Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Κύπρος: "Η Κεντρική Τράπεζα μπλόκαρε κονδύλια για 300 ορφανά"

Η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου είναι ανάλγητη, είπε ο Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίας της Ιεράς Συνόδου, καταγγέλλοντας ότι δεν απελευθερώθηκαν 50 χιλιάδες ευρώ για τα ορφανά.
Στην καταγγελία ότι η Κεντρική Τράπεζα μπλόκαρε κονδύλια για 300 περίπου ορφανά, προέβη ο Μητροπολίτης Κιτίου, Χρυσόστομος.
«Δίδω κάθε μήνα 40.000 ευρώ. Ζήτησα προ ημερών από την Λαϊκή Τράπεζα να μας απελευθερώσουν 50.000 ευρώ για τα ορφανά και τη μισθοδοσία. Μας αρνήθηκαν και μας είπαν όχι, επειδή ο λογαριασμός είναι προειδοποιήσεως. Άσχετα αν η Κεντρική Τράπεζα μας μετέφερε κάθε μήνα τις 50.000, μας είπαν όχι. Και όταν ρωτήσαμε τι θα γίνουν αυτά τα ορφανά, μας είπαν να βρείτε από αλλού χρήματα και να τα βάλετε σε νέο λογαριασμό», πρόσθεσε.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.com.cy
Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας Κύπρου, σε σημερινή έκτακτη συνεδρία της, αποφάσισε την επέκταση των μέτρων βοήθειας προς τους πληγέντες από την οικονομική κρίση, ανακοινώνοντας την έναρξη προσπάθειας για παροχή κοινωνικής ιατρικής περίθαλψης.
Ο μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος δήλωσε, μετά τη συνεδρία, πως αποφασίστηκε όπως κάθε Μητρόπολη υποθηκεύει την περιουσία της, στο πλαίσιο της συνέχισης παροχής βοήθειας προς τον κόσμο. Επίσης, η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να διορίσει επιτροπή έξι ειδικών προκειμένου να μελετήσουν πώς θα μπορέσει να αξιοποιηθεί η περιουσία της Εκκλησίας για το καλό του λαού.
Εξάλλου, η Ιερά Σύνοδος, είπε ο Πάφου Γεώργιος, «καταδίκασε με βδελυγμία τις αήθεις ενέργειες πολλών κρατικών, πολιτειακών και τραπεζικών ιθυνόντων οι οποίοι ενεργώντας προς ίδιον όφελος οδήγησαν την οικονομία του τόπου στο σημερινό αξιοθρήνητο επίπεδο».
Η Σύνοδος καλεί «όλους αυτούς όπως, συναισθανόμενοι τη βλάβη που επέφεραν στους συνανθρώπους τους, αλλά και στην πατρίδα μας της οποίας καταρράκωσαν την αξιοπρέπεια, επανορθώσουν έμπρακτα το κακό που διέπραξαν».
http://www.katohika.gr/2013/04/kypros-i-kentriki-trapeza-mplokare-kondilia-gia-orfana-paidia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters