Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Αν είχε κάψει καμμιά μπετονιέρα του Μπόμπολα ο Ουτσεκάς, θα είχαν φέρει και το FBI.


…όταν σκοτώνουν ελληνάκια, γυναίκες, ηλικιωμένους, άμαχους, περαστικούς, δεν τρέχει κάστανο. Σιγά μην ασχοληθεί ο κύριος Ρουπακιώτης με λεπτομέρειες.
Εδώ έγινε πολεμική επιχείρηση σε φυλακές και αντί να κινητοποιηθούν όλες οι δυνάμεις που έχουν
απομείνει, καθόντουσαν και μιλούσαν για τις ευθύνες των δεσμοφυλάκων, των υπαλλήλων, των συνδικαλιστών, της ΓΣΕΕ, της ΠΟΕ – ΟΤΑ για το συμβάν.
Μπαίνουν κτήνη σε σπίτι γερόντισσας, την βασανίζουν μέχρι να αποκαλύψει που έχει τα λεφτά και μετά ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Αλλά δεν ιδρώνει κανενός του αυτί. Σε οποιαδήποτε άλλη ευνομούμενη χώρα, για ΕΝΑ τέτοιο έγκλημα θα είχε πέσει κυβέρνηση. Εδώ, για εκατοντάδες απάνθρωπες δολοφονιες που μπορούν να χαρακτηριστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ασχολείται ο τοπικός κυρ΄ Μήτσος ο ενωματάρχης.
Αυτά βεβαίως αλλάζουν εάν κανένας “τρομερός κακούργος” τολμήσει να αγγίξει καμμία
μπετονιέρα της “Ελληνικός Χρυσός”.
Εκεί πραγματικά διαπιστώνουμε ότι υπάρχει κράτος, αλλά και για ποιούς δουλεύει.
Νύχτα εισβολές σε σπίτια αθώων που το μόνο τους “έγκλημα” είναι να υπερασπίζουν την Γη τους. Με το ζόρι συλλογή DNA με μαεστρία που θα ζήλευαν και στο Γκουαντάναμο. Μαθητριες και γέροντες δεν εξαιρούνται, το κράτος των Ρουπακιώτηδων είναι αμείλικτο.
Και σε χρονο που θα ζήλευε το CSI Las Vegas, εντοπιζονται οι 20 “ύποπτοι” και βγαίνουν τα εντάλματα σύλληψης. Αν είχαν σκοτώσει καμμιά “άπιστη” γιαγιά, το κράτος θα λειτουργούσε όπως ακριβώς το γνωρίζουμε. Εθνοκτονικά.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters