Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Ο Λιλλήκας θέλει… να καθίσει στο σκαμνί τον Αναστασιάδη

Μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης χαρακτηρίζει ο Γιώργος Λιλλήκας τις αποκαλύψεις της εφημερίδας “Χαραυγή” για απόσυρση εκατομμυρίων ευρώ από συγγενείς του Νίκου Αναστασιάδη, τις οποίες ωστόσο διέψευσε κατηγορηματικά ο ... Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

“Η φερόμενη εμπλοκή συγγενικών προσώπων του Προέδρου της Δημοκρατίας σε μεταφορά 21 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λαϊκή Τράπεζα στο εξωτερικό, στις 12 και 13 Μαρτίου πρέπει να τύχει άμεσης διερεύνησης, και να υπάρξει πλήρης διαφάνεια το συντομότερο δυνατό.

Η συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να διερευνηθεί από τη Γενική Εισαγγελία αλλά και από την Ερευνητική Επιτροπή που έχει διορίσει το υπουργικό συμβούλιο, παρά τις περιορισμένες εξουσίες που αυτή διαθέτει.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης θα πρέπει να απαντηθούν και τα πιο κάτω ερωτήματα:

- Ποιός έδωσε προνομιακή πληροφόρηση στα συγκεκριμένα πρόσωπα και στις εταιρείες τους για το επικείμενο κούρεμα καταθέσεων και το κλείσιμο της Λαϊκής Τράπεζας;

- Από ποιές πηγές προέρχονται τα εκατομμύρια που εμφανίζονται στους λογαριασμούς της συγκεκριμένης εταιρείας, και κατά πόσο τα εκατομμύρια αυτά ήταν δηλωμένα στο Φόρο Εισοδήματος;”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωσή του ο Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και έχασε οριακά από τον Σταύρο Μαλά, στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

ysterografa.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5330.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters