οι αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία παρέλαβαν ένα σύστημα Buk-M1 —μια αυτοκινούμενη συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων καθοδηγούμενων από ραντάρ— από τη Ρωσία, πιθανότατα μαζί με το πλήρωμά του.

«Νωρίτερα η ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας δημοσίευσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι αντάρτες διαπραγματεύονταν την παράδοση ρωσικών συστημάτων Μπουκ», είπε η πηγή αυτή στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

«Οι μαχητές δεν έχουν λάβει την ειδική εκπαίδευση που απαιτείται για το χειρισμό τέτοιου περίπλοκου στρατιωτικού εξοπλισμού, έτσι πιθανότητα μιλάμε για την αποστολή και πληρωμάτων για τα (συστήματα) Μπουκ, τα οποία ήλθαν από τη Ρωσία», υποστήριξε η ίδια πηγή.

ΠΗΓΗ: REUTERS, AFP, ANA-MPA

Ουκρανικό μαχητικό πετούσε κοντά στο μαλαισιανό αεροσκάφος πριν την πτώση του (ΒΙΝΤΕΟ)



Ουκρανικό μαχητικό πετούσε κοντά στο μαλαισιανό αεροσκάφος πριν την πτώση του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ρωσικός στρατός εντόπισε ένα ουκρανικό μαχητικό SU-25 να κερδίζει ύψος προς το MH17 Boeing την ημέρα της καταστροφής. Το Κίεβο θα πρέπει να εξηγήσει γιατί το στρατιωτικό jet παρακολουθούσε το επιβατηγό αεροπλάνο, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Ένα στρατιωτικό τζετ της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας ανιχνεύθηκε να κερδίζει ύψος, η απόστασή του από το μαλαισιανό Boeing ήταν 3 έως 5km», δήλωσε ο επικεφαλής του Κέντρου Διεύθυνσης Επιχειρήσεων των στρατιωτικών δυνάμεων της Ρωσίας, Αντιστράτηγος Andrey Kartopolov, μιλώντας σε διάσκεψη με τα μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα στη Μόσχα.
«[Εμείς] θα θέλαμε μια εξήγηση ως προς το γιατί το στρατιωτικό τζετ πετούσε κατά μήκος του διαδρόμου της πολιτικής αεροπορίας σχεδόν την ίδια ώρα και στο ίδιο επίπεδο με ένα επιβατικό αεροπλάνο», δήλωσε.

«Το μαχητικό SU-25 μπορεί να κερδίσει ένα ύψος 10 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του», πρόσθεσε. «Είναι εξοπλισμένο με air-to-air R-60 πυραύλους που μπορούν να χτυπήσουν έναν στόχο σε απόσταση έως 12 χλμ, μέχρι και 5 χλμ για σιγουριά».

malaisiano_aeroskafos_eikones_doryforou_russian_ministry_grafic

Η παρουσία του ουκρανικού στρατιωτικού jet μπορεί να επιβεβαιωθεί από βίντεο του κέντρου παρακολούθησης του Rostov, δήλωσε ο Kartopolov .
Κατά τη στιγμή της συντριβής της πτήσης MH17, ένας αμερικανικός δορυφόρος πετούσε πάνω από την περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. Έγινε παρότρυνση στις ΗΠΑ να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες και τα δεδομένα που λήφθηκαν από αυτόν.
Επιπλέον, η MH17 συνετρίβη εντός της ζώνης λειτουργίας των αυτοκινούμενων, μεσαίου βεληνεκούς εδάφους-αέρος πυραυλικών συστημάτων «Buk» του ουκρανικού στρατού, είπε ο Ρώσος στρατηγός.

malaisiano_aeroskafos_eikones_doryforou_russian_ministry
malaisiano_aeroskafos_eikones_doryforou_russian_ministry1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters