Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αντίδραση Μόσχας στα δύο μέτρα και σταθμά του Ο.Η.Ε.-Γιατί πονάει τόσο πολύ η απόσχιση της Κριμαίας;-Ντ. Ρογκόζιν σε Μ. Ομπάμα για τις «κυρώσεις»: «Δεν μπορείτε να μας αγγίξετε»!


Αντίδραση Μόσχας στα δύο μέτρα και σταθμά του Ο.Η.Ε.

Κατά του δικαιώματος ανεξαρτησίας της Κριμαίας ο Ο.Η.Ε. Στο Κόσοβο όμως όλα ήταν νόμιμα!
Η Ρωσία κατήγγειλε ως προκατειλημμένη την δήλωση ενός στελέχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος αμφισβήτησε το γεγονός ότι οι ρωσόφωνοι στην Ουκρανία αντιμετωπίζουν συστηματικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από η νέα παράνομη κυβέρνηση του Κιέβου.

Με ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επικρίνει τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ αρμόδιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα Ιβάν Σιμόνοβιτς, ο οποίος δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως δεν υπάρχουν στοιχεία πως οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων ρωσόφωνων Ουκρανών είναι «εκτεταμένες ή συστηματικές».
Η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ επικρίνει επίσης τον Σιμόνοβιτς διότι στην ίδια δήλωσή του εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας των Τατάρων στην Κριμαία.
Για την κατάργηση της ρωσικής γλώσσας ως επίσημης από την κυβέρνηση του Κίεβου αλλά και τις εξτρεμιστικές πράξεις με θύματα των νεοναζιστών, ουδείς λόγος.
Αντίθετα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν δήλωσε με περισσή υποκρισία ότι είναι «πολύ απογοητευμένος και ανήσυχος» μια ημέρα μετά το δημοψήφισμα της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσία κι εξέφρασε την ελπίδα για την επίτευξη μιας πολιτικής λύσης που θα περιλαμβάνει «το σεβασμό στην ενότητα και την κυριαρχία της Ουκρανίας».
Τα δύο μέτρα και σταθμά των παγκοσμιοποιητών είναι πλέον γνωστά.
pygmi.gr

Γιατί πονάει τόσο πολύ η απόσχιση της Κριμαίας;

 
Μετά την θριαμβευτική νίκη του Πούτιν στο ζήτημα της Κριμαίας, το μπαλάκι έχει περάσει στις ΗΠΑ και την Δύση. Καλούνται να πείσουν εαυτούς και αλλήλους ότι γνωρίζουν τι πράττουν.

Αν επιβάλλουν κυρώσεις, θα προκαλέσουν πολλά ερωτηματικά στους σκεπτόμενους Πολίτες της Παγκόσμιας Κοινότητας και θα ενθαρρύνουν τα σενάρια που μιλούν για Νεοταξικές Λογικές. Επίσης θα αφαιρέσουν από την φαρέτρα τους τον σεβασμό στο δικαίωμα των Λαών να αποφασίζουν για την αυτοδιάθεση και αυτοπροσδιορισμό τους.
Αν δεν επιβάλλουν κυρώσεις, θα προκαλέσουν δεδικασμένα για παρόμοιες αντιδράσεις σε άλλες περιοχές του Πλανήτη όπως για παράδειγμα στην Σκωτία, στην Βόρεια και Ανατολική Ισπανία, στην
Βόρεια Ιταλία, στην Κύπρο, στην Τουρκία...
Εν κατακλείδι ο Ομπάμα και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι του, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου από λάθος πλευρά. Και αντί να ανεμίσουν τα πανιά προς τα συμφέροντα τους, θα δουν σενάρια που δεν τα είχαν υπολογίσει.
Την ίδια στιγμή, βλέπουμε ότι ο Ομπάμα δέχεται πολύ σκληρή επίθεση από τους φιλοπόλεμους Πολιτικούς των ΗΠΑ. Να δούμε πως θα βγάλει άκρη...Αν ακούσει τις πολεμικές ιαχές, θα πάρει πληρωμένη απάντηση από τον Πούτιν...Θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Πούτιν στην σκακιέρα της Στρατηγικής; Πολύ αμφιβάλλουμε!!!
drachmoula
Ντ. Ρογκόζιν σε Μ. Ομπάμα για τις «κυρώσεις»: «Δεν μπορείτε να μας αγγίξετε»!

Με ειρωνικό τρόπο απάντησε στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα,
ο συμπεριλαμβανόμενος στους έντεκα της λίστας των ΗΠΑ για επιβολή κυρώσεων, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας Ντμίτρι Ρογκόζιν, επισημαίνοντας ότι τα μέτρα προφανώς δεν επηρεάζουν όσους δεν διαθέτουν πόρους στο εξωτερικό.

«Σύντροφε Ομπάμα, και τι θα κάνετε με εκείνους οι οποίοι δεν έχουν ούτε λογαριασμούς ούτε περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό; Ή δεν το σκεφτήκατε αυτό;», έγραψε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, διαμηνύοντας ουσιαστικά στον Αμερικανό πρόεδρο ότι δεν μπορεί να "αγγίξει" καν, τη Ρωσία ούτε τους Ρώσους.
Εξάλλου, το απολύτως λογικό και προφανές, ότι οι κυρώσεις κατά συνολικά 11 ατόμων που επέβαλαν οι ΗΠΑ δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο στις διαδικασίες ένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσία διατύπωσε και ο πρώτος αντιπρόεδρος της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας, Ρουστάμ Τεμιργκάλιεφ.
«Οι κυρώσεις αυτές δεν θα επηρεάσουν το έργο του Σεργκέι Αξιόνοφ και του Βλαντίμιρ Κονσταντίνοφ, ούτε θα επηρεάσουν την διαδικασία για την εισδοχή της Κριμαίας στη Ρωσία», δήλωσε ο Ρουστάμ Τεμιργκάλιεφ.
Σημειώνεται ότι οι Σ. Αξιόνοφ και Β. Κονσταντίνοφ είναι οι δύο από τους τρεις Ουκρανούς - ο τρίτος είναι ο πρώην πρόεδρος της χώρας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς - που περιλαμβάνονται στη λίστα της Ουάσινγκτον.
 defencenet.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5538.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters