Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Αβραμόπουλου με την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή

Εθιμοτυπικού χαρακτήρα επίσκεψη από αντιπροσωπεία της
οργάνωσης American Jewish Committee με επικεφαλής τον Πρόεδρο Stanley Bergman και τον εκτελεστικό διευθυντή David Harris, δέχθηκε σήμερα στο Πεντάγωνο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Να σημειωθεί ότι η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή (AJC) ιδρύθηκε το 1906 για να διασφαλίσει την ευημερία και την ασφάλεια των Εβραίων σε όλο τον κόσμο. Είναι μία από τις αρχαιότερες εβραϊκές οργανώσεις προάσπισης δικαιωμάτων, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι New York Times είχαν χαρακτηρίσει την Επιτροπή αυτή ως «ως Κοσμήτορα των αμερικανικών εβραϊκών οργανώσεων».
Κατά τη διάρκεια της μακράς ιστορίας της, η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή έχει εργαστεί για την προστασία των μειονοτήτων, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τον αντισημιτισμό, το μίσος και τη μισαλλοδοξία.

Τα μέλη της επιδιώκουν, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προώθηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και υποστηρίζουν το δικαίωμα του Εβραίου να ζει με ειρήνη και ασφάλεια του Ισραήλ, υπερασπίζονται τις θρησκευτικές ελευθερίες και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη.

Γ.Κοκ


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/330221/synanthsh-abramopoyloy-me-thn-amerikanikh-ebra-kh-epitroph#ixzz2vHlVSqF5
 
http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4333.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters