Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ - ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η συνάντηση της Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για το 2014 θα πραγματοποιηθεί στη Δανία, από τις 29 Μαίου εώς την 1η Ιουνίου, δηλαδή 4 ημέρες μετά τις Ευρωεκλογές.Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ευρωεκλογές) θα διεξαχθούν σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ 22 και 25 Μαΐου 2014, όπως και η συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για το 2014 όπου θα πραγματοποιηθεί στη Δανία, επίσης στις 29 Μαΐου, όπως αποκαλύψαμε στην Αθέατη γνώση.

Απορώ με τα χαιβάνια τους ψηφοφόρους που ως πιστοί δούλοι της Νέας τάξης πραγμάτων θα πάνε να ψηφίσουν, νομίζοντας ότι ψηφίζοντας θα καταφέρουν να αλλάξουν την όποια κατάσταση.

Η Ελπίδα λέει πεθαίνει τελευταία..

Είστε γελασμένοι αν πιστεύεται ακόμη κάτι τέτοιο!

Η ψήφο σας πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων. Οι βασικές αποφάσεις, εντολές για οτιδήποτε, παίρνονται από την Τακλαμακάν, και μοιράζονται με συνοπτικές διαδικασίες - στην προκειμένη περίπτωση μέσω Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και από εκεί, ο εκάστοτε Αρχηγός κράτους αναμένει απλά να του παραδωθούν οι εντολές που θα εκτελέσει.

Ο πραγματικός λόγος που γίνονται οι Ευρωεκλογές είναι για να έχουν την αίσθηση μια μερίδα πολιτών ότι δήθεν αποφασίζουν αυτοί για το μέλλον της Ε.Ε - σταυρώνοντας στο ψηφοδέλτιο του κόμματος που υποστηρίζουν έναν πατριώτη μαχητή που θα παλέψει δήθεν για το καλό της Ελλάδας.

Πλανάσθε πλάνην οικτρά. Οι Ευρωεκλογές είναι άνευ ουσίας όπως προανήγγειλε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, που με αυτή του δήλωση ισοπέδωσε και τυπικά τον ανύπαρκτο αυτό θεσμό, αναφέροντας ότι: « Οι αποφάσεις λαμβάνονται στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο , στο πλαίσιο των αρχηγών κρατών και των κυβερνήσεων . Αυτή η διαφορά μεταξύ του Κοινοβουλίου και σε εκείνους που πραγματικά αποφασίζουν οι πολίτες είναι πολύ σαφής . "

Δηλαδή οι αποφάσεις μοιράζονται κατόπιν Μπίλντερμπέργ στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μεταξύ των Αρχηγών κρατών και των κυβερνήσεων.

Με απλά λόγια, όσο και να φωνάζουν στο Ευρωκοινοβούλιο οι Ευρωβουλευτές είναι μάταιο. Μάταιο για την Ελλάδα και κατ επέκταση για την πορεία της Ε.Ε.

Η μεγαλύτερη όμως μερίδα ψηφοφόρων είναι αυτοί που δεν ενδιαφέρονται καθόλου ποιός πολιτικός θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, και απλά ψηφίζουν, για να τιμωρήσουν τα μεγάλα κόμματα.

Κάποιοι άλλοι έχουν την εντύπωση ότι τα μικρότερα κόμματα θα μπορέσουν να εναντιωθούν στην Υπερνέα Τάξη Πραγμάτων και να πάνε κόντρα στα παγκόσμια λαμόγια.

Αυτοί κι αν είναι εκτός πραγματικότητας.

Οσο για τις πατριωτικές φωνές που ακούγονται, είναι μόνο για να τονώνεται το ηθικό αυτών που τους ψήφισαν. Κανένα αποτέλεσμα.

Δεν λέω να μην ψηφίσετε, αλλά να σκέφτεστε με λογική. Να μην περιμένετε τίποτα από κανέναν παρά μόνον από τον Θεό και να μην πορώνεστε με τα πολλά και διάφορα κόμματα που προώθησε το σύστημα ως μια οπή εκτόνωσης και αποχαύνωσης των αγανακτισμένων και εξοργισμένων πολιτών. 

Οποιος ελπίζει στον άνθρωπο είναι καταραμένος, όποιος ελπίζει στο Θεό είναι ευλογημένος.

ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters