Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Κύπρος: Κάντο όπως στο Κατίν. Στο τέλος όλοι άθελά τους εφαρμόζουν το σχέδιο του Θεού.

Του Κωνσταντίνου Τ.
Αν κάνουμε μια παύση στο πατριωτικό ρομαντισμό μας και δούμε μόνο τα γεγονότα, τότε ίσως καταλάβουμε ότι, βάση σχεδίου, βελάζουμε αγριεμένα προς το τσοπανόσκυλο που κυνηγά την προβατίνα που θέλει να πηδήξει το φράκτη του μαντριού και δεν βλέπουμε την αγέλη των λύκων που καταφθάνουν.
1. Το όλο παιχνίδι που παίζεται είναι στημένο και από τις δυο πλευρές. Τόσο από την σκοπιά της Ευρωζώνης, όσο και από τη σκοπιά των Κυπρίων κυβερνητών.
2. Η Κύπρος δεν θα βρισκόταν σε αυτό το σημείο αν δεν είχε προηγηθεί η έκρηξη στο Μαρί και το ελληνικό PSI.
3. Το τραπεζικό λόμπυ του κ. Νταλάρα – στο οποίο ανήκαν και οι κυπριακές τράπεζες κάτοχοι ελληνικών ομολόγων – πήρε αποζημίωση για την συμμετοχή του στο PSI, 30 δις ευρώ μετρητά για λογιστικές
ζημιές που δεν ξεπερνούσαν τα 18 δις ευρώ. Ανάμεσα στους ωφελημένους ήταν και οι τράπεζες της Κύπρου, που εκτιμάται ότι για 5 δις ευρώ λογιστική ζημιά λόγω ελληνικών ομολόγων,
εισέπραξαν γύρω στα 7 δις ευρώ αποζημίωση ως μετρητά φορτώνοντας πρόσθετο χρέος στον Έλληνα φορολογούμενο.
4. Η κυβέρνηση Χριστόφια, προκειμένου να καλύψει την ληστεία των κυπριακών τραπεζών προσέφυγε στον ELA.
5. Και τα δυο κόμματα γνώριζαν για το κούρεμα πριν από την προσφυγή στον ELA.
6. Γνωρίζουν ότι τα 5,8 δις ευρώ, δηλαδή περί το μεσοσταθμικό 8% της εικονικής καταθετικής βάσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ΔΕΝ υπάρχουν.
7. Το «όχι» της Κυπριακής Βουλής αφορά μόνο στο «κούρεμα» των καταθέσεων και όχι την υποταγή της Κύπρου. Πρόκειται για ένα «όχι» εντελώς προσχηματικό μιας και δεν πρόκειται να σώσει ούτε καν τις καταθέσεις.
8. Η προκαταβολική ανακοίνωση του «κουρέματος» θα έπληγε ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του τραπεζικού συστήματος και θα συνέτριβε την οικονομία του νησιού ανεξάρτητα αν η βουλή θα έλεγε «ΝΑΙ» ή «ΟΧΙ».
9. Εξυπηρετούνται και οι ολιγάρχες του νησιού για την λεηλασία των τραπεζών τους. Δεν χρεώνονται τη κατάρρευση των τραπεζών ούτε θα χρειαστεί να καταβάλουν τα 5,8 δις ευρώ από τα ταμεία τουςκαι έτσι δεν θα αποκαλυφθεί ότι τα ταμεία είναι άδεια και ότι οι καταθέσεις είναι απλές εγγραφές χωρίς κανένα αντίκρισμα.
10. Ξεχνούν ότι η ανακοίνωση του Eurogourp απαιτεί κι άλλα εκτός από το «κούρεμα», δλδ την υιοθέτηση των μέτρων εξυγίανσης ύψους 4 ½% του ΑΕΠ.
11. Η Ευροζώνη παίρνει 5,8 δις από το κούρεμα και τα ξαναδανείζει στέλνοντας το χρέος στα 465,6% του ΑΕΠ.
12. Με αυτό τον τρόπο οι Γερμανοί βάζουν πόδι στην ανατολική λεκάνη για πρώτη φορά από τις Σταυροφορίες!
13. Οι Ρώσοι δεν εμπιστεύονται την Κυπριακή ηγεσία και δεν έχουν καμία διάθεση να συγκρουστούν μέχρι στιγμής.
14. Πρωτίστως ενδιαφέρει και τις δυο πλευρές να πέσει η Κύπρος και δευτερευόντως σε ποιανού τα χέρια θα πέσει.
15. Μέχρι τότε κερδίζουν χρόνο κάνοντας εσωτερική επίδειξη ισχύος. Οι Γερμανοί στα πρόβατα και το Κρεμλίνο στα παιδιά του Σόρος που αγόρασαν για μερικά σέντσια τα ρωσικά εργοστάσια εν μια νυκτί από τον μέθυσο Γιέλτσιν.
16. Οι Γερμανοί ήδη διαρρέουν ότι επεξεργάζονται σενάρια αποπομπής της Κύπρου από το Ευρώ σε περίπτωση που επιλέξουν να γίνουν Ισλανδία. Αυτό είναι προειδοποίηση ότι έρχονται οι Τούρκοι.
17. Η ρητορική των Τούρκων τις τελευταίες μέρες μας πηγαίνει από de facto σε de jure…
18. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει να χάσει τη Κύπρο.
19. Οι Κυπριακές τράπεζες θα «απορροφηθούν» από τις Alpha & Πειραιώς, δλδ τις συστημικές, χρεωκοπημένες, ΜΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ τράπεζες.
Οι 3 κυπριακές τράπεζες έχουν 13 δις σε καταθέσεις και 21δις σε χορηγίες. Με αυτό τον τρόπο οι τραπεζίτες και δεν θα χρειαστεί να βάλουν λεφτά και θα κρατήσουν τον έλεγχο των τραπεζών θάβοντας βαθύτερα τους σκελετούς.
20. Αφού καθαρίσουν το τοπίο μετά θα αρχίσει η μοιρασιά. Τότε θα κινηθούν οι Ρώσοι.
Σενάριο Α.
Τη Δευτέρα οι Κύπριοι γυρίζουν έρποντας στο Eurogroup για σωτηρία αφού τα κουκιά δεν βγαίνουν έτσι κι αλλιώς. Ακολουθεί το τσιμέντωμα της Κύπρου με το two pack, σκάει η φούσκα των ακινήτων και πέφτει η μεγάλη πείνα.
Ενδιάμεσα εφαρμόζεται το two pack και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Οι Ρώσοι τι θα κάνουν όταν πλέον η Κύπρος θα είναι και επίσημα Γερμανική επαρχία?
Σενάριο Β.
Σε συνέχεια του σεναρίου Α, οι εξαθλιωμένοι Κύπριοι αποφασίζουν την έξοδο από το Ευρώ και την «ανεξαρτησία» είτε προσεγγίζουν πάλι τους Ρώσους είτε όχι.
Η αντίδραση των Γερμανών είναι Αττίλας 3. Η ελληνική κυβέρνηση αντιδρά ανακαλώντας τον πρέσβη από την Άγκυρα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.
Οι Ρώσοι δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Αντί να εμφανιστούν ως ο αντίπαλος πόλος θα αφήσουν τη Κύπρο να πέσει στα χέρια των Γερμανών κινδυνεύοντας να χάσουν τη ταμπέλα του ορθόδοξου αδελφού που θα σταθεί δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνισμό και ίσως γίνουν το ίδιο μισητοί. Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται θυμίζω το ίδιο “παράλογα” φέρθηκαν και στον Β’ ΠΠ. Όταν ο Χίτλερ έπρεπε να βρει το “κουράγιο” να κάνει την πρώτη κίνηση, προκειμένου να αιματοκυλίσει την Ευρώπη, οι Σοβιετικοί ήταν αυτοί οι οποίοι τον διευκόλυναν.
Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος υποτίθεται ότι άρχισε με την εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία. Δεν άρχισε με την εισβολή στις γερμανόφωνες περιοχές, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από τη Γερμανία εξαιτίας του προηγούμενου πολέμου. Ο Πόλεμος άρχισε όταν η Γερμανία εισέβαλε στην Πολωνία. Ήταν όμως μόνη της; …Όχι βέβαια …Από κοινού εισέβαλαν με τους Σοβιετικούς και ακολούθησε η σφαγή του Κατίν. Το Κρεμλίνο θα περιμένει μέχρι να «καθαρίσει» τις “Pussy Riots” και ελέγξει τα κεφάλια των παιδιών του Σόρος. Μετά θ’ αρχίσει η κάθοδος.
Κάντο λοιπόν όπως στο Κατίν. Στο τέλος όλοι άθελά τους εφαρμόζουν το σχέδιο του Θεού.
olympia.gr


http://www.katohika.gr/2013/03/kanto-opos-sto-katin.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters