Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 14-7-14 (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ) 
balsamaki
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Θα παρατηρήσατε ότι σήμερα έχουνε γίνει πολλές έκτακτες συναντήσεις στην Αθήνα μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου, μεταξύ Σαμαρά, Βενιζέλου και Αβραμόπουλου, συναντήσεις του καινούργιου υπουργού οικονομικών του κυρίου Γκίκα, έχουνε γίνει πάρα πολλές συναντήσεις μέσα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας. Αυτές οι συναντήσεις λοιπόν ανεξάρτητα με το τι λένε τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και αν κάτι λένε που δεν νομίζω να λένε τίποτα, όλες αυτές οι συναντήσεις έναν σκοπό είχαν να προσπαθήσουν να ενημερωθούν μεταξύ τους για όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Να βρουν τρόπο αντίδρασης και επειδή τρόπο αντίδρασης δεν βρίσκουνε, σας το λέω υπεύθυνα, προσπαθούν να βρουν τρόπο χρονοτριβής, καθυστέρησης. Αυτή είναι η προσπάθειά τους.
Βρίσκονται βέβαια σε πανικό γιατί δεν έχουν προλάβει να επιτελέσουν όλα αυτά για τα οποία υποσχέθηκαν στους επικυρίαρχους. Και αν θυμόσαστε τα υποσχέθηκαν δια της υπογραφής τους, ο κύριος Βενιζέλου, ο κύριος Παπανδρέου και ο «πολύς» κύριος Σαμαράς, ο οποίος υπόγραψε τελευταίος βέβαια και καταϊδρωμένος, έχουν υποσχεθεί να τηρήσουν κατά γράμμα τις συνθήκες που δεσμεύουν την Ελλάδα, δηλαδή τα μνημόνια με ότι αυτό συνεπάγεται. Το έχουν ψηφίσει σε νόμο αλλά έχουν δώσει και την προσωπική τους υπογραφή. Το θυμόσαστε πάρα πολύ καλά αυτό έγινε ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές του 2012.
Αυτοί λοιπόν οι ενθοπροδότες, οι οσφυοκάμπτες έχουν λίγο σαστίσει από χθες, από το Σάββατο μάλλον έχουν σαστίσει, σήμερα μαζεύονται και συζητάνε πράγματα τα οποία μπορεί να τους δώσουνε το όπλο της καθυστέρησης ούτως ώστε να προλάβουν ή να αποχωρήσουν αξιοπρεπώς ως είθισται ή να χρονοτριβήσουν ούτως ώστε να κερδίσουν όλα όσα τους έχουν τάξει οι επικυρίαρχοι, οι άνθρωποι οι οποίοι τους δίνουν διαταγές. Εγώ προσωπικά έχω την αίσθηση ότι δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτε άλλο χειρότερο στην πατρίδα μας, έχω την αίσθηση ότι λίαν συντόμως θα υπάρξει η πολυπόθητη ελευθερία από όλους μας.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 14-7-14 (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)
mnymosiniΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebookEI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL
 
 
 
mn7201

http://alfeiospotamos.gr/?p=8303

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters