Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΡΝΕΣ , ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΟΙ , ΕΣΕΙΣ ΛΙΠΟΤΑΧΤΕΣ;;


Υπάρχει επίσημη  δικογραφία  εσχάτης προδοσίας  που ισχύει υπέρ των παιδιών σας  και σεις την αποσιωπάτε και την υποθάλπτετε . 
Ντροπή σας!!! 
 Όταν καταλύεται το σύνταγμα, ο νομοθέτης επιβάλει την εφαρμογή του Άρθρου120 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ  ούτε Εκλογές ούτε Διαδηλώσεις , ούτε Δημοψηφίσματα, ούτε συλλογές Υπογραφών (οι εκλογές ή τα δημοψηφίσματα ή οι συλλογές υπογραφών,... είναι εσχάτη προδοσία όταν το σύνταγμα είναι καταπατημένο). ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ λοιπόν άμεσα το Άρθο120 έτσι όπως επιβάλει το σύνταγμα και ο νόμος .
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ τα ΟΠΛΑ  έτσι όπως το σύνταγμα επιβάλει καί όπως ο νόμος ορίζει...

Καθώς στο άρθρο 120 παράγραφος 2, το ιδιο το σύνταγμά μας, επιβάλει σε όλους τους πολίτες την ανυπακοή των νόμων που δεν είναι σύμφωνοι με αυτό. Και ειδικότερα , μας επιβάλει να καταδικάσουμε και να πολεμήσουμε ως #εχθρό ( και με οποιοδήποτε μέσο), αυτούς απορριπτέους νόμους, μαζι και τον όποιον φυσικό αυτουργό που θα επιχειρήσει να επιβάλει την εφαρμογή των .

Παραγραφος 2.

  O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

ενώ Στις 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε απ την έδρα της βουλής ο τότε Αντιπρόεδρος κ Αποστολάτος ότι:“

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.Η άνω δικογραφία αυτη ,αφορά εσχάτη προδοσία και γιαυτο , δέν ειναι ασήμαντη όπως ειναι εκεινη των ομολόγων η του χρηματιστηρίου ή των υποβρυχίων , αλλα ειναι μειζονος σημασίας καθως αφενός οι ποινες κάθειρξής της, ειναι τουλαχιστο ισόβια δεσμά και και αφετέρου ,η κακουργηματική αποσιώπησή της, νομιμοποιεί την προδοσία ,και την κατοχη της ελλαδος από ξενες δυναμεις , Ενώ, ποινικές διώξεις ακόμη μέχρι και σήμερα , δεν έχουν ξεκινήσει . Και αυτά, όλοι όσοι έχουμε εκλογικά δικαιώματα , όχι μόνον οφείλουμε να τα γνωρίζουμε αλλά οφείλουμε επιπλέον και να αντιδράσουμε . Καθώς η εσχάτη προδοσία, θέτει σε αμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας και συνεπώς , την ασφάλεια του κάθε πολίτη και της οικογένειάς του .

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕς , ΠΑΡΑΝΟΜΕς ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

προσοχή.... διοτι είναι λεπτο το θέμα...... Καθώς αν ψηφιστούν (και μπουν μεσα στη βουλή) κόμματα που εχουν (ΕΠΩΆΣΕΙ ΤΟ ΑΥΓΌ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΎ) , δηλαδή κόμματα που  ηδη έχουνσυγκαλυψει αποσιωπησει και υποθάλψει  την εν λογω δικογραφία εσχατης προδοσίας (που σας δειχνω εδω) ,  ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩς ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕς ΔΙΩΞΕΙς ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ( ενώ όλα τα κόμματα< και τα εντός και τα εκτός βουλής> εχουν αποσιωπήσει υποθάλψει και συγκαλυψει τη δικογραφία εκεινη ) .. (κανενας των δεν κατήγγειλε ως κακούργημα την εγκληματική ...παράληψη ποινικών διώξεων επι της εν λογω δικογραφίας οπου της οποιας μάλιστα ,οι ποινες κάθειρξης είναι τρις ισόβια) .
Ενώ  ο  πραγματικός λόγος που η εσχατη προδοσια  ανακοινώθηκε  στις 24\11\2011 απ την εδρα της βουλής, ήταν, προκειμένου αυτή , (η προδοσία)  , ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ  δια της  σιωπής  (εκ μερους ΟΛΩΝ των υποψηφίων  ) και να καταργηθουν έτσι , νομιμα και δια της συντριπτικης (της ταξεως 100%)πλειοψηφιας  ), οι ποινικές διωξεις για το εν λόγω  ειδεχθεστατο  κακουργημα  .
****τι δέν καταλαβαίνεις???
δειτε το
καθως εσχατη προδοσια εχει απ την εδρα της βουλης ανακοινωθεί , και την έχουν καταπιεί όλοι (και οι πολιτες στο 99%  και οι πολιτικοι στο 100%) . που σημαινει ότι ** ΕΙΤΕ** η δόλια κωλυσιεργία της προόδου της αυτεπάγγελτης εκεινης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ), **ΕΙΤΕ** ΟΤΙ Η ΔΙΑ ΤΗς ΣΙΩΠΗς *ΕΚ ΜΕΡΟΥς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ) (αλλα και των ψηφοφόρων) ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ σάπιων πολιτών στις επερχόμενες εκλογες .Ενώ η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπεύθυνων και (πολιτικών αλλά και πολιτών) , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο,******************* επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από ξένες δυνάμεις..

γιαυτο , η ένορκη και παρουσία ανακριτικού υπαλλήλου ενεργοποίηση της εφαρμογής του αρθρου 120 , είναι ιερή υποχρέωση όλων μας (και όχι μόνον)  . . Ενώ  κάθε πολίτης είτε εκείνος είναι φουκαράς , είτε εφοπλιστής, είτε είναι αμεσοδημοκράτης ή άνεργος ή εργαζόμενος, ή συνταξιούχος , επιχειρηματίας, καλλιτέχνης δημόσιος υπάλληλος , Στρατιωτικός ή ή ή , για να διατηρήσει την ** αξιοπρέπειά** και τη νο...μιμότητά του ως Ελλην πολίτης αλλα και κυρίως την υπόστασή του ως άνθρωπος , τούτη ...την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος , οφείλει και υποχρεούται πριν καν προβεί σε οποιαδήποτε πληρωμή (ή άρνηση πληρωμής)φόρων ή άλλης οφειλής του προς το δημόσιο , ή σε ενέργεια διαμαρτυρίας ή άλλη ενέργεια ή νομική πράξη ή πράξη αντίστασης ,), οφείλει να ΄έχει προηγουμένως με επίσημο δικόγραφο , ενόρκως και παρουσία ανακριτικού υπαλλήλου αντιδράσει στην κατάλυση του συντάγματος , να την εχει καταδικάσει καταγγείλει και να έχει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ να εχει εν παρουσία ανακριτικού υπάλληλου ζητήσει το εθνόσημο και τα όπλα απο τις προδοτικές ένοπλες δυνάμεις( καθως η τήρηση του συντάγματος(και η αντίσταση κατα του εχθρου) επαφίεται πρώτα στις ένοπλες δυνάμεις.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201134238417988&set=pb.1230303395.-2207520000.1397473192.&type=3&theater
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2086.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters