Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Delenda Gaza*

Κάλεσμα για μαζική δολοφονία
 
« Ça suffit ! » par Jacques KUPFER (Bétar)
 
Jacques Kupfer: «Πρέπει να κατεδαφίσουμε τη Γάζα»     (μετφ. Κριστιάν)
Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε στις 15 Ιουλίου 2014 από τον Jacques Kupfer, μέλος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης και του Betar και συμπρόεδρος του Παγκόσμιου Λικούντ. Ο τελευταίος οργανισμός είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία του Λικούντ, ακροδεξιού κόμματος του Βενιαμίν Νετανιάχου. 
Τη Θεία προστασία που απολαμβανόμαστε, η ιδιοφυία της εβραϊκής τεχνολογίας του «Iron Dome και το θάρρος των στρατιωτών μας δεν μπορούν να αντισταθμίσουν ούτε να αντικαταστήσουν μια πολιτική αποφασιστικότητα που φαίνεται να λείπει και μια αδύναμη κυβερνητική διοίκηση.
Μιλάμε στα Εβραϊκά με εγκληματίες βάρβαρους που καταλαβαίνουν μόνο τα αραβικά. 
Οι 150-200 καθημερινοί πύραυλοι που εκτοξεύονται  από τη Χαμάς εναντίον του Ισραήλ έχουν στόχο να σκοτώσουν. Το ναυτικό κομάντο των Αράβων τρομοκρατών που προσπάθησε να εισέλθει στην επικράτεια του Ισραήλ, είχε ως στόχο να σκοτώσει. Για αυτούς τους φανατικούς του Κορανίου, δεν έχει σημασία ότι σκοτώνουν, αλλά κατά προτίμηση οι βολές τους κατευθύνονται σε πόλεις όπου γυναίκες, παιδιά και άμαχοι κινδυνεύουν να σκοτωθούν.
Στη Λωρίδα της Γάζας, όπου διανέμονται γλυκά για να γιορτάσουν ένα δράμα στο Ισραήλ, όπου τα παιδιά εκπαιδεύονται στο πιο άγριο μίσος από μουσουλμάνους φανατικούς δάσκαλους, όπου τα τηλεοπτικά προγράμματα εξυμνούν τη δολοφονία των Εβραίων, όπου ο πληθυσμός ψήφισε ομόφωνα για τη Χαμάς, όπου οι στρατιωτικές παρελάσεις είναι καθημερινές με εθελοντές που θέλουν να γίνουν «μάρτυρες», δεν βλέπω «αθώοι αμάχους», αλλά εχθρούς που πρέπει να εξαλειφτούν.
Γι 'αυτό, θα ήθελα να μου εξηγήσουν γιατί αφήσαμε το χρόνο στους τρομοκράτες στη Γάζα να αποκτήσουν ή να κατασκευάσουν χιλιάδες πυραύλους χωρίς να παρέμβουμε. 
Θέλω να καταλάβω γιατί σήμερα ακόμα στέλνουμε μέσω συνοριακού σταθμού τρόφιμα και αγαθά στη Λωρίδα της Γάζας.
Γιατί στέλνουμε εκατοντάδες χιλιάδες φυλλάδια και τηλεφωνήματα για να πούμε στον εχθρό να εγκαταλείψει τα σπίτια του πριν από τον βομβαρδισμό.
Αν πρέπει να επιλέξω μεταξύ της καταστροφής όλων των πυραύλων και του να αφήσω ζωντανούς αυτούς που τους εκτοξεύουν, εγώ προτιμώ να σκουριάσουν οι πύραυλοι επί τόπου, αλλά να μην υπάρχει κανείς για να τους χειριστεί.
Όταν οι Σύμμαχοι θέλησαν να θέσουν τέλος στον πόλεμο εναντίον της ναζιστικής Γερμανίας, κατέστρεψαν την πόλη της Δρέσδης. Δικαίως. 
Όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλησαν να τελειώσουν τον πόλεμο εναντίον της Ιαπωνίας, κατέστρεψαν τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι με ρίψη της ατομικής βόμβας. Δικαίως. 
Αν θέλουμε να τερματίσουμε τον πόλεμο, θα πρέπει να κατεδαφίσουμε τη Γάζα.
Η Γάζα πρέπει να γίνει ένα πεδίο ερειπίων, από όπου θα μπορούμε μόνο βογγητά να ακούμε.
Αν για μια στιγμή, η θεϊκή προστασία και η υποστήριξη της τεχνολογίας μας έπαυαν να υφίστανται, θα κλαίγαμε μια αληθινή καταστροφή. 
Πρέπει να εξετάσουμε τι ο εχθρός ήθελε να κάνει και δεν είναι αυτό που εμποδίζεται να τις εκπληρώσει. Πρέπει να μετρήσουμε το τι ήθελε να κάνει ο εχθρός και όχι το τι τον εμποδίσαμε να κάνει. Πρέπει να θεωρήσουμε ότι οι εκατοντάδες πύραυλοι που στάλθηκαν σε όλη την έκταση της επικράτειάς μας, χτύπησαν τους στόχους όπου έπρεπε να φτάσουν. Η απάντησή μας πρέπει να είναι ανάλογη με τον σκοπό τους και όχι με την επιτυχία της άμυνας μας.
Τα τρία αγόρια μας που δολοφονήθηκαν από Άραβες τρομοκράτες άξιζαν μια άμεση στρατιωτική επιχείρηση επειδή ήταν σαφές από τη δεύτερη ημέρα της απαγωγής πως μια τραγική έκβαση ήταν πιθανόν συνέβη. 
Γιατί περιμέναμε;
Γιατί θα πρέπει να δεχθούμε περισσότερο από έναν πύραυλο στο Ισραήλ για να εξοντώσουμε τον εχθρό;
Γιατί να περιμένουμε τον εκατοστό πύραυλο για ν αντιδράσουμε;
Αυτό που φαίνεται να είναι μια πολιτισμένη δυτικό συγκράτηση της κυβέρνησής μας αποτελεί  μόνο μια ένδειξη μεγάλης αδυναμίας για τους Άραβες. 
Πρέπει να ανταποκριθούμε στο πρώτο πύραυλο κατά του Ισραήλ, σαν να υπήρχαν 1.000.
Πρέπει να ανταποκριθούμε στους 1.000 που εκτοξεύτηκαν εναντίον του εδάφους μας, σαν να  είχαν όλοι χτυπήσει το στόχο τους.
Είμαστε σε πόλεμο εναντίον βαρβάρων και πρέπει να μιλάμε σε μια γλώσσα που κατανοούν.
Ένα διαφημιστικό T-shirt συνοψίζει καλά το λαϊκό αίσθημα:
«Μόνο ο Θεός μπορεί να συγχωρήσει τους τρομοκράτες. Η αποστολή μας είναι να επιτρέψουμε τον ραντεβού!»
 «Η ικανότητά μας να εκτελέσουμε χειρουργικές επεμβάσεις είναι σίγουρα η καλύτερη στον κόσμο. Σίγουρα καλύτερη από τα συμμαχικά αεροπλάνα που εκτελούσαν τους καλεσμένους σε γάμο στο Αφγανιστάν, νοσοκομεία στη Σερβία και χώρους αμάχων στην Τρίπολη.
Αλλά όμως, το πρόβλημα σήμερα δεν είναι μια χειρουργική επέμβαση, αλλά μια ολική αφαίρεση.
Πληρώσαμε το τίμημα για την άτυχη απόσυρσης των στρατευμάτων μας από τη Γάζα, τη καταστροφή των εβραϊκών σπιτιών και συναγωγών μας.
Είμαστε σε πόλεμο εναντίον ενός κράτους Ναζί που υποστηρίζεται από τον πληθυσμό του και από εγκληματική ισλαμική ιδεολογία.
Είναι προφανές ότι κανένας Εβραίος δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με βομβαρδισμούς  νοσοκομείων. Αλλά οι ρουκέτες αποθηκεύονται σε τζαμιά, νοσοκομεία, σχολεία των Ηνωμένων Εθνών.
Μεταξύ της βεβαιότητας ότι αυτοί οι πύραυλοι θα βγουν από αυτές τις τοποθεσίες  που προστατεύονται από τις ανθρωπιστικές αρχές μας και της πιθανότητας ότι πετυχαίνουν ένα παιδί στο Ισραήλ, η επιλογή μου είναι προφανή.
Να καταστρέφονται τα νοσοκομεία τους, τα σχολεία τους και τα τζαμιά τους, αλλά ο πληθυσμός μας να προστατευτεί. 
Οι κάτοικοι της Γάζας θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα ότι δεν υπάρχουν πια κρυψώνες για τα όπλα και οι αρχηγοί τους θα σταματήσουν να τους χρησιμοποιούν ατιμωρητί ως «απάνθρωπη ασπίδα».
Η καταδίκη του ΟΗΕ, οι κραυγές των αριστεριστών στον κόσμο θα είναι ίδιες.
Δείχνουν ψεύτικες φωτογραφίες των καταστροφών μας, ας τις κάνουμε εμείς πραγματικές!
Ένας πόλεμος πρέπει να τελειώνει με μια νίκη. Ο εχθρός πρέπει να υψώσει τη λευκή σημαία και να ζητήσει γονατιστώς το τέλος των εχθροπραξιών. 
Οι εξωτερικές πιέσεις και η δική μας έλλειψη επιμονής μας εμπόδισε πάντα να θάψουμε τον εχθρό.
 Δεν πρέπει να επιδιώκουμε μια κατάπαυση του πυρός, αλλά μια συνολική παράδοση. 
Αυτό σημαίνει να υπαγορεύσουμε τους όρους μας για τον πλήρη έλεγχο των όλων όσων συμβαίνουν μέσα και έξω από τη Γάζα και ειδικότερα, την καταστροφή όλων των όπλων τους, των πυραύλων τους, ακόμα και των λευκών όπλων τους.
Υπό αυτές τις συνθήκες, φτάνει πια να ακούσομε τους δημοσιογράφους μας και τα μέσα ενημέρωσης μας να δείχνουν συμπόνια για τον εχθρό. 
Φτάνει πια να τους ακούσομε να ρωτήσουν συνεχώς ποιο είναι το κόστος αυτής της επιχείρησης. 
Φτάνει πια να τους ακούσομε να κλάψουν για τυχόν αραβικά θύματα σε αυτή τη σύγκρουση. 
Φτάνει πια να θέλουν να αρέσουν στο δυτικό πολιτισμένο κόσμο που δεν ξέρει τι σημαίνει να πεις σε ένα παιδί να πάει να κρυφτεί σε ένα καταφύγιο.
Για κάθε δάκρυ ενός Εβραίου παιδιού που αναγκάζεται να μπει σε καταφύγιο, ο εχθρός πρέπει να πληρώσει το τίμημα του αίματος.
Εάν η χερσαία επιχείρηση είναι περίπλοκη να εφαρμοστεί και αν η ζωή ενός μόνο Εβραίου στρατιώτη θα τεθεί σε κίνδυνο, τότε πρέπει η πολεμική αεροπορία να αναλάβει τη κατεδάφιση της Γάζα. 
Αν δεν το κάνουμε τώρα, θα πρέπει να ξαναρχίσουμε από την αρχή για τέταρτη φορά.
Ας γίνει η Γάζα αρχαιολογικός χώρος.
Jacques KUPFER
Υ.Γ. Προς τους φίλους μου στη Γαλλία, προς τους Εβραίους της κοινότητάς μας, οι οποίοι ζητούν νέα μας, θα έλεγα ότι εμείς για αυτούς ανησυχούμε. Ελάτε λοιπόν μαζί μας για να γράψουμε μαζί το μεγάλο βιβλίο της αιώνιας ιστορίας του Ισραήλ.
* Delenda Carthago είναι ένα λατινικό απόσπασμα, του οποίου η αυθεντική σύνταξη είναι αβέβαιη, και γράφεται συχνά επίσης υπό τις μορφές Carthago Delenda est ή Delenda est Carthago. 
Παραδοσιακά αποδίδεται στον Μάρκο Πόρκιο Κάτωνα, η Κάτωνα τον Πρεσβύτερο, ο οποίος πέθανε το 149 π.Χ.. Σημαίνει «Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί!».
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/07/delenda-gaza.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters