Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ<< ΑΓΙΟΙ>> ΠΑΤΕΡΕΣ;;; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΘΕΟΣ Κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ;;;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ .


ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ <<ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ>> ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ [ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ]
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ
Ο ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΧΘΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΑ!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΘΕΟΣ Κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ [βλεπετε το καρναβαλι που ακουει στο ονομα διαμαντοπουλος που ντυθηκε <ιερεας>]ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ;;;
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ !!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ......ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε χθες  με αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους και συζήτησαν θέματα που ενδιαφέρουν την Αθωνική μοναστηριακή Πολιτεία. 
Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, Γιάννης Αμμανατίδης, Δημήτρης Γελαλής και o συντονιστής της Θεματικής θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Λυκόπουλος.

Αίσθηση και έκπληξη προκαλεσε η  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή με αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ
Βουλευτές και στελέχη του κόμματος, έχουν αναπτύξει και διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος και απλούς κληρικούς και ενημερώνονται διαρκώς για το πολύπλευρο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, με σκοπό την ανακούφιση χιλιάδων [ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ]  συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στην Κουμουνδούρου μιλούν με θερμά λόγια για τις παρεμβάσεις των Μητροπολιτών που λειτουργούν ως ανάχωμα στην ακροδεξιά μισαλλοδοξία και την δράση της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο συνέδριο νέων του κόμματός του τον περασμένο Σεπτέμβριο αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο διαβάζοντας κομμάτια άρθρου του στο οποίο στηλίτευε τη δράση της Χρυσής Αυγής, μετά την στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της Ιεράς Κοινότητας απηύθυναν πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί την Αθωνική Πολιτεία.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΛΗΝ
Πηγή email
 


attikanea.blogspot.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1498.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters