Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Είναι δυνατόν οι άτιμοι να αποδώσουν τιμές;

Το ραδιόφΟνο της νέας ΥΕΝΕΔ (ΝΕΡΙΤ)  "τίμησε" την ιστορία της ΕΡΤ ή όπως  γράφουν  οι αυλοκόλακες του Μαξίμου  στην ιστοσελίδα της  νόθας  δημόσιας  ραδιοτηλεόρασης του μαύρου:

Αν ήταν  τοξικομανείς θα έλεγα  ότι  δικαιολογούνται να λένε ότι  θέλουν και να φαντάζονται ότι  κατασκευάζει το θολωμένο τους μυαλό.

Όμως όλος αυτός ο συρφετός  της έρπουσας  στα τέσσερα δημοσιολογίας (γιατί δημοσιογραφία  δεν  μπορεί  να θεωρηθεί ούτε  με την διασταλτικότερη ματιά  του  πιό καλοπροαίρετου), με νηφαλιότητα και πλήρη συνείδηση   μετά  το πραξικόπημα του μαύρου  στην ΕΡΤ, επέλεξε να  φιλήσει τις κατουρημένες  ποδιές  των πραξικοπηματιών...
προκειμένου να εξασφαλίσει μια  άδεια εισόδου  στο καταληφθέν  απο τα ΜΑΤ  ραδιομέγαρο, μια  καρέκλα  και ένα μικρόφωνο.
Συνεπώς  και τότε, εκείνες τις μαύρες ώρες  ήξεραν τι έγινε, αλλά και σήμερα  ξέρουν πολύ καλά, τι γίνεται, εναντίον ποίων, απο ποιούς και γιατί.

Ήξεραν  δηλαδή, ότι  οι συκοφάντες  της ΕΡΤ, οι υβριστές  της  ιστορίας της, οι  Μπαλτάκοι, οι Μουρούτηδες, οι Κεδίκογλου και οι άλλες  "δυνάμεις του συνταγματικού τόξου", επιτέθηκαν  μαζί με τον Σαμαρά  και τον Βενιζέλο και γκρέμισαν  με μίσος  και ταλιμπανικό  φανατισμό ότι  έχτισαν τόσα  χρόνια  άνθρωποι με ψυχή, αξία και   βαθύτατο σεβασμό  στις παρακαταθήκες που  άφησαν πίσω τους  ο Χατζιδάκις, ο Κόντογλου, ο Σίμωνας Καράς, ο Πάνος Γεραμάνης κ,α. 
antistachef
Αυτοί λοιπόν  οι βέβηλοι, αφού έθαψαν  βαθειά  ακόμα  και το τελευταίο ψήγμα  της  συνείδησής  τους, καμώνονται σήμερα  τους σπουδαίους  και έχουν το θράσος να  παριστάνουν  τους "απoδίδοντες τιμή"  σε ένα ραδιόφωνο  που  ο εντολέας  και τροφοδότης τους  σκότωσε στις 11 Ιουνίου  του 2013.

Μπορεί σε μερικούς  απο δαύτους να αναγνωρίσω κάποια  ελαφρυντικά, για  την  άτιμη πράξη  της ένταξης  στα μισθοφορικά  τάγματα  της κυβερνητικής  "ενημέρωσης" και "πολιτισμού". 'Ομως  δεν θα τους  συγχωρεθεί ποτέ   η απόπειρα  να μαγαρίσουν  την ιστορία  της ΕΡΤ  με  το πρόσχημα  της  απόδοσης  τιμής.

Τέτοιο θράσος δεν είχαν  ούτε ο Μαστοράκης  επί χούντας, ούτε οι ταγματασφαλίτες στην προηγούμενη κατοχή, ούτε  ακόμα και οι πνευματικοί  τους  πρόγονοι, οι γενίτσαροι της τουρκοκρατίας.

Δύο απο αυτούς η  Έλενα Καραγιάννη και η Μαρία Κοζάκου   έδειξαν  "αυτοσυγκράτηση"  και  στο δικό τους  "αφιέρωμα τιμής", δεν  κάλεσαν  τον Καψή  αλλά  τον  φίλο του  Π.Τσίμα, ο οποίος  όπως  είχαμε γράψει  σε  σχετική μας ανάρτηση, την  ημέρα της μαύρης επετείου (11 Ιουνίου2014) παρουσίαζε μαζί με τον Καψή , το νέο του βιβλίο στο οποίο   μιλάει  για  πράγματα  που τους είναι απολύτως οικεία και γνωστά, δηλαδή για  "Φερετζέδες, πηλήκια και  τηλεόραση".

Μίλησαν και  έχυσαν κροκοδείλια δάκρυα για  την ΕΡΤ, την οποία  ωστόσο  έκλεισαν  εκείνοι  τους οποίους  με την πένα  και το λόγο τους στήριξαν και στηρίζουν  φυσικά με το αζημίωτο.

Για αυτούς, το λουκέτο στην ΕΡΤ, ήταν  ένα "ατύχημα",  μία επιχείρηση  που  έπρεπε να γίνει  αλλά με ...άλλο τρόπο, πιό φινετσάτο, πιό  λεπτεπίλεπτο, πιό ...πολιτισμένο. Μια επιχειρηματολογία απόλυτα  εναρμονισμένη  με την  "φιλοσοφία" του καθεστώτος που υπηρετούν.

Η "δημιουργική καταστροφή" του Σουμπέτερ, η μεταβίβαση  της εξουσίας απο τις πολιτικές δυνάμεις στις επιχειρήσεις  του Ροκφέλερ, το  "Σοκ και δέος" της Αμερικανικής πλανηταρχίας, η μείωση του πληθυσμού  στα πρότυπα της οικονομικής θεωρίας του Μάλθους, η "τελική λύση" του Χίτλερ, τα "εργαλεία" του ΟΟΣΑ, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ  και της Ε.Ε, μαζί με  το ντόπιο  κήρυγμα   "εθνικής σωτηρίας" του Σαμαροβενιζελισμού, είναι  ο  μαύρος  τοξικός  πνευματικός και ιδεολογικός χυλός, τον  οποίο  μοίραζαν και μοιράζουν  στα  ραδιοτηλεοπτικά τους συσσίτια  οι  Καψήδες,  οι Τσίμες, οι Πρετεντέρηδες κ.α.

Αυτόν τον βρώμικο χυλό  πασπάλισαν  με μπόλικη  ζάχαρη και σερβίρησαν  απο ραδιοφώνου  και τα γκαρσόνια της ΝΕΡΙΤ, ονομάζοντάς τον "αφιέρωμα στην ιστορία της ΕΡΤ".

Δυστυχώς  για όλους αυτούς, δεν  πεθάναμε όλοι όσοι  αποφασίσαμε να αντισταθούμε στους εκλεγμένους ελαιοχρωματιστές του μαύρου μετώπου.

Οι αγωνιζόμενοι στην ελεύθερη  ΕΡΤ είμαστε  ακόμα πολλοί και μαζί με τις  καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, μαζί με τους καθηγητές, με τους "διαθέσιμους", με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ και των δημόσιων νοσοκομείων, μαζί  με τους  απολυμένους της χαλυβουργίας, τους εργαζόμενους στην Coca Cola, στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ, στα τσιμέντα Χαλκίδας,στις γαλέρες των  call centers, τους ναυτεργάτες, και κάθε άλλο άνεργο και εργαζόμενο, θα γίνουμε  το ποτάμι της  οργής και θα ξεπλύνουμε κάθε  μαγαρισιά  και κάθε  μαύρο λεκέ, που άφησαν  στην ψυχή και τη ζωή μας το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ,η Χ.Α,  οι σάπιες ελιές, οι δάκοι, και οι αριστεροδέξιες αμπολές και παραπόταμοι στους οποίους αφοδεύουν όλοι  οι ψαλιδόκωλοι  της εσωτερικής και της εξωτερικής τρόϊκας

 Ότι και να λένε, ότι και να κάνουν  οι φερετζέδες τα πηλήκια και τα "άσπρα γάντια" του καθεστώτος, έχει  γίνει πιά αντιληπτό απο όλους   το χάος που χωρίζει την  τιμή απο την ατιμία.

Από klassikoperiptosi
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_2104.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters