Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Εξευτελισμός της Ελλάδας στις ΗΠΑ... Η Ελλάδα ''σκίζει'' με...dolmadakia,baklava


chef-embassy2.jpg
Εξευτελισμός της Ελλάδας στις ΗΠΑ
Η ''ελληνική πρεσβεία-γιαλαντζί'', θα ''εγκαινιάσει την προεδρία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση'' σε...''Οίκημα Αστέγων'' στην Ουάσιγκτον, με... dolmadakia, xoriatikh salad, orzo me kima, baklava.
Από επίσημη ανακοίνωση της πρεσβείας μας (το σχετικό έγγραφο στο www.kalami.net):
''... Executive Chef, M. L., ambassador of Greek Gastronomy to the U.S., will prepare a menu of traditional Greek recipes for more than 200 people at Miriam's Kitchen Headquarters on Tuesday, February 25th, 4 - 6 pm.  
... The Embassy of Greece, in partnership with The Chef's Club of Greece, is marking the EU Greek Presidency...''.
 
Ενθουσιασμένη η Ομογένεια με την πρεσβεία μας στην Ουάσιγκον και εθνικά υπερήφανη, αναφωνεί:
«Διώχτε το ''ανέκδοτο'' πρέσβη και βάλτε στην θέση του την ''πρέσβειρα gastronomy Ελλάδας'', πριν μας γκαστρώσετε με την ανικανότητα και ηλιθιότητα που σας δέρνει».
Σημ.: Είναι η 4η φορά μέσα σε ένα  χρόνο, που η πρεσβεία μας... ''προβάλει'' την Ελλάδα με ''κρασογνωσία'', με ''μεζεδογνωσία'', με ''μπακλαβογνωσία'' και λοιπά συναφή. Μετά αναρωτιούνται στο υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, γιατί η Ομογένεια αποκαλεί τους διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ ''ανίκανους-τουρίστες'', της ''πλάκας''.

............................................



Κατάντησε μόδα κάθε λίγο και λιγάκι να γίνονται εκδηλώσεις-τραπεζώματα από τις διπλωματικές αρχές μας στις ΗΠΑ, με στόχο την... ''προώθηση της Ελλάδας στους Αμερικανούς'', μέσω μεζέδων, τηλεμαγείρων, ελληνικής διατροφής και άλλων γραφικών. Πρόσφατα (4 Δεκ.'13) μαζεύτηκαν σε μιά αίθουσα του Κογκρέσσου 5-6 μάγειροι, έφιαξαν μεζέδες, έφαγαν καμιά 50αριά υπάλληλοι του Κογκρέσσου, πήγε ο πρέσβης μας και ο γνωστός $$παπατζής$$ Ελληνοαμερικανός βουλευτής από Φλόριδα (με... κομπολόϊ) που έβγαλαν και... λόγο, μαζί  με τα γραφικά ''ώπα'' και η όλη γραφικότητα παρουσιάστηκε ως ''μεγάλη προβολή της Ελλάδας''.
Στις ΗΠΑ γνωρίζουμε ότι η ''ημέτερη σαβούρα'' στέλνεται ως διπλωματικές αποστολές του υπουργείου Εξωτερικών (υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις), αλλά αναρωτιόμαστε: Οι 'Ελληνες διπλωμάτες-τουρίστες, είναι τόσο φτωχοί σε ιδέες γιά να προβάλουν την Ελλάδα και καταλήγουν σε μεζέδες, κρασί και ''ώπα'', με αποτέλεσμα να δείχνουν πόσο άσχετοι-ανίκανοι είναι και να καταντούν γραφικοί, σε βαθμό γελοιότητας;

 


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/exeftelismos-ths-elladas-stis-hpa-h-ellada-skizei-me-dolmadakia-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters