Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

"Βόμβα" Καλαντζή στη Βουλή για τα πόθεν έσχες...Οι μισοί βουλευτές τα κάνουν ¨γαργάρα¨

Αλλη μία "βόμβα" για τα κοινοβουλευτικά δρώμενα έριξε ο Γιώργος Καλαντζής.
Μιλώντας στους κοινοβουλευτικους συντάκτες και αναφερόμενος στον αναδρομικό έλεγχο που γινεται σε
πρωθυπουργούς, υπουργούς, υφυπουργούς και αρχηγούς κομμάτων απο το 1974 μέχρι σημερα, ο πρόεδρος της αρμόδιας  Επιτροπής της Βουλής αποκάλυψε ότι στοιχεία έχουν στείλει μέχρι στιγμής μονο οι μισοί απ' όσους  υποχρεούνται, και οι ορκωτοί λογιστές που διεξάγουν τον έλεγχο αναμένουν τα στοιχεία για τους αλλούς μισούς, δηλαδή για δεκάδες πολιτικά πρόσωπα.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι το ολο θέμα του αναδρομικού ελέγχου κινδυνεύει με μετατραπεί σε πυροτέχνημα.

Η αρμόδια Επιτροπή έχει πέσει σε τοίχο καθώς και οι τράπεζες αδυνατούν να δώσουν στοιχεία συναλλαγών πριν από το 2000 αλλά και γιατί πολλοί από τους υποχρέους αδυνατούσαν να βρουν στοιχεία για περιουσιακά στοιχεία τα οποία είχαν αποκτήσει πριν από δεκαετίες.

Τις επόμενες μέρες, μετα τα όσα ειπε απόψε ο κ.Καλαντζής, αναμένεται να συνεδριάσει για το θέμα η Επιτροπή πόθεν έσχες, καθώς η αντιπολίτευση κατηγορεί τον κ. Καλαντζή οτι παρα τα επανειλημμένα αιτήματα δεν τη συγκαλεί ουτε ενημερώνει τους βουλευτες για την πορεια του ελέγχου.

Η τροπολογια που κατέθεσαν το μεσημέρι βουλευτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για να αντιμετωπιστούν θέματα που αφορούν τον έλεγχο αλλα και να δοθεί παράταση ενός έτους, δεν εγινε δεκτή απο τον κ.Δένδια μετά τις έντονες ανιδράσεις που ξεσήκωσε, και οπως έλεγαν κυβερνητικές πηγές θα ερθει ως υπουργική διάταξη το επόμενο διάστημα.

Οξύτατη ήταν η αντίδραση  του Απόστολου Κακλαμάνη για την επίμαχη τροπολογια -μια και υπήρξε πρωτεργάτης για τον έλεγχο από το 1974- χαρακτηρίζοντας τον εμπνευστή της τροπολογίας που τελικά αποσύρθηκε, οχι απλά φαύλο αλλα φαυλεπίφαυλο.

briefingnews.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1099.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters