Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Νίκος Καραμπάσης: Ομολογώ ότι είχα διαμορφώσει γνώμη "από τα κατεστημένα ΜΜΕ"

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ!
Αίτηση αποδοχής.jpg
Απόψε το βράδυ,παραβρέθηκα στην Εστία της Νέας Σμύρνης(σε αυτό το ωραίο κτίριο,δωρεά στο παρελθόν εύπορων συνελλήνων) σε μια εκδήλωση, που για μένα αποτέλεσε "θετική έκπληξη".  Αφορούσε "Πρωτοβουλία Ελλήνων Πολιτών για την απελευθέρωση της χώρας και την αποδοχή της πρότασης δανειοδότησης της χώρας απο τον Αρτέμη Σώρρα". Ο οποίος απο τις 28 Σεπτεμβρίου του 2012 έχει καταθέσει πρόταση προς την ελληνική κυβέρνηση για δάνειο ύψους 600 δις δολαρίων Αμερικής, μέσω χρεωογράφων(ΙΒΟΕ), άτοκα για 100 χρόνια για να βγει η χώρα μας απο την καταστροφική της πορεία.i_R_2014.02.22_036-230x300.png
Οπως και ο ίδιος λέει σε ένα σημείωμα του που μοιραζόταν στην εκδήλωση η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο τον αγνόησε "αλλά και με κατασυκοφάντησε, με χλεύασε και με αποκάλεσε απατεώνα και χρυσοθήρα, χρησιμοποιώντας πληρωμένους δημοσιογραφίσκους-αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους και αυτόκλητους προστάτες της Ελλάδος απο τον απατεώνα Σώρρα και την ομάδα του".  Και προσθέτει: "Προσπάθησε να με φιμώσει με κάθε μέσο, με έσυρε στα δικαστήρια, με κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αλλά όμως δια της υπ' αρ. 67650/13 απόφασης δικαστηρίου, η δικαιοσύνη και η αλήθεια έλαμψαν και αθωώθηκα.Αποδείχθηκε η αλήθεια της πρότασης μου, όσο κι αν αυτό τους ενοχλεί και τους τρομάζει".
Στην εκδήλωση μοιράστηκε και ένα Ψήφισμα Ελλήνων(το επισυνάπτω εδώ για όποιον Ελληνα θέλει να το υπογράψει και να το αξιοποιήσει στέλνοντας το στους αποδέκτες του). Είναι δήλωση "αποδοχής-υποστήριξης της πρότασης του Α.Σώρρα και του οργανισμού END(End National Debt).
Στην εκδήλωση μετείχε ως "θεατής" και ο καθηγητής κοινωνιολογίας (και όχι μόνο) κ.Βασίλης Φίλιας, ο οποίος μιλώντας στο τέλος της εκδήλωσης είπε οτι παρευρίσκεται για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη "πρωτοβουλία" και εξήγησε γιατί η χώρα μας βρίσκεται κάτω απο έναν ανηλεή πόλεμο και αντιμετωπίζει το καθεστώς της "γενοκτονίας", τόνισε για ποιο λόγο -όταν απελευθερωθεί η Ελλάδα - πρέπει να αποδοθούν (ποινικές) ευθύνες στην πολιτική ηγεσία(και μάλιστα αρκετοί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε "πρέπει να στηθούν στα εξη μέτρα") ενώ υπογράμμισε επίσης οτι είναι ανάγκη ο λαός μας να ανακτήσει και πάλι το χαμένο (και φοβισμένο) ηθικό του. Και μίλησε πολύ σκληρά -καταχειροκροτούμενος - για την υπόδουλη και ευνουχισμένη τάξη "των διανοουμένων της εποχής μας".
Η ποιότητα των ομιλητών και των εισηγήσεων ήταν "πολύ πάνω απο τον μέσο όρο" κάθε άλλης "πολιτικής" εκδήλωσης. Σε ένα ακροατήριο -που είχε γεμίσει την αίθουσα - που άκουγε "σαν σε εκκλησία" και συμμετείχε ενεργά στα δρώμενα, αναλύθηκε όλο το ιστορικό της πρωτοβουλίας αλλά και το πρόγραμμα της, ειδικά σε σχέση με τους δήμους. Φάνηκε ανάγλυφα ο φόβος και ο τρόμος της κατοχής που πλανάται απο άκρη σε άκρη σε όλη την πατρίδα μας.
i_R_2014.02.22_035.png
Ομολογώ οτι η εικόνα που είχα - και η γνώμη - για την "πρωτοβουλία Σώρρα" είχε διαμορφωθεί "απο τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης". Ακούγοντας όλες τις εισηγήσεις και μιλώντας με τους ανθρώπους,νομίζω οτι είναι "μια επιχειρηματική κίνηση" με δυνατά "ποιοτικά χαρακτηριστικά " και Ελληνες (Ελλαδίτες,Κύπριοι και του Οικουμενικού Ελληνισμού) που γνωρίζουν πολύ καλά τι λένε και τι κάνουν. Αλλά για όλα αυτά, θα επανέλθω ...(ελπίζω αναλυτικά).
............................................................
 1926947_253833958128093_531867706_n.jpg
Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ...
"ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ". 
"...ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,... ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ,...ΠΡΙΝ ΑΠ' ΟΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ", ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΧΑΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..." 
ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΗ ΦΙΛΙΑ !!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ν. Σμύρνης 22/2/2898 ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΦΙΛΙΑ!!

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/nikos-karampashs-omologw-oti-eiha-diamorfwsei-gnwmh-apo-ta-kates.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters