Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΟΥΑ -ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


 ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ ART FM RADIO ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
Screenshot 2014-06-16 at 14.40.33
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Θα ήθελα να σας πω κάτι που συνδυάζει την αγάπη που μας έχουνε οι εβραίοι με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ξέρετε όταν ο Μέγας Αλέξανδρος μετά την μάχη του Γρανικού ποταμού και στην είσοδό του στην Προύσα – αν θυμάμαι καλά – με την κοπή του γόρδιου δεσμού πήραν τα μυαλά του αέρα και φόνευσε τον υιό του Αριστοτέλη ο οποίος του είχε παρασχεθεί σαν ειδικός σύμβουλος της εκστρατείας. Εκεί λοιπόν δεν ήξερε πλέον τι να κάνει διότι ο υιός του Αριστοτέλη κάθε πρωί – όπως παλαιότερα είχε βάλει ο Δαρείος κάποιον να του θυμίζει τι ακριβώς συνέβη στον Μαραθώνα για να εκδικηθεί τους Έλληνες – το ποια είναι η τελική του αποστολή.
Με τον φόνο λοιπόν του υιού του Αριστοτέλους ο Αλέξανδρος δεν είχε ιδέα τι να κάνει, έτσι γύρισε στον χώρο που μπορούσε να έχει άμεση επικοινωνία – οι λέξεις που σας λέω είναι πολύ προσεγμένες και πολύ επιλεγμένες – με τις άνω δυνάμεις και χώρος αυτός δεν ήταν άλλος από την Σίουα της Αιγύπτου. Στην Σιούα λοιπόν, νοτίως του Καϊρου, υπήρχε ο ναός του Άμμωνος Διός.
ammdias
templeoforacle

Το άγαλμα του Άμμωνος Διός είχε την δυνατότητα να ομιλεί εάν οι ερωτήσεις που γίνονταν, γίνονταν με αγαθή πρόθεση. Γύρισε λοιπόν ο Αλέξανδρος στο άγαλμα του Άμμωνος Διός, μετανοημένος για το αμάρτημα στο οποίο είχε υποπέσει για να ζητήσει την βοήθεια των δυνάμεων και να μπορέσει να συνεχίσει την αποστολή του. Ήταν φυσιολογικό λοιπόν μετά τον θάνατό του αυτοί που αποφάσισαν τον τόπο ταφής του να σκεφτούν και την Σίουα σαν μία από τις τοποθεσίες όπου θα θαβόταν ο Αλέξανδρος.

ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΟΥΑ
Με αυτήν λοιπόν την λογική οι αληθινοί Έλληνες και Ελληνίδες εκφραζόμενοι από την αρχαιολογική υπηρεσία της Ελλάδος έκαναν μία αίτηση στο υπουργείο πολιτισμού της Αιγύπτου να κάνουν ανασκαφές στην Σιούα και πιο συγκεκριμένα η καθηγήτρια του πανεπιστημίου η κυρία Λιάνα Σουβαλτζή να κάνει τις ανασκαφές στην Σιούα για την ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Αυτός ο οποίος την σταμάτησε δεν ήταν άλλος από τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο κύριος Βενιζέλος ήταν τότε υπουργός πολιτισμού και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Παπανδρέου. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος και να του πεις ένα μυστικό δεν μπορεί να το κρατήσει, κάλεσε την κυρία Σουβαλτζή και της είπε τα ακόλουθα. Η κυβέρνηση Σημίτη επηρεάστηκε από το εβραϊκό λόμπυ της Αιγύπτου. Ξεκάθαρα αναφέρει ότι ο κύριος Πάγκαλος της είπε να καθίσει φρόνιμα – έτσι είπε στην καθηγήτρια πανεπιστημίου – και να μην ανασκαλεύει το θέμα του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί, ακούστε, ανεβάζει το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων και δημιουργεί προβλήματα με τους Σκοπιανούς.
tafos
Οι ανασκαφές άρχισαν το 1989 και τις διέκοψε εντελώς ο Σημίτης το 1996. Ακούστε όμως την δικαιολογία των δύο υπέρβαρων ιπποπόταμων της Ελληνικής πολιτικής ζωής, του κυρίου Πάγκαλου που επειδή τρώει συνεχώς νομίζει ότι έχει και παρέα δίπλα και εξακολουθεί να νομίζει ότι τα τρώει όλα με όλους, εκείνο το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει δεν είναι τι βάζει μέσα στο στομάχι του αλλά το τι βγάζει από το στόμα του δεν μπορεί να ελέγξει, αυτό είναι το άσχημο, ο δε άλλος κύριος υπέρβαρος, δεν θέλουμε να τους παρομοιάζουμε με συγκεκριμένα ζώα γιατί θα προσβάλλουμε τα ζώα, γι αυτό το λόγο ο κύριος Βενιζέλος και ο κύριος Πάγκαλος ενώ γνωρίζουμε καλώς ότι αυτό που η κυρία Σουβαλτζή ανακάλυψε είναι πολύ κοντά στην αλήθεια και δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο η κυρία Σουβαλτζή να μασάει τα λόγια της.
Τι ακριβώς συνέβη στην Αίγυπτο, δεν θέλω να σας πω διότι μετά τον θάνατο του Μανώλη του Ανδρόνικου τις έρευνες όσον αφορά στο Δίον και στην Σιούα τις ανέθεσαν οι δύο χοντροί κύριοι στον κύριο Παντερμαλή. Ο κύρος Παντερμαλής ήταν θα έλεγα μία πόρνη της επιστήμης η οποία επειδή έτυχε να είναι βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ήταν ο καλύτερος για να σταματήσει τις προσπάθειες του Ελληνισμού. Ο κύριος Παντερμαλής λοιπόν, και το λέω να το θυμάται σήμερα, σύντομα όταν ελευθερωθεί η Ελλάς θα επισύρει την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας μαζί με τους άλλους δύο χοντρούς κυρίους.
aaron
Ααρών Μαρδοχέο Αβουρί
Ακούστε λοιπόν ο υπουργός πολιτισμού της Αιγύπτου είπε στην κυρία Σουβαλτζή, «ουδέποτε άλλοτε καμία άλλη χώρα που ήθελε να κάνει ανασκαφές στην Αίγυπτο, τις σταμάτησε η ίδια. Εμείς δώσαμε άδεια σε όλους».  Η ίδια η κυβέρνησή μας η οποία φοβούμενη του τι ακριβώς θα ανακαλύψει η κυρία Σουβαλτζή σταμάτησε την ανασκαφή διότι το εβραϊκό λόμπυ της Αιγύπτου επηρέασε κατευθείαν τον εβραίοι πρωθυπουργό της Ελλάδος τον Ααρών Μαρδοχέο Αβουρί.
Είναι σημαντικό να σας διαβάσω τι ακριβώς συνέβη όταν επισκέφτηκε η κυρία Σουβαλτζή το υπουργείο πολιτισμού της Αιγύπτου και κατόπιν όταν επισκέφτηκε το εβραϊκό λόμπυ του Καϊρου. Παραδέχτηκε λέει ο πρέσβης του Ισραήλ στην κυρία Σουβαλτζή ότι, εάν της επιτρέπανε να συνεχίσει και να τελειώσει την ανασκαφή της αυτό θα άλλαζε την μοίρα της Αιγύπτου και όλου του υπολοίπου κόσμου. Επαναλαμβάνω ο Ισραηλινός πρέσβης στην Αίγυπτο παραδέχτηκε ότι αυτό θα άλλαζε την μοίρα της Αιγύπτου και την μοίρα όλου του πολιτισμένου κόσμου. Ακούστε όμως τι είπε επιπλέον ο κύριος αυτός, «ο Αλέξανδρος ήταν ένας κίναιδος και ένας μέθυσος και για αυτό τον λόγο η εβραϊκή κουλτούρα δεν θα επέτρεπε ποτέ να συνεχίσουν οι ανασκαφές και να τελειώσει αυτό το μεγάλο έργο που θα άλλαζε την τύχη της Αιγύπτου και του κόσμου ολόκληρου. Ανέφερε δε ότι, ο Αλέξανδρος πήγε στην Ιερουσαλήμ και προσκύνησε τον μεγάλο αρχιερέα».
Αυτό είναι μία αναφορά του εβραίου Ιώσηπου Φλάβιου, το σωστό είναι όμως ότι ο Αλέξανδρος δεν πέρασε ποτέ από την Ιερουσαλήμ, ποτέ. Και η κυρία Σουβαλτζή απήντησε στον Ισραηλινό πρέσβη με τα ακόλουθα, «αν μου λέγατε ότι ο αρχιερέας προσκύνησε τον Αλέξανδρο θα σας πίστευα, αλλά ο Αλέξανδρος να προσκυνήσει τον αρχιερέα αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ». Η απάντηση του Ισραηλινού πρέσβη, εδώ είναι η κατακλείδα, «έχετε θάρρος που μιλάτε έτσι, λέτε την αλήθεια και όποιος λέει την αλήθεια το πληρώνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά εάν σας αφήσουν να συνεχίσετε».
Αυτοί είναι οι φίλοι μας οι εβραίοι οι οποίοι συνεχώς παραπονιούνται για ρατσισμό εναντίον τους. Εγώ έρχομαι σήμερα να τους επισυνάψω την μεγαλύτερη κατηγορία για ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Όχι μόνον για αυτά που σας διάβασα πριν από λίγο αλλά θα σας διαβάσω μερικά αποσπάσματα από το Ταλμούδ για να δείτε πόσο παγκοσμιοποιητές είναι, πόσο αγαπούν την συνύπαρξη με τους άλλους λαούς, ιδιαίτερα δε με εμάς τους Έλληνες. (Τα αποσπάσματα από το Ταλμούδ έχουν δημοσιευτεί σε προηγούμενη εργασία)

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Ακούσατε λοιπόν σήμερα αγαπητοί μου συνέλληνες ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίον σήμερα ο Ελληνισμός δεν έχει τα πνευματικά όπλα και όχι μόνον ή δεν είχε τα πνευματικά όπλα και τα υλικά όπλα επισημαίνω εγώ, είναι διότι οι εβραίοι Παπανδρέου, Πάγκαλος, Σημίτης και Βενιζέλος σταμάτησαν την πρόοδο των ανασκαφών για την ανεύρεση του θησαυρού των Ελλήνων.
Δεν ομιλώ για τον τάφο του Αλεξάνδρου, ο τάφος του Αλεξάνδρου είναι συνυφασμένος με την πνευματική παρακαταθήκη όλου του πλανήτη. Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν εβραίοι με την συμβολή του εβραϊκού λόμπυ της Αιγύπτου, με τις αισχρές δηλώσεις του εβραίου πρέσβη στην Αίγυπτο, αυτοί λοιπόν κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Να θυμούνται ότι αυτό που τους επισυνάπτεται σήμερα είναι κατηγορία εσχάτης προδοσίας και θα αποδοθεί δικαιοσύνη σύμφωνα με τον σύνταγμα το οποίο εκείνοι ψήφισαν διότι ουδέποτε πίστευαν ότι θα αποκαλυφθούν οι αισχρές τους προδοτικές πράξεις.
Θα σας διαβάσω μερικά μαργαριτάρια από τον πλέον ρατσιστικό λαό που υπάρχει στον πλανήτη. Με έναν πρόλογο, ειλικρινά ομιλώ δεν θα ήθελα ποτέ να δω κακό ούτε σε έναν εβραίο, θα ήθελα πάντα να είναι ευτυχισμένοι, να είναι σε ότι κάνουν προσοδοφόροι, ένα μόνον ζητάω από αυτούς, να μας αφήσουν ήσυχους στον Ελληνικό μας χώρο και να μην μπαίνουν στο σπίτι μας και να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Αυτά, τελείωσα.
Ο νοικοκύρης επιτέλους ξύπνησε και να είναι σίγουροι ότι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κλέφτες έστω και αν έχουν αλλάξει τα ονόματά τους από Γκόλντστάιν σε Χρυσοχοϊδη, έτσι; Ή από Τούρκογλου σε Βενιζέλο, ή από Μπενάκη σε Σαμαρά, ή από Μπενί Σελόμ σε Βενιζέλο, τα ξέρουμε, ξέρουμε τον καθένα ξεχωριστά, έναν-έναν. Είμαι πάρα πολύ κατηγορηματικός, αυτό που έγινε με το θέμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι το μεγαλύτερο έγκλημα καθοσιώσεως εναντίον του Ελληνισμού.
Εάν νομίζουν ότι έχουν πετύχει κάτι, το μόνο που πέτυχαν είναι να επιβιώσουν άλλα δέκα χρόνια. Γιατί; Γιατί τους προειδοποιώ σήμερα και τους λέω ευθέως, εκείνες οι πράξεις σου αγαπητέ κύριε Μαρδοχέε Αβουρί το 1996 που σταμάτησες την έφοδο του Ελληνισμού αυτό επέφερε την τιμωρία των προστατών σου. Τότε ελήφθη η απόφαση ότι δεν επιτρέπεται πλέον να υπάρχουν αυτές οι αρνητικές σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες θα προστατεύουν όλο αυτό το συνονθύλευμα των καζάρων σιωνιστών. Και το λέω με μεγάλη πίστη ότι, ένα από τα κύρια σημεία για τα οποία αποφασίστηκε από τις φωτεινές δυνάμεις η κατευθείαν αντιπαράθεση με το σκότος ήταν ο τρόπος που χειρίστηκαν οι τέσσερις αυτοί εβραίοι, Ελληνικής καταγωγής υποτίθεται, κάτοικοι της Ελλάδος, ο λόγος που έγινε αυτό, όλη αυτή η φασαρία που βλέπεται στον πλανήτη, το ανακάτεμα του οικονομικού συστήματος, η μεγάλη φτώχεια, όλα αυτά που βλέπεται σήμερα ήταν αποτέλεσμα αυτών των πράξεων των τεσσάρων αυτών κυρίων. Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να αντιληφθεί την σημασία που έχει η αποκάλυψη της πραγματικής αλήθειας. Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και δεν θα αργήσει.
ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 
ΣΤΟ ART FM RADIO ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 
13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
mnymosini

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ


mnym16

http://alfeiospotamos.gr/?p=7338

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters