Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Οι δίδυμοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια…- Διευθυντής όρισε υποδιευθυντή τον αδελφό του με τον οποίο έμοιαζε σαν μια σταγόνα νερό!

diki
Σκηνές απείρου κάλους θα εκτυλιχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στις δικαστικές αίθουσες της Πάτρας, όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει υψηλόβαθμος υπάλληλος πρώην καποδιστριακού Δήμου, όμορου προς το Δήμο Πατρέων – συνενώθηκε με την πρωτεύουσα της Αχαΐας με την εφαρμογή του Καλλικράτη.

Ο υπάλληλος που επί Καποδιστριακών ημερών στον όμορο Δήμο είχε διατελέσει διευθυντής σε …ίδρυμα, αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, καθώς ξάφρισε σχεδόν οτιδήποτε έμπαινε στα ταμεία του ιδρύματος από την καταβολή διδάκτρων.
Τα ωραιότερα ωστόσο αναμένεται να διαδραματιστούν μέσα στη δικαστική αίθουσα, καθώς εκεί αφενός θα αποκαλυφθούν απίστευτες καταστάσεις, δεδομένου ότι ο καλός υπάλληλος έκοβε τιμολόγια – αντί για αποδείξεις πληρωμής – στο όνομα της γυναίκας του και τα λεφτά αντί να τα βάζει στο ταμείο, τα έβαζε στην τσέπη του.
Αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η στιγμή όπου ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί και ο δίδυμος αδελφός του κατηγορουμένου, τον οποίο για να ξεχωρίσει κανείς από τον αδελφό «διευθυντή», πρέπει να έχει μαντικές ικανότητες.
Τον «δίδυμο| λοιπόν ο καλός αυτός υπάλληλος φρόντισε να το προσλάβει ως υποδιευθυντή στο Δημοτικό φορέα στον οποίο κατείχε θέση διευθυντή. δίνοντάς του μάλιστα μισθό 1000 ευρώ.
Φυσικά ο δίδυμος δεν εμφανιζόταν ποτέ στη δουλειά, καθώς ανάλογα με το ποιον από τους δυο ζητούσαν, ο διευθυντής μεταμορφωνόταν στο ανάλογο πρόσωπο και ελάμβανε το όνομα και τη θέση που έπρεπε.
 


patrastimes
makeleio.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4922.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters