Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Υπουργείο Υγείας προς νοσοκομεία: «Κλείστε τα φώτα, κόψτε τα τηλέφωνα...»

Η εντολή είναι σαφής: «Κλείνετε τα φώτα». Έχει δοθεί στις διοικήσεις όλων των νοσοκομείων και των νοσηλευτικών μονάδων της χώρας, εν γένει, στο πλαίσιο των οικονομιών που επιχειρούν να κάνουν και στο υπουργείο Υγείας, και υπό τη νέα ηγεσία του.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ...εξειδικευμένες: "Εκτός από τους χώρους, όπου δεν απαιτείται φωτισμός, κλείνετε τα φώτα και στις τουαλέτες, όταν δεν είναι κανείς μέσα" και γενικά... κάν'τε ό,τι είναι δυνατόν για να μειωθεί ο λογαριασμός του ηλεκτρικού.

Κι επειδή οι σπατάλες προφανώς δεν περιορίζονται μόνο στο χώρο του ρεύματος, η εντολή επεκτείνεται και στο κομμάτι των τηλεφωνικών κλήσεων.

«Μόνο όπου υπάρχει η Σύζευξις», δηλαδή το ειδικό σύστημα για τις κλήσεις στο δημόσιο, που επιτρέπει τα τηλέφωνα να γίνονται δωρεάν. Κι όπου δεν υπάρχει η «Σύζευξις» θα πρέπει άμεσα να εγκατασταθεί, συμπληρώνεται η εντολή. Υπολογίζεται ότι μόνο από αυτή την κίνηση θα επιτευχθεί μια εξοικονόμηση της τάξης του 30% με 40% στα πάγια έξοδα, η οποία σε καιρούς κρίσης εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά.

Και για να μην γίνουν κι άλλα ...έξοδα, προτείνεται οι όποιες κινήσεις εξοικονόμησης γίνουν, να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, δηλαδή να μην επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, τουλάχιστον εξ ολοκλήρου.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7302.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters