Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 14-7-14 (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ) 
balsamaki
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Θα παρατηρήσατε ότι σήμερα έχουνε γίνει πολλές έκτακτες συναντήσεις στην Αθήνα μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου, μεταξύ Σαμαρά, Βενιζέλου και Αβραμόπουλου, συναντήσεις του καινούργιου υπουργού οικονομικών του κυρίου Γκίκα, έχουνε γίνει πάρα πολλές συναντήσεις μέσα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας. Αυτές οι συναντήσεις λοιπόν ανεξάρτητα με το τι λένε τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και αν κάτι λένε που δεν νομίζω να λένε τίποτα, όλες αυτές οι συναντήσεις έναν σκοπό είχαν να προσπαθήσουν να ενημερωθούν μεταξύ τους για όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Να βρουν τρόπο αντίδρασης και επειδή τρόπο αντίδρασης δεν βρίσκουνε, σας το λέω υπεύθυνα, προσπαθούν να βρουν τρόπο χρονοτριβής, καθυστέρησης. Αυτή είναι η προσπάθειά τους.
Βρίσκονται βέβαια σε πανικό γιατί δεν έχουν προλάβει να επιτελέσουν όλα αυτά για τα οποία υποσχέθηκαν στους επικυρίαρχους. Και αν θυμόσαστε τα υποσχέθηκαν δια της υπογραφής τους, ο κύριος Βενιζέλου, ο κύριος Παπανδρέου και ο «πολύς» κύριος Σαμαράς, ο οποίος υπόγραψε τελευταίος βέβαια και καταϊδρωμένος, έχουν υποσχεθεί να τηρήσουν κατά γράμμα τις συνθήκες που δεσμεύουν την Ελλάδα, δηλαδή τα μνημόνια με ότι αυτό συνεπάγεται. Το έχουν ψηφίσει σε νόμο αλλά έχουν δώσει και την προσωπική τους υπογραφή. Το θυμόσαστε πάρα πολύ καλά αυτό έγινε ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές του 2012.
Αυτοί λοιπόν οι ενθοπροδότες, οι οσφυοκάμπτες έχουν λίγο σαστίσει από χθες, από το Σάββατο μάλλον έχουν σαστίσει, σήμερα μαζεύονται και συζητάνε πράγματα τα οποία μπορεί να τους δώσουνε το όπλο της καθυστέρησης ούτως ώστε να προλάβουν ή να αποχωρήσουν αξιοπρεπώς ως είθισται ή να χρονοτριβήσουν ούτως ώστε να κερδίσουν όλα όσα τους έχουν τάξει οι επικυρίαρχοι, οι άνθρωποι οι οποίοι τους δίνουν διαταγές. Εγώ προσωπικά έχω την αίσθηση ότι δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτε άλλο χειρότερο στην πατρίδα μας, έχω την αίσθηση ότι λίαν συντόμως θα υπάρξει η πολυπόθητη ελευθερία από όλους μας.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 14-7-14 (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)
mnymosiniΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebookEI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL
 
 
 
mn7201

http://alfeiospotamos.gr/?p=8303

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters