Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η Μόσχα έστειλε μηνύματα με εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου

Εκτόξευση από το κοσμοδρόμιο του Plesetsk ρωσικού βαλλιστικού πυραύλου RS - 24 «Yars»

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Και μέσα σε όλα αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στην ανατολική Ουκρανία, με την Ευρώπη να παρακολουθεί με «κομμένη την ανάσα», η Μόσχα εκτόξευσε σήμερα το πρωί, έναν διηπειρωτικό πύραυλο.

Σύμφωνα με τις ρωσικές διοικήσεις, στρατηγικών Δυνάμεων( RVSN ) και Αεροδιαστημικής Άμυνας (VVKO), «σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου ( ICBM ) RS - 24 «Yars», εξοπλισμένου με κεφαλή».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της στρατιωτικής διοίκησης αναφέρει ότι «σήμερα το πρωί στις 10:40 ώρα MSK από το κοσμοδρόμιο του Plesetsk, εκτοξεύτηκε βαλλιστικός πύραυλος RS - 24 «Yars», ανέφερε το πρακτορείο ITAR-TASS, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο της υπηρεσίας Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, συνταγματάρχη Ιγκόρ Yegorov.

«Ο κύριος στόχος της εκτόξευσης ήταν η επιβεβαίωση της αξιοπιστίας των πυραύλων αυτού του τύπου, που κατασκευάζεται από την εταιρεία Воткинский завод" (Удмуртия»), δήλωσε ο ρώσος ανώτερος αξιωματικός σε μια λιτή δήλωση.

Η εκτόξευση σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε από κινητή μονάδα εκτόξευσης. Ο πύραυλος «προσγειώθηκε» στην χερσόνησο Καμτσάτκα στο ειδικό πεδίο βολής Кура και θεωρήθηκε από την ρωσική στρατιωτική ηγεσία, ως επιτυχής, κατέληξε ο Yegorov.

Σχόλιο: Η πραγματοποίηση εκτόξευσης, αυτήν ακριβώς την δεδομένη στιγμή, με εντολή του Κρεμλίνου, ενός διηπειρωτικού πυραύλου RS - 24 «Yars», αποτελεί σαφέστατο «μήνυμα» προς το Κίεβο αρχικά και κατόπιν προς την δύση γενικότερα. Η Ρωσία θεωρεί την ανατολική Ουκρανία ως ζωτικό της χώρο και πιθανόν επιθυμεί να πράξει ότι είναι αναγκαίο για να «τελειώνει» με το όλο θέμα, μη θέλοντας να το αφήσει να «σέρνεται» επί μακρόν. Επιθυμεί δηλαδή την ομοσπονδοποίηση της Ουκρανίας για να μπορεί να «ελέγχει» τις ανατολικές επαρχίες της χώρας αυτής «καλύτερα» για τα δικά της συμφέροντα. Υπενθυμίζουμε ότι στην Μαύρη θάλασσα βρίσκεται ομάδα μάχης του ΝΑΤΟ που αποτελείται από τρεις μονάδες, το USS «Donald Cook» το γαλλικό πλοίο υποκλοπών «Dupuy de Lom» και γαλλικό σκάφος διάσωσης «Alize Duplex».
Η δύση οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες διότι η όλη αυτή διαδικασία πραγματοποιείται σε μια « danger zone» από όπου δύναται να ξεκινήσει «μεγάλος πόλεμος» πράγμα απευκταίο για όλους. 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8363.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters