Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Διώκουν τον Έλληνα αξιωματικό που αποκάλυψε την διαταγή της ντροπής!

Σε μια πρωτοφανή ως προς το ύφος της αλλά και ήθος της ενέργεια το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου έθεσε σε διαθεσιμότητα  το στέλεχος του Λιμενικού Σώματος το οποίο σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για «άνωθεν πιέσεις» προκειμένου το Λιμενικό Σώμα/Ακτοφυλακή να μην αντιδρά  στις τουρκικές παραβιάσεις των Εθνικών Χωρικών Υδάτων και να μην ενοχλεί τον στόλο των τουρκικών σκαφών (Ναυτικού, Ακτοφυλακής και αλιευτικά)!
Πρόκειται για μια πανικόβλητη κίνηση της κυβέρνησης η οποία είδε για πρώτη φορά να αποκαλύπτεται δημοσίως και μάλιστα από υπηρεσιακό στέλεχος κρατικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας, ότι δίνει εντολές εκχώρησης εθνικών δικαιωμάτων!
Σε μια  εντελώς επιθετική και χωρίς ψήγμα ψυχραιμίας από τον συντάκτη της ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου αποκάλεσε ψέματα τα όσα είπε ο  πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Θράκης Σάκης Ζησίδης όπως και αβάσιμα και ανυπόστατα!
Μάλιστα αποφάσισε να θέσει τον αξιωματικό του Λ.Σ. σε διαθεσιμότητα  την διενέργεια ένορκης διοικητικής  εξέτασης και την παραπομπή του σε Ναυτοδικείο!
Φαίνεται πως η αλήθεια κοστίζει στις ημέρες μας.
Θαυμάστε την ανακοίνωση του υπουργειου Ναυτιλίας:
«Αναφορικά με δημοσίευματα ιστοσελίδων και τους ισχυρισμούς στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τους οποίους δόθηκε, δήθεν, ΄΄άνωθεν΄΄ εντολή στα πλωτά περιπολικά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. να υποχωρήσουν από την περιοχή της Ζουράφας, κατά τη στιγμή που αλιευτικά σκάφη τρίτης χώρας διενεργούσαν αλιεία, το Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. δηλώνει τα εξής:

Οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι παντελώς αβάσιμοι, ανυπόστατοι και ψευδείς.

Πάγια ακολουθούμενη επιχειρησιακή τακτική του Λιμενικού Σώματος σε κάθε τέτοια περίπτωση είναι τα περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. να σπεύδουν στο συγκεκριμένο χώρο, να επεμβαίνουν και να  προασπίζουν  τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Κατόπιν εντολής του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για τη διερεύνηση της σκοπιμότητας των συγκεκριμένων δηλώσεων, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Μπαντιάς διέταξε άμεσα τη διάθεση του εν λόγω στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην Υπηρεσία του, τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε τακτό χρονικό διάστημα, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ήδη ο Εισαγγελέας του αρμόδιου Ναυτοδικείου.»

Να υπενθυμίσουμε μόνο στο υπουργείο  πως η Ζουράφα είναι η τουρκική ονομασία της βραχονησίδας και το ελληνικό της όνομα είναι Λαδόξερα. Αυτό τουλάχιστον θα έπρεπε να το γνωρίζει το υπουργείο Ναυτιλίας.
Δείτε την συγκλονιστική ομολογία του ευσυνείδητου Έλληνα αξιωματικού του ΛΣ:




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://greeknation.blogspot.gr/2014/01/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters