Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Λίγες ιστορικές αναφορές στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου...

516159-newego_LARGE_t_1101_53789592.JPG
Βασίλειος Σωτήρας 
Λίγες ιστορικές αναφορές στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου
<< Oι Ελβετικές τράπεζες ενήργησαν ως γραφεία συμψηφισμού όπου γερμανικός χρυσός - πολύς από τον οποίο λεηλατήθηκε από κατεχόμενες χώρες - θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα πιο κατάλληλο μέσο ανταλλαγής . Μια ευκολία που ελβετική διπλωματία καταχώρησε σε σήματ της δείχνει πώς , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς χωρίς να αναρωτιούνται ως προς την καταγωγή του , η Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας βοήθησε η γερμανική Reichsbank να μετατρέψει 15 εκατομμύριο δολάρια το πιθανότατο λεηλατηθέν χρυσό σε ρευστά στοιχεία ενεργητικού.

Τον Μάιο του 1943 ( η Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας ) πώλησε στην τουρκική ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 256 ράβδους ( χρυσού ) που ανέρχονται σε 14,8 εκατομμύρια φράγκα , τα οποία ελήφθησαν προηγουμένως από τη γερμανική Reichsbank . Ο χρυσός επαναπωλήθηκε στη γερμανική Reichsbank από την τουρκική ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ . Αργότερα, η γερμανική Reichsbank πωλεί 13,8 εκατομμύρια φράγκα του χρυσού στην Banco de Portugal στη Λισαβόνα , και 1 εκατομμύριο στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών . >>

Ρωτήσατε τίποτα;

...μερικά από τα κλεμένα και λιωμένα , βλέπετε ότι δεν έχουν σφραγίδες ...
1977461_10152280012812792_174481387_n.jpg 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/liges-istorikes-anafores-sth-diarkeia-toy-defteroy-pagkosmioy-po.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters