Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Τώρα: Ένταλμα σύλληψης κατά του ναζί συνεργάτη των ισλαμοφασιστών για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

ουκρανια ναζι ισλαμιστης ηγετης
Βασανισμοί και εκτελέσεις από τον εκλεκτό της Δύσης στην Ουκρανία. Πρόκειται για το εικονιζόμενο κάθαρμα που την δράση του είχε αποκαλύψει το Ολυμπία τις ημέρες του πραξικοπήματος. Ο Aleksandr Muzychko με το ψευδώνυμο Sashko Byliy  είναι ο έμμισθος ναζί – παραστρατιωτικός του Σόρος που ηγήθηκε των ισλαμοφασιστικών ορδών στην Τσετσενία. Με την ευγενική χορηγία του απατεώνα – τοκογλύφου.

Κατά την διάρκεια του ναζιστικού πραξικοπήματος στην Ουκρανία είχε ηγετικό ρόλο καθοδηγώντας τις παραστρατιωτικές ομάδες ναζιστών δολοφόνων σε επιθέσεις και δολιοφθορές, ενώ ήταν επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου που εισέβαλλαν ακόμα και σε κοινοβουλευτικά συμβούλια. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:


 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Muzychko εμπλέκεται στον βασανισμό και την δολοφονία 20 αιχμαλώτων μαζί με τσετσένους ισλαμοφασίστες τους οποίους μάλιστα “περιποιήθηκε” προσωπικά. Το έκανε αυτό για να αποσπάσει πληροφορίες που θα χρησιμοποιούντο από τους τσετσένους φονιάδες του Μπασάεφ, συμπολεμιστή του ναζί Muzychko.

Τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τον βασανισμό και τις εκτελέσεις των αιχμαλώτων ήλθαν στην επιφάνεια από μαρτυρίες επιζώντων στην επικότερη μάχη κατά της τρομοκρατίας όπου 90 ρώσοι αλεξιπτωτιστές της 76ης Α/Μ του Pskov αντιμετώπισαν 2000 ισλαμοφασίστες. Ήταν η περιβόητη μάχη του υψώματος 776, όπου το αποκομμένο τμήμα της αερομεταφερόμενης δύναμης αμύνθηκε πάνω στο ύψωμα με αποτέλεσμα να επιζήσουν μόλις 7, εκ των οποίων οι τέσσερις βαριά τραυματίες.

πατριαρχης κυριλλος 76 μοναδα αλεξιπτωτιστών
Ο Ρώσος πατριάρχης ευλογεί τους άνδρες της 76ης του Pskov σε εκδήλωση τιμής.

Οι ισλαμοφασίστες ήταν τσετσένοι υπό τις εντολές του Μπασάεφ και άραβες υπό τον Khattab. Οι απώλειες των ισλαμιστών ήταν τεράστιες, υπολογίζονται περί τους 700 νεκρούς από την ολονύχτια μάχη στον λόφο του τσετσένικου χωριού Ulus-Kert.

Οι πληροφορίες για την ενέδρα που απέκοψε την ομάδα των Ρώσων αλεξιπτωτιστών προήλθαν από τα βασανιστήρια των αιχμαλώτων από τον Muzychko που η σύλληψη του είναι πλέον θέμα τιμής για την Ρωσία.

Διαβάστε επίσης: Ναζιστικό – ισλαμοφασιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία με την χορηγία του Σόρος – αυτά που κρύβουν τα δυτικά ΜΜ”Ε”.



olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1957.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters