Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – “ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΤΑΖΙ” ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ! ΦΑΡΜΑΚΩΝΑΝ ΜΕ ΝΑΛΟΞΟΝΗ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του makeleio.gr από πηγές που βρίσκονται στο Κίεβο, έριχναν ναλοξόνη στο φαγητό των διαδηλωτών προκειμένου να τους “εξουδετερώσουν” και να μην παίρνουν μέρος στις διαδηλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα τους μάζευαν στις πλατείες όπου προσέφεραν φαγητό, το οποίο μέσα περιείχε την επικίνδυνη αυτή ουσία για υγιείς ανθρώπους. Η ναλοξόνη είναι υποκατάστατο των ναρκωτικών, ανταγωνιστής των οπιοειδών.
Οι παρενέργεις που μπορεί να προκαλέσει στον άνθρωπο είναι καταστροφικές. Από στερητικό σύνδρομο, πόνους στο σώμα, ημιαλγίες, εφίδρωση, παραλύσεις, ζαλάδες μέχρι και πνευμονικό οίδημα.
Τους τάιζαν τροφές με ναλοξόνη και τους έστελναν στο νοσοκομείο προκειμένου να μην παίρνουν μέρος στις διαδηλώσεις. Αυτά θυμίζουν “μεθόδους ΣΤΑΖΙ ” ανατολικής Γερμανίας.
Αυτή τη στιγμή εκατοντάδες νοσηλεύονται στα νοσοκομεία και η διάγνωση των γιατρών είναι “στερητικό σύνδρομο από ηρωίνη”
Τι είναι η ναλοξόνη
Η ναλοξόνη (naloxone) είναι ένας ανταγωνιστής στους μ, δέλτα, και κάππα υποδοχείς των οπιοειδών κα μπορεί να προλαμβάνει ή να αντιστρέφει τις επιδράσεις των οπιοειδών όπως η αναπνευστική καταστολή, καταστολή και υπόταση. Επίσης, μπορεί να αντιστρέψει τις ψυχομιμητικές και δυσφορικές επιδράσεις των αγωνιστών-ανταγωνιστών, όπως της πενταζοκίνης.
makeleio
 
http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4270.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters