Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

TO ΟΛΟΝ ΦΩΣ, Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ

 

TO ΟΛΟΝ ΦΩΣ, Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ, (ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ) ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΧΒΧ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ- ΧΡΟΝΟΣ.

Αυτό που ξεκινάμε από σήμερα είναι μια αναφορά σε πιο Πνευματικά θέματα που έχουν να κάνουν με τις ομιλίες του Προέδρου μας ΕΜΜ ΛΑΜΠΡΑΚΗ του Προέδρου της END και κάποιες πιο εκλαϊκευμένες αλλά όχι απλουστευμένες αναλύσεις για την πληρέστερη ενημέρωση όλων των συναγωνιστών της end πάνω στα θέματα που μας αφορούν και θα πρέπει κατά την γνώμη μου να μπορούν να κατανοηθούν από περισσότερους ανθρώπους.
Θα ήθελα λοιπόν από σήμερα να διαβάζετε τα παρακάτω κομμάτια για να μπορούμε να είμαστε περισσότερο οπλισμένοι απέναντι στον Εχθρό που δεν είναι άλλος από το ίδιο το σύστημα που Κυβερνά αυτόν τον πλανήτη που είναι υπό Κατοχή εδώ και 14.500 χρόνια!!!
Όταν λοιπόν ο Θεός ΤΟΥΣ δηλαδή ο δικός τους ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ έδιωξε τον ΑΔΑΜ και την ΕΥΑ από τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ βρήκαν λέει Έξω ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ και εκεί συνάντησαν τους ΥΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ και συναναστράφηκαν μαζί ΤΟΥΣ.
ΚΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ.
Πάμε να το αναλύσουμε για να καταλάβουμε και το νόημα της σημερινής δημοσίευσης.
1. Και εγένετο ηνίκα ήρξαντο οι άνθρωποι πολλοί γίνεσθαι επί τής γης, και θυγατέρες εγεννήθησαν αυτοίς. 2. Ιδόντες δε οι υιοί τού Θεού τας θυγατέρας τών ανθρώπων ότι καλαί εισίν, έλαβον εαυτοίς γυναίκας από πασών, ων εξελέξαντο.
3. Και είπε Κύριος ο Θεός…
4. Οι δε γίγαντες ήσαν επί τής γης εν ταις ημέραις εκείναις. και μετ’ εκείνο, ως αν εισεπορεύοντο οι υιοί τού Θεού προς τας θυγατέρας τών ανθρώπων, και εγεννώσαν εαυτοίς. Εκείνοι ήσαν οι γίγαντες οι απ’ αιώνος, οι άνθρωποι οι ονομαστοί.
Από την πρωτη στιγμη σε αυτά που λεγοντε και γραφοντε υπαρχουν πολλα κενα που πρεπει να σας μεταφερουμε για να μοιραστουμε την ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ γιατι μαλλον ηρθε ο καιρος που πρεπει να τρεξουμε περισσοτερο τα θεματα αυτά!!!
ΑΔΑΜ στην αρχαια ΑΡΑΜΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ είναι το συλλογικο ΑΡΣΕΝΙΚΟ
Και ΕΥΑ η eve ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΘΥΛΙΚΟ.
Αυτό τι σημαινει ότι η πραξις αυτή καθ’αυτή στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ είναι ΑΜΑΡΤΙΑ.
Ας αναλυσουμε πρωτα αυτό.Ξερετε ότι στο ΙΣΡΑΗΛ εκεινα τα χρονια δεν επρπε να συνεβρισκοντε οι ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ με άλλες φυλες; Για να κρατησουν μεσα στο αιμα τους την προελυσιν τους. Και αυτό για να μην παρουν κατά την αναπαραγωγη ΑΙΜΑ από άλλες φυλες που ειχαν το διαφορετικο dna. Θα εξηγησουμε παρα κατω γιατι γινονταν αυτό.
Σε μια πρωτη και γρηγορη αναλυση γινοταν για να μην εχουν προσμιξεις με άλλες φυλες όπως η ΠΑΤΡΩΑ που ειχε μεσα στις φλεβες τις ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΧΩΡ.
Παμε παρα κατω τωρα. Αυτό γινοταν γιατι ηξεραν ότι αν γινοταν αυτό θα ειχαν ισως την δυνατοτητα ΑΝΕΛΥΞΙΣ κατι που δεν ηθελαν με τιποτε ΤΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΤΟΤΕ.
Μεσα στο αιμα των ΕΛΛΗΝΩΝ υπηρχε το ΙΧΩΡ που όπως μαθαμε και από τον Προεδρο Λαμπρακη είναι εκεινο που εχει τα 12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ κατι που δεν εχει καμμια άλλη μορφη ζωης πανω στον ΠΛΑΝΗΤΗ.
Το μεγαλο ψεμα που δεν ειπαν ποτε στους ανθρωπους όμως είναι ότι εκεινοι δεν μπορουσαν ποτε να εχουν αυτό το δωρο γιατι δεν ηταν γεννημενοι από ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ αλλα καποια κατασκευασματα των ΚΡΟΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και των ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ που σε καμμια των περιπτωσεων δεν θα μπορουσαν να το εχουν γιατι τους ειχε απαγορευθεινα μπορουν να ανεβενουν επιπεδα.
Τι σημενει πιο αναλυτικα αυτό;
Ότι οποιος δεν είναι γεννημενος από την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ δεν μπορει να ανελθει σε καμμια περιπτωση γιατι ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ εκεινον ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και πιστεψε ότι μπορει να γινει Θεος στην Θεση του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.
Τιποτε όμως δεν σταματησε αυτους που ηθελαν να κανουν κακο στο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ και προχωρουσαν μεσα στα ΧΡΟΝΙΑ με ΨΕΥΔΗ.
ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΜΑ για την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
Το γεγονος που λεει ότι αν δεν εισαι από εκεινη την ΦΥΛΗ εισαι κατω από την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ 4 ΕΞΕΛΗΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ και εισαι ΓΚΟΙΜ Η ΓΚΟΧΙΜ που σημενει αναλωσιμος.
ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ  Η ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ  ΟΝΤΑ ΤΟΥ (ΚΡΟΝΟΥ- ΧΡΟΝΟΥ)
ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Ποιοι μπορουσαν να το κανουν αυτό; Και μαλιστα να είναι μεσα σε αυτην την διαδικασια; Μονον οι ΕΛΛΗΝΕΣ για αυτό ακουτε πολλες φορες ότι ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ και δεν γινεσαι!!!
Αλλα και κατι άλλο, ότι μονον αν εχεις μεσα στο αιμα σου την 12απλη αλυσο με τις 12 δυνατοτητες αλλα και το περασμα σου στις 12 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ μπορεις να βγεις στο ΠΕΜΠΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ που είναι το επιπεδο ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Να λοιπον γιατι τοσος ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ για το 5 ΓΙΑ ΤΟ Ε και το ΕΠΙΠΕΔΟ που σε βγαζει από την φυλακη ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ – ΧΡΟΝΟΥ που τρωωει τα παιδια του.
Βλεπε θανατος και επανενσαρκωση!!!
Τι είναι αυτό; Και με αυτό τελειωνουμε το πρωτα αυτό σκελος;
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ 12ΑΠΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙΣ γιατι ο ΧΡΟΝΟΣ –ΚΡΟΝΟΣ είναι που σε γερνναει και πεθενεις.
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ!!!
ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΥ
ΣΕ ΓΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΘΕΝΕΙ.
Για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον χρόνο πρέπει να βάλουμε τις βάσεις ακόμη και για εκείνους που για πρώτη φορά μπαίνουν σε αυτό το θέμα και θα είναι κάπως διστακτικοί.
Θα ήθελα λοιπόν να θέσω ένα ερώτημα που καταρχήν είναι αναγκαίο και νομίζω ότι αυτό θα μας βάλει τα πράγματα στην σειρά!!!
ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ «ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ» ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ;
Πάμε να πούμε τώρα και κάνα 2 παραδείγματα για να καταλάβουν και οι νέοι μας φίλοι τι λέμε. Θα μπορούσε ένας σημερινός αρχιτέκτων να φτιάξει με ευκολία έναν ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ θα μπορούσε κανείς να μας εξηγήσει σήμερα με μια σχετική ευκολία τι λέει το ΟΡΓΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΟΝ και να το αποκρυπτογραφήσει;
Θα μπορούσε επίσης κανείς από εμάς να συνομιλήσει με την Πανάρχαια φυλή DOGON και να τους πει ότι ναι ξέρει πολύ καλά για τον Τριπλό Αστέρι ΣΕΙΡΙΟΣ Α-Β-Γ; Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Θέλω απλά να σας ξανά- βάλω σε έναν προβληματισμό που λέει τα παρά κάτω λόγια…
Πριν από 14.500 χρόνια περίπου και ενώ υπήρχε ομιλούσα γλώσσα αλλά και γραφή σε αυτόν τον πλανήτη, «σ.σ ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ, ΟΡΦΙΚΑ γύρω στο 11 πχ για να συνεννοούμεθα» Δεν γίνεται να είμαι απόγονος του ΑΒΡΑΑΜ αλλά και του ΙΣΑΑΚ όταν εδώ στον τόπο μου έχω τον Αλέξανδρο, και τον Πυθαγόρα, τον Απολλώνιο τον Τυανεα, που χρονολογικά και μόνον σας λέω εγώ ότι έζησαν πολλές χιλιάδες χρόνια πριν από εκείνους του Κυρίους της Παλαιάς Διαθήκης.
 Επίσης δεν θέλω ακόμη τουλάχιστον να αναμιχτώ με τον Οδυσσέα αλλά και τον Ερμή τον Τρισμέγιστο γιατί είναι πολύ νωρίς. Ούτε με τον Δια την Ήρα και τους άλλους φίλους μου από τους άλλους κόσμους…
ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Πάμε πάρα κάτω!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
 Όταν γνωρίσεις την αλήθεια όταν ξέρεις που θα πας και τι θα συναντήσεις εκεί που θα είσαι στο ΝΕΟ ΤΟΠΟ, δεν χρειάζεται να πιστέψεις ΠΟΥΘΕΝΑ «ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ».
Τώρα ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να ξέρεις;
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ (ΓΑΙΑ) ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ;
Αν οι άνθρωποι ήξεραν την πραγματική Ιστορία της γεννήσεως των πλανητών αλλά και το αληθινό τους Παρελθόν θα μπορούσε κανείς να τους εξαπατήσει;
 Θα μπορούσε κανείς να τους βάλει να πιστέψει σε ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ και να τους μιλάει για ΚΟΛΑΣΕΙΣ και άλλες τέτοιες αηδίες; Πρέπει σε αυτόν τον τόπο που γέννησε ΘΕΟΥΣ-ΓΕΝΝΕΤΣΤΕΣ και θα εξηγήσουμε άμεσα τι σημαίνει αυτό , δεν μπορεί να πιστεύει ότι θα πάει ΣΕ ΚΟΛΑΣΕΙΣ και αλλά τέτοια ΕΜΠΡΙΜΕ!!!
 Άμα δεν ξέρεις που είναι το σπίτι μου,  πρέπει να σου δείξω που είναι. Άμα το κάνω αυτό 2 η 3 φορές, μετά από μόνος σου μπορείς να έρχεσαι όποτε θέλεις χωρίς να έχεις εμένα για ΟΔΗΓΟ.
Άρα όλα αυτά περί ΠΙΣΤΩΝ και ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ανήκουν σε άλλη σφαίρα που σίγουρα δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και δεν ταιριάζει στην δική μας ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ αλλά και τον δικο μας τροπο νόησης .
Τι θέλω να πω με αυτό;
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΟΥΜΕ, ολη αυτη η κατασταση ειναι  κάτι σαν ζωή, κάτι σαν αληθινό, αλλά σίγουρα δεν είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
Τέλος είναι μια εικονική πραγματικότητα είναι δηλαδή ΕΝΑ matrix ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ, εκεί που θα πάμε όταν τελειώσει ο ΠΟΛΕΜΟΣ εδώ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ στα σπίτια μας.
ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ.
Αύριο στο τρίτο αλλά μάλλον όχι τελευταίο μέρος θα σας αναλύσω και γιατί Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΕΛΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ; ΔΗΛΑΔΗ  Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ;
ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ «ΠΕΡΙ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΟΜΙΛΩ» ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΗ;
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΥΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ; ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ… ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ 

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΙΑΣΩΝ
 
 
http://skretas.wordpress.com/2014/01/13/to-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CF%89%CF%83-%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BE/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters