Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Μαντέψτε… μαζί με τον Σόρος και οι Γερμανοί στον χορό “εκδημοκρατισμού” της Βενεζουέλας!

Handout of the front cover of the June 26, 2012 issue of New Statesman magazineΗ Γερμανική ΜΚΟ που διέλυσε ο Πούτιν στην Ρωσία!

……Ω Μαμά τι κόσμος είναι αυτός.

Καλά να βαζουν το χερακι τους οι Αμερικανοι για να αποσταθεροποιήσουν την Βενεζουελα ….εντάξει το ξέρουν όλοι ……μα το Ευαγες Ιδρυμα ΚΟΝΡΑΤ Αντεναουερ/CDU Τι ψάχνει να βρει στην Βενεζουέλα και κάνει πιτσι πιτσι με την Αντιπολίτευση εδώ και χρόνια;

…..The Konrad Adenauer Foundation is opening doors in Berlin and the EU for the Venezuelan opposition. According to the web portal, amerika21, in 2011, the foundation had invited opposition representatives to Brussels and Berlin, where they could also meet for talks with members of the German parliament. The delegation led by the foundation’s bureau chief in Caracas, included a Primero Justicia activist – a man from Enrico Capriles’ immediate entourage.[14]……

http://www.german-foreign-policy.com/en/fulltext/58524

Μήπως ξέρουν κάτι στην ΝΔ που είναι αδελφα κόμματα με την Μερκελ ?
Έκανε και τα εγκαίνια του Ιδρυματος Αντεναουερ ο Σαμαράς για την φιλια των 2 λαων . Δηλ. εμάς και των Γερμανών και ηταν πολύ ωραίο αυτό πλην όμως την φιλία δεν εχω δει ακόμη . Υπάρχει τέτοιο είδος στις διεθνείς σχέσεις άραγε?

ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ “Hasta la victoria siempre!”

olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8537.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters