Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Στο"κόκκινο" περνά η κρίσης στις σχέσεις Τουρκίας με ΗΠΑ: O Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου μετά την γνωστή δήλωση του Αμερικανού πρέσβη στην Άγκυρα Francis J.Ricciardone περί "κατάρρευσης της αυτοκρατορίας" δηλαδή της τουρκικής κυβέρνησης λόγω του σκανδάλου διαφθοράς ματαίωσε προγραμματισμένη συνάντηση Τούρκων και Αμερικανών διπλωματών και απαίτησε από την αμερικανική κυβέρνηση να ανακαλέσει άμεσα τον πρεσβευτή της και να τον αντικαταστήσει!
Την ίδια στιγμή οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες επιτέθηκαν κατά του Αμερικανού πρέσβη.
Και αυτό ενώ η αμερικανική πρεσβεία ζήτησε να μην εμπλέκεται στην υπόθεση αποκάλυψης του σκανδάλου διαφθοράς που συνταράσσει την τουρκική κυβέρνηση, αλλά η κίνηση αυτή περισσότερο επιδείνωσε παρά βελτίωσε την κατάσταση.
Η ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο χωρών αυτή την στιγμή είναι πολύ "βαριά".
Είχαν προηγηθεί τα γεγονότα στο Γκεζί Παρκ, τα οποία επίσης "χρεώθηκαν" από την κυβέρνηση Ερντογάν στις ΗΠΑ, η ματαίωση της επέμβασης των ΗΠΑ στην Συρία, όπου άφησαν εκτεθειμένη την Τουρκία και η επιλογή του κινεζικού αντιαεροπορικού συστήματος HQ-8 σε βάρος του Patriot PAC-3, η οποία έχει προκαλέσει την μήνι των ΗΠΑ.
Ελπίζουμε απλά στο τέλος "να μην πληρώσει το μάρμαρο" η Ελλάδα είτε με προσπάθεια εξαγωγής της κρίσης από την Άγκυρα, είτε ως "ανταλλακτικό" μέσο μιας πιθανής επαναπροσέγγισης των σχέσεων ΗΠΑ-Τουρκίας.
http://www.katohika.gr/2013/12/oi-tourkoi-dioxnoun-ton-presvi-ton-ipa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters