Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Κυπριακό: Εκτός τόπου και χρόνου ο γ.γ. του ΟΗΕ…


Όταν αξιωματούχοι τόσο κρίσιμοι για το μέλλον της ανθρωπότητας, όπως ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, εμφανίζονται να έχουν πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα, ζώντας σε έναν δικό τους… όμορφο (;) αλλά φανταστικό απολύτως κόσμο, τότε οι προβλέψεις για την περιφερειακή και τη διεθνή ασφάλεια δεν θα μπορούσαν να είναι θετικές.

Ο Νοτιοκορεάτης Μπαν Κι Μουν, φέρεται να έχει δηλώσει κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον κατοχικό ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου, ότι «αναμένει από τις δύο πλευρές στην Κύπρο να αξιοποιήσουν το παράθυρο ευκαιρίας και να επαναρχίσουν την διαπραγματευτική διαδικασία στο Κυπριακό».
Δεν ασχολούμαστε καθόλου για τα καλά του λόγια τόσο για τους Τουρκοκύπριους όσο και για τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου προσωπικά, σε σχέση πάντα με την εν εξελίξει διαδικασία στην Κύπρο, ενώ δεν έχει βρει ούτε μια λέξη να αρθρώσει για τον ρόλο τουτεκμηριωμένα «περίεργου» τύπου που παριστάνει τον απεσταλμένο του, τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Αυστραλίας, Αλεξάντερ Ντάουνερ, ο οποίος έχει πασιφανώς τη δική του, ιδιοτελή, ατζέντα.
Καλά, για τα γεγονότα στην Τουρκία δεν πήρε τίποτε το αυτί του; Αδιαφόρησε όταν του είπαν πως η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει άλλες προτεραιότητες αυτή την εποχή, έως ότου φύγει η Τρόικα από τον σβέρκο της. Αδιαφορεί και για όσα γίνονται στην Τουρκία, που αλλάζουν τις ισορροπίες δραματικά, όποιο κι αν είναι το σενάριο που τελικώς θα επικρατήσει;
Τι παλικάρι κι ετούτο…
defence-point.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7607.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters