Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!

ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Όταν η δικαιοσύνη φυγάδευε τον Προβόπουλο και έβλεπε κυριακίδηδες, σκούρες και λίβες να φτερουγίζουν σαν ελεύθερα πουλιά, ήταν “καλή και βολική”. Τόσο βολική που οι ίδιες πένες αποθέωναν ανακρίτριες που συγκάλυπταν, επιχειρούσαν να συγκαλυψουν (ακόμα και εθνικές προδοσίες όπως η ΕΛΣΤΑΤ), έκλειναν στην φυλακή ανήμπορους να διαφύγουν με την “ευχή” να αποθάνουν ώστε να τα φορτωθούν όλα.

Σήμερα που η δικαιοσύνη αγγίζει για πρώτη φορά την συμμορία Παπανδρέου – Προβόπουλου και προφυλακίζει τον μέγα ευεργέτη του ΠΑΣΟΚ Κοντομηνά, φίλο του Μαργέλλου, γίνεται “τρομοκράτης”. Βάλτε και λίγη σάλτσα από Ξηρό, για να δέσει το επικοινωνιακό αίσχος. Εδώ όμως αποκαλύπτεται η άλλη πολιτικοεπιχειρηματική συμμορία που προσπαθεί να ακυρώσει την δικαιοσύνη. (ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.)
Υπάρχει απόστημα στην δικαιοσύνη; Και βέβαια υπάρχει. Αλλά έχει ταυτότητα: “Η αυλή των νταβατζήδων”.
Οι επίορκοι εγκληματίες που κάνουν δημόσιες σχέσεις με τραπεζίτες και συγκροτήματα, εξασφαλίζοντας τους ατιμωρησία. Το ότι οι διαπλεκόμενοι εμφανίζονται πλέον έντρομοι κατά της δικαιοσύνης, σημαίνει πως υπάρχει ελπίδα. Σημαίνει πως οι Πεπόνηδες δεν είναι εξαίρεση αλλά κανόνας. Σημαίνει πως νιώθουν ανίκανοι να ανακόψουν την ρομφαία που θα πέσει βαριά στα κεφάλια των εκλεκτών τους και τα δικά τους.
“Μην αποδώσετε δικαιοσύνη γιατί προέχει να βγει η χώρα από την κρίση”! Τραυλίζουν διότι βλέπουν πως η συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργών έχει αποφανθεί:
“Ο μόνος τρόπος να σωθεί η Ελλάδα, είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη”.
Εμείς τους είχαμε προειδοποιήσει: ΤΡΕΜΕΤΕ. Οι νέοι δικαστές, δεν βλέπουν Mega.
olympia.gr


http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4721.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters