Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ


Ρεπορτάζ του φαρμακοτρίφτη.

Οι εποχές που διανύουμε δεν είναι δύσκολες όπως θέλουν να πιστέψουμε....είναι αισχρές.
Και είναι αισχρές γιατι η τύχη της χώρας έχει παραδοθεί εδώ και δεκαετίες στα χέρια «ανικάνων», που.....

κύριο μέλημα τους έχουν όπως εκ του αποτελέσματος συνάγεται, να την καταστρέψουν ολοσχερώς, και ο κάθε ένας μπορεί να υιοθέτησει, ποια είναι η αιτία.
Η λέξη ανάπτυξη όχι μόνο έχει εξαφανιστεί από το λεξιλόγιο τους αλλά έχει αντικατασταθεί και μάλιστα επιτυχώς από τις λέξεις, καταστροφή ξεπούλημα.
Η Ιστορία, θα διασώσει το πρωτοφανές χρονικό για τα δεδομένα της «Έλληνες» να καταστρέφουν την Ελλάδα και τους Έλληνες
Οποιαδήποτε μορφή υγιούς ανάπτυξης στο παρελθόν, δέχτηκε τα πυρά του ξανοστεμένου κατεστημένου, και υπέκυψε.
Μέσα σε ολο αυτό το εγκληματικό περιβάλλον, ένας πυλώνας που εξακολουθεί να προσφέρει στην Οικονομία, είναι η Φαρμακοβιομηχανία.
Έφτασε η ώρα της τώρα….για την χαριστική βολή.
Δεκαετίες βάλλεται, και αντιστέκεται χάρη στην θέληση μερικών αξίων επιχειρηματιών , που πρώτιστα καμαρώνουν, για την κυκλοφορία του Ελληνικού φάρμακου, στις αγορές του εξωτερικού.
Ποιος δεν θυμάται την ΧΡΩΠΕΙ και το στραγγάλισμα της.
Ποιος δεν θυμάται και δεν αγαπάει το Algon, το παυσίπονο ευρείας κατανάλωσης, που αναπτύχτηκε σε ελληνικά εργαστήρια, για να θυσιαστεί στο βωμό της Γερμανικής Ασπιρίνης.
Σήμερα λοιπόν, το Ελληνικό δημόσιο χρεωστάει εκατομμύρια, στην Ελληνική φαρμακοβιομηχανία, που παρ όλα αυτά συνεχίζει να τροφοδοτεί τα κρατικά Νοσοκομεία.
Μύρια όσα προβλήματα στο θέμα συνταγογράφησης, που έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται στο κλάδο, είναι όλα λίγο πολύ γνωστά.
Ούτε ο ασθενής έχει τα φάρμακα του ούτε οι παραγωγικές μονάδες, αλλά ούτε και οι φαρμακοποιοί αμείβονται.
Ένα μεγάλο και σκοτεινό κομμάτι, αυτό με τα γενόσημα, και την εκμετάλλευση τους, από την μεγάλη μας φίλη που πριν κάποια χρόνια πότιζε με αίμα τω χώμα της πατρίδας μας και τώρα, βρήκε «πολιτισμένο» τρόπο να συνεχίσει την αφαίμαξη.
Μέσον για το καινούργιο πνίξιμο της παραγωγής του φαρμάκου ο Εθνικός οργανισμός Φαρμάκου (ΕΟΦ).
Δείτε την εγκύκλιο-Απόφαση, σχετικά με αλλαγές και τροποποιήσεις στην απόδοση των ταινιών του ΕΟΦ, προσέξτε την ημερομηνία 20/3/2013.

Απόφαση - εγκύκλιος. by ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ
Ακολούθησε 21/3/2013, ημέρα Πέμπτη ενημέρωση, σχετικά με τον τρόπο χειρισμού του διαδικτυακού κόμβου, κατάθεσης, αρον-αρον, χωρίς φυσικά να δοθούν λύσεις σε ουσιαστικά προβλήματα που προκύπτουν, τα οποία καλούνται οι χρήστες να επιλύσουν μόνοι τους.
Φυσικά δεν ενημερώθηκαν, όσοι παρέμεναν στην αυλή της αίθουσας, και μετά από δυναμική παρέμβαση τους επέβαλλαν επανάληψη της ενημέρωσης.
Αλλά και οι εντός της αιθούσης, σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον με αρκετούς όρθιους, και με την αφ υψηλού αντιμετώπιση των εισηγητών, μάλλον αποχώρησαν προβληματισμένοι και απογοητευμένοι.
Η έλλειψη οργάνωσης, και η επιβεβλημένες ανεφάρμοστες θέσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Συνεχίζονται με ανακοίνωση το μεσημέρι της 22/3/2013 Παρασκευής, η οποία διαβάστε τι εντέλλεται, για να κατανοήσετε το πνεύμα της κατοχής που ζούμε.
http://www.eof.gr/web/guest/home?p_p_id=62_INSTANCE_Om7s&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&_62_INSTANCE_Om7s_struts_action=%2Fjournal_articles%2Fview&_62_INSTANCE_Om7s_groupId=12225&_62_INSTANCE_Om7s_articleId=405588&_62_INSTANCE_Om7s_version=1.0
Ούτε λίγο ούτε πολύ, απαιτεί, να γίνουν εργασίες έλεγχου σε αρχεία, πέντε ετών, από το απόγευμα της 22/3/2013, και καταχώρηση των στοιχείων του μηνός Μαρτίου, μέχρι την 25/3/2013. Η εργασία αυτή απαιτεί τουλάχιστον τρεις εργάσιμες, ίσως και περισσότερο, αν κάποιας σκεφτεί ότι θα κινηθεί σε ένα αγνώστω περιβάλλον, το οποίο πιθανόν να μην είναι πλήρως διακριβωμένο.
Το ότι το χρονικό διάστημα που εντέλλονται είναι , Σαββατοκύριακο, και η αργία της 25/3/2013, καμία σημασία δεν έχει.
Τραγική ειρωνεία, ο μεγάλος ασθενής αυτή την εποχή είναι το Φάρμακο.
Μετά από την δυσκολία προμήθειας πρώτων υλών από οίκους του εξωτικού, λόγω αναξιοπιστίας της Ελληνικής οικονομίας.
Μετά την δυσκολία προώθησης Ελληνικού φαρμάκου στις διεθνείς αγορές, για την εγχώρια αγορά ούτε λόγος, οι τιμές των φαρμάκων, όταν δεν διατίθενται στο κράτος, είναι αδύνατον να καλύψουν το κόστος, στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Μετά τις δυσκολίες, ερευνάς και ανάπτυξης.
Μετά την τροχοπέδη που δημιουργεί το γραφειοκρατικό τέρας.
Εμφανίζεται ένα νέο κεφάλι της Λερναίας Ύδρας.
Ερμαφρόδιτο σύστημα απόδοσης, ταινιών γνησιότητας, το οποίο καμία σχέση έχει με τα δεδομένα του Ευρωπαϊκού χώρου.
Προσθέτει ένα αρκετά μεγάλο κόστος στην παραγωγή του φαρμάκου, θέσεις εργασίας, οι οποίες φυσικά θα καλυφτούν από υφιστάμενο προσωπικό, και όχι από νέες προσλήψεις.
Το σύστημα αυτό λοιπόν θα γίνει ισότιμο των Ευρωπαϊκών…..κάποτε στο μέλλον μετά από επενδύσεις, σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό,…. «Γερμανικής προέλευσης» υποθέτω.

Δείτε στο βίντεο μέρος από την ενημέρωση, το τέλος, και την αρμόδια να νίπτει τας χείρας της, λέγοντας ότι είναι ΕΝΤΟΛΗ.
Ερωτώ λοιπόν Δημόσια, να μας πουν έξω από τα δόντια….ΕΝΤΟΛΗ τίνος;

Video
Το βιντεο ειναι απο την ενημερωση που έγινε στις Φαρμακοβιομηχανίες, για την εφαρμογή του νέου συστήματος απόδοσης των ταινιών του εοφ. Αυτα που ζητάνε ειναι ανεφικτα, και αυξανουν το κόστος. Αναγκαζουν σε καταργηση παραγωγής για Ελληνική αγορα.
Πρόσεξε πώς τελειώνει η κα Σταμάτη, αναληρώτρια διευθυντρια στον ΕΟΦ. "ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ", (από τους γερμανούς φυσικά)!!!

 ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΞ

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1558.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters