Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΟΥΝΑΝ

George Kinikos 

http://en.wikipedia.org/wiki/Sukarno

ΑΠΟΓΟΝΟΙ : ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ MEΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΟΥΝΑΝ.
ΕΔΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ MR. SOEWARNO ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 7,000,000,000.00 ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 1960 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡAΦΗ YUNNAN AGREEMENT..

<<ΑΠΟΓΟΝΟΙ>>ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ GREEN HILTON MEMORIAL
  ΑΠΟΓΌΝΟΥ:ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ MEΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ GREEN HILTON MEMORIAL

http://thrillerauthor.blogspot.com/2013/05/the-green-hilton-memorial-agreement.html

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalbanking167.htm


ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ GREEN HILTON AGREEMENT O ΠΡΟΕΔΡΟΣ MR.SOEWARNO ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ TOY O SOEWARNO ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ OΡΙΖΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣEIΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧEΣ ΣΤΟΝ ΜR.ROBERT GREEN jr.ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ € 4,000,000,000.00 ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007 TΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2007 10,000,000,000.00 ΚΑΙ 980,000 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ MR.NIKOLAUS GEORG NAGEL.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ . TON ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΝΑ ΕΧΕΙ 320,000 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ €5,000,000,000.00 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ PR0F.IR.DJATINURSUHUD,MS,ME.
ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ -ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΩΝ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΑΝ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΙΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 3 ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΑ.



http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/04/httpen.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters