Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Παραχώρησαν εθνική κυριαρχία: Γερμανοί αστυνομικοί στα μεγαλύτερα αεροδρόμια μας!

Εκτός από τον οικονομικό έλεγχο της χώρας, η Ελλάδα, μια χώρα που έχει πληρώσει μόνο τα νεότερα χρόνια με αμέτρητο αίμα των για να μπορεί να είναι ελεύθερη, σταδικά παραχωρεί κορυφαίες εξουσίες εθνικής κυριαρχίας, όπως είναι η ασφάλεια της χώρας σε ξένους και ειδικότερα σε Γερμανούς.
Η τοποθέτηση ενός (ενός ακόμα, απ'ότι τελικά αποδείχθηκε) Γερμανού αστυνομικού στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης" αποκαλύπτει ότι και σε εκτελεστικό επίπεδο η εξουσία σταδιακά περνάει στα χέρια του Βερολίνου!
Όπως αποδείχθηκε ο Γερμανός αξιωματικός της γερμανικής αστυνομίας που τοποθετείται αύριο Τετάρτη μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, δεν είναι ο πρώτος, καθώς κλιμάκια της γερμανικής αστυνομίας ήδη έχουν τοποθετηθεί και ελέγχουν τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, δηλαδή το "Ελ.Βενιζέλος" και το "Μακεδονία".
Σύμφωνα με τη διαταγή που έφτασε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ο Γερμανός αστυνομικός θα έχει "καθαρά συμβουλευτικό ρόλο ως σύνδεσμος" χαρακτηρισμός που δίνεται και στο Αφγανιστάν στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που έχουν καταλάβει την χώρα..
Μάλιστα θεωρούν θετικό οι κυβερνώντες ότι "Δεν θα φοράει στολή ενώ δεν θα οπλοφορεί και για οποιαδήποτε ενέργεια του πρέπει να ενημερώνει τον διοικητή του Α.Τ. Αερολιμένα"!
Το ότι έχουν τοποθετηθεί γερμναοί γκαουλάϊτερ στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας, δηλαδή της πύλες εισόδου και εξόδου, δε νομίζουμε ότι περιποιεί τιμή σε κανέναν από τους κυβερνώντες. και σε τελική ανάλυση, τι σημαίνει ευρώ και κοινό νόμισμα ή σύνθήκη Σένγκεν, ακόμα και Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν η χώρα εκχωρεί κυριαρχικά της δικαιώματα.
Ζητούνται απαντήσεις "εδώ και τώρα" τόσο από το υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, όσο και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Γιατί κανείς από τους προαναφερθέντες δεν έχει δικαίωμα από το Σύνταγμα να επιτρέπει την ύπαρξη ξένων στελεχών ασφαλείας επί ελληνικού εδάφους επιφορτισμένων με καθήκοντα. "συνδέσμου"....

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.katohika.gr/2013/04/paraxoroun-ethniki-kyriarxia-germanoi-astinomikoi-sta-megalitera-aerodromia-mas.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters