Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

“ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ” Η ΤΟΥΡΚΙΑ! ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΛΙΡΑ!

Πτώση του βασικού δείκτη του Χρηματιστηρίου Κωνσταντινούπολης προκάλεσαν οι παραιτήσεις τριών υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν εξαιτίας του σκανδάλου
διαφθοράς και της δήλωσης του ενός ότι πρέπει να παραιτηθεί ο τούρκος πρωθυπουργός.
Αμέσως μετά τις παραιτήσεις των τριών τούρκων υπουργών το χρηματιστήριο έπεφτε πάνω από 3%.Η τουρκική λίρα έχει βυθιστεί σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα του 2,08 έναντι του δολαρίου.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Αστικοποίησης Ερντογάν Μπαϊρακτάρ ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την κυβέρνηση και από την έδρα του στη Βουλή της Τουρκίας και κάλεσε τον Ταγίπ Ερντογάν να παραιτηθεί και εκείνος.
«Για χάρη της ευημερίας αυτού του έθνους και της χώρας, πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός θα όφειλε να παραιτηθεί», είπε ο Μπαϊρακτάρ, σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο NTV.
Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομίας Ζαφέρ Τσαγλαγιάν είχε δηλώσει πως παραιτείται διότι θέλει «να συμβάλει να έλθει στο φως η αλήθεια και να αποτραπεί αυτή η αποκρουστική συνωμοσία, που πλήττει το παιδί μου και τους στενούς μου συναδέλφων μεταξύ άλλων».
Το τρίτο κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης που παραιτήθηκε, ο υπουργός Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ, αποκάλεσε τις συλλήψεις της 17ης Δεκεμβρίου μια «βρόμικη σκευωρία εναντίον της κυβέρνησής μας, του κόμματός μας και της χώρας μας».
http://www.katohika.gr/2013/12/gremizete-i-tourkia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters