Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Έρχονται νέα μέτρα τον Απρίλιο



ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΩΡΑ
Απάτη και ψέματα με ουρά!

Να γιατί πάμε κατά διαόλου….
Να για το ο κόσμος πεινάει και ίσως δίκαια, διότι δεν αντιδρά….. όταν σκύβεις, εκθέτες τον πισινό σου…. Κι όποιος θέλει, εκμεταλλεύεται την κατάσταση.
Καλών ύπνο Έλληνες.. με.....
όνειρα γλυκά παλαιάς δόξας…. Που δεν την αξίζετε…. πέρασε η εποχή των «ανδρών με αρχίδια»..
Συνεχίστε να βλέπετε τον Σουλεϊμάν, τον Μεγάλο Αδελφό και τις λοιπές μαλακίες…. Αυτές χορταίνονταν την κοιλιά και σου δίνουν αξιοπρέπεια.. για τα λοιπά, ποιανού του καίγεται καρφί;;
Θα έλθει η Παναγιά, οι εξωγήινοι, οι Ρώσοι, ο Σώρρας, το Ισραήλ, η Θεία Πρόνοια, οι αλλοδαποί φιλέλληνες και θα μας «σώσουν». Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε….
Όποιος έλθει να «σώσει» την Ελλάδα, θα το κάννη για να φάει από τις σάρκες του μελλοντικού πτώματος.

Καταργείτε το επίδομα γάμου
καταργείτε η τριετία


http://grevnews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters